trouwblog de trouwkaart van Eva III

Trouwblog | Een datumfout op de trouwkaart van Eva

You are invited!

Tweeëneenhalve maand te gaan tot de bruiloft. We hebben al vroeg save-the-dates gestuurd, gezien onze bruiloft in augustus (midden in de vakantieperiode) valt. Later werd het tijd voor uitnodigingen. We wilden natuurlijk iets wat helemaal bij ons en onze bruiloft past. We keken nog wat rond op verschillende websites. Er zijn veel websites waar je uitnodigingen zelf kan maken, super handig voor als je persoonlijke uitnodigingen wil maken die écht bij jouw stijl passen. Eén minpuntje: vaak staan op deze sites verschillende formats waar je je aan moet houden. Wel is er genoeg keuze. Afijn, wij kozen ervoor om onze uitnodiging geheel zelf te ontwerpen! We zijn allebei creatief aangelegd en wilde er graag iets persoonlijks van maken. David is erg goed met Photoshop en ik vul hem prima aan met goede ideeën.

trouwblog de trouwkaart van Eva

Eigen liedje

Op de voorkant van onze kaart hebben we een foto gezet die we maakte op de bruiloft van mijn broer. In de photobooth maakte we eigenlijk ‘voor de grap’ foto’s waar ik een bordje vasthield met ‘’I SAID YES’’. Later kwam deze foto natuurlijk goed van pas! Bij iedereen staan we bekend als Eef en Deef, dat rijmt zo lekker. En daarom hebben we dat dan ook maar op de kaart gezet! Binnenin de uitnodiging staat naast alle informatie nóg een foto van ons en op de achterkant staat een stuk tekst.

trouwblog de trouwkaart van Eva III trouwblog de trouwkaart van Eva IV

‘’Samen lopen over roze wolken en luchtkastelen, tot de werkelijkheid ons is..’’

trouwblog de trouwkaart van Eva II

De tekst op de achterkant van de uitnodiging heb ik zelf geschreven en is het refrein van de single die ik vorig jaar samen met David opnam.

Luister hier onze single: https://www.youtube.com/watch?v=alRn6UoiARk

 

Moeten we de bruiloft verzetten?!!

De kaart is af! We hebben hem 200 keer laten drukken voor de zekerheid. Toen ze binnenkwamen vonden we ze helemaal super. Vol enthousiasme nam ik alvast de eerste uitnodiging mee voor mijn ouders. ‘’Kijk mama, onze uitnodiging!’’, zei ik terwijl ik de kaart in mijn moeders handen drukte. ‘’Wat mooi!’’, zei ze, ‘’Er staat alleen de verkeerde datum op de voorkant..’’.

O NEE! We hebben tot bijna twaalf uur ’s nachts aan onze kaart gewerkt en daardoor een slordigheidsfoutje gemaakt. Er stond 18 augustus op de voorkant, in plaats van 17 augustus. Binnen in de kaart stond wél de goede datum.

Een dag later bestelde we opnieuw alle uitnodigingen, ditmaal dubbel gecheckt en met de goede datum op de voorkant. Geen andere datum voor ons!

trouwblog de trouwkaart van Eva V

Complimenten van iedereen.

De kaarten gingen de deur uit naar al onze genodigden. We besloten eerst om het klein te houden, maar inmiddels zijn er zo’n 130 uitnodigingen de deur uit.. oeps! Al snel kregen we sms’jes en telefoontjes over onze leuke kaart. Iedereen vond het zó ontzettend ‘ons’, stijlvol, mooi gemaakt en ook onze gasten kijken al uit naar onze bruiloft. Ik vond het super leuk om de uitnodiging helemaal zelf te ontwerpen met David!

Wil jij ook je eigen kaart ontwerpen? Check mijn tips:

  • Overleg goed met je partner, waarschijnlijk vullen jullie elkaar enorm aan en kom je zo op de leukste ideeën.
  • Laat je inspireren door voorbeelden op internet, beter goed gejat dan slecht bedacht, toch? 😉
  • Als je geen held met Photoshop bent, check dan zéker verschillende websites waar je je eigen design aan kan passen. Zo heb je tóch nog een uitnodiging met je eigen draai er aan.

 

Lees je volgende week weer?!

Liefs, Eva

Wil je mijn andere blogs lezen?

 

Blog 9

Blog 8

lekkerste ijsje van nederland

Maar wil je gewoon een lekker ijsje eten bij de allerlekkerste adresjes van Nederland? Lees dan hier waar je ze kunt vinden. 

Of wil je een babykamer of kinderkamer inrichten. Klik dan hier voor heel veel inspiratie.

tas om juf of meester te bedanken

Ben je op zoek naar een geweldig cadeautje om de juf of meester te bedanken? Wij hebben een gave tas bedacht. Je kunt deze hier bestellen.