trouwblog van Eva in badpak

Trouwblog door Eva – verliezen ze elkaar uit het oog?

All about weddings!

Mijn hoofd is echt compleet in de wolken. Overal waar ik ga zie ik mogelijkheden voor de bruiloft. Leuke champagneglazen of decoraties die ik denk dat ik moet hebben. Hoewel alle decoratie al geregeld wordt door onze locatie, blijf ik ernaar kijken. Hetzelfde heb ik met jurken. Elke bruidszaak check ik, enigszins angstig bekijk ik te etalage in de hoop dat er geen mooiere jurk is dan de mijne. Accessoires voor in mijn haar, ik bekijk ze allemaal. Niet dat er nog plek is voor iets in mijn haar.. Ik ben gewoon totaal geobsedeerd door alles wat met trouwen te maken heeft.

trouwblog van Eva blauwe jumpsuit

Hebben hebben hebben!

Gelukkig koop ik me niet scheel aan allerlei dure dingen die we niet nodig hebben. We zijn eigenlijk al voorzien van bijna alles op de bruiloft. Maar van die kleine hebbedingetjes kan ik echt niet laten liggen. Bij de Primark hebben ze dus een budget-trouwcollectie. Superleuk! Kledinghangers met parels voor je trouwjurk, slippers en kimono’s met daarop BRIDE en BRIDE SQUAD. Én een badpak met daarop dezelfde woorden. Oké, die laatste kon ik niet laten liggen. Hoe leuk is het om op onze huwelijksreis in een BRIDE badpak rond te lopen?! I love it. Ik heb dezelfde in zwarte ‘’bride squad’’ variant gekocht voor mijn vriendinnen.   Gewoon omdat het kan.. haha!

trouwblog van Eva in badpak

Elkaar uit het oog verliezen.

Heel dat plannen van de bruiloft heeft ons enerzijds dicht bij elkaar gebracht. Maar we zijn zó gefocust op die dag! Vaak hoor je mensen zeggen dat de dag zelf zó voorbij is, dus dat je ook zeker van de voorbereidingen moet genieten. Dat doen we ook, maar soms schiet je daar een beetje in door.. Elk uurtje vrije tijd op een dag hebben we het over de bruiloft. ‘’Moeten we nog een DJ?’’ ‘’Kunnen we de tafelindeling nog een keer herzien?’’ ‘’Wie staat er ook alweer op de gastenlijst en zijn we écht niemand vergeten?’’ We willen heel graag controle hebben over de grote dag en niets mag fout gaan. Daarom willen we alles 100% zeker weten. Toch is het belangrijk ook af en toe een dagje niet bezig te zijn met de bruiloft. Het gewoon leuk hebben met elkaar. We besloten een dagje naar de Efteling te gaan! Na zo’n dagje weg weet je het weer zeker: wij willen met elkaar trouwen!

Wil jij ook een dagje uit of een weekendweg met jouw geliefde? Lees hier onze tips.

trouwblog van Eva met partner

Let’s Dance

Tijd om te dansen! Ook dat brengt je als stel dichter bij elkaar. De openingsdans oefenen we in de woonkamer en de choreografie is gemaakt door mij. Dansles was een optie, maar gezien ik zelf dansdocente ben, leek ons dat overbodig. David is iets minder gewend aan dansen en hij heeft dan ook veel herhaling nodig. Maar hallo, hoe stoer is het dat mijn vriend de moeite neemt om een super toffe, ietwat ingewikkelde dans met mijn in te studeren? We dansen op Ain’t That A Kick in The Head in de versie van Robbie Williams. Allebei zijn we helemaal gek van bigband-, swing- en jazzmuziek. Drie keer raden wat voor muziek er op ons feest te horen zal zijn.. We hebben dan ook gekozen om naast de band die zal spelen geen DJ te laten komen. We hebben met verschillende DJ’s aan de telefoon gehangen maar al dat popie-jopie gedoe vonden we niks. David zit in de marketing en hij merkte meteen op dat alle DJ bureaus sales praatjes hielden in plaats van oprechte interesse toonde. Achja, met een playlist kunnen we ten minste zelf beslissen welke muziek er gedraaid wordt, voor ons heel belangrijk!

 

En alweer verlies ik mezelf in alles rondom de bruiloft. Voor mij even tijd voor een verkoelend drankje op deze warme dagen. Proost! Blog #9

zomerse drankjes en cocktails voor de zwangere vrouw

Wil je meer tips over lekkere verkoelende drankjes? Klik hier.

lekkerste ijsje van nederland

De allerlekkerste ijsjeswinkels van Nederland en België zijn hier te vinden.

 

Liefs, Eva