zwangerschapsblog auw ik ben zwanger

Zwangerschapsblog Auw ik ben zwanger

Ed project, week 28 – zwangerschapsblog

36cm en 1000gr. Wat!! 1 kilo, Oh vandaar dat ik moeite heb met traplopen en eigenlijk serieus alles, waar wat meer energie voor nodig is. Die ene kilo van Ed en die 10 van mezelf beginnen zo nu en dan toch zwaar te zijn. Maar al dat groeien lijdt wel tot hele leuke bewegingen in mijn buik. Het lijkt alsof ze van de ene kant naar de andere kant zwemt. Heerlijk man die bewegingen, net alsof je in een achtbaan zit. Ik krijg er echt geen genoeg van. Ik kan ook echt niet meer wachten tot we de 30 weken echo hebben, nog 2 HELE weken. Maar dan eindelijk kunnen we haar weer zien en genieten van die beelden tot ze er echt, echt is. Iemand zei, waarom doe je geen 3D echo, dan krijg je een heel goed beeld van je baby. Nee dacht ik. Eigenlijk weten we al zoveel en je kan al zoveel zien op een “gewone” echo, dat ik het weggegooid geld vind. Wat ik dan wel weer heel spannend begin te vinden, is het antwoord of mijn  placenta omhoog gegaan is. Fingers crossed.

Maar Man man man, wat gaat de tijd hard.
Van het weekend hadden we de geslachtsbepaling van mijn zus. Die kleine van hun maakte het wel even spannend want Tina Tuinboon had niet echt zin om zich goed te tonen. Ongeveer 20 minuten later, toen wij aan het kletsen waren over koetjes en kalfjes en de verloskundige uit het niets zei, ja ja ja!! 3 streepjes!! Een meisje! Een meisje!! Oleee, oleee, oleee, olee, olee, olee. De baby met de bijnaam (Tina Tuinboon) is een meisje. Hoera een kersvers neefje voor Ed en straks na haar geboorte ook een babynichtje voor het Ed project. We spreken van een echte babyboem! Super.

Gelukkig, aan de ene kant gaan de weken rete hard. Zo zijn alle baby’s snel geboren en kunnen we daar weer van genieten. Nu gaan we eerst uitkijken naar dinsdag, dan komt het ledikantje binnen en de zonwering voor haar kamertje is ook besteld. Ik heb Tim zelfs zo ver gekregen met mij mee te gaan naar de Ikea. Dit vindt hij echt ge-wel-dig, maar niet heus. Ik heb hem beloofd dat als hij mee gaat, daarna een ijsje krijgt. Haha grapje. We hebben al wel heerlijk geshopt. Een van de favorietjes is de nieuwe lamp. Beetje bij beetje komt de kamer helemaal tot zijn recht. Ik vind het nu zelfs al heerlijk om mijn tanden in haar kamertje te poetsen of om gewoon even te staan en te kijken of te dagdromen.
Ik geniet ook zo van alle spulletjes die ik krijg of zelf koop! Kijk deze schoentjes dan van Boumy Amsterdam.

zwangerschapsblog auw ik ben zwanger

Deze week was heerlijk op naar week 29 en dan heeeeel snel naar week 30.

Tot snel!

Liefs Bo  ❤️ #3

babykamer van kusterug

Ben jij ook een kinderkamer aan het richten? Lees dan onze inspiratietips hier.

ladder op een babykamer

Ladders op een kinderkamer zijn helemaal hip. Wij hebben ook een blog over ladders geschreven.

unieke jongensnaam

Ben jij op zoek naar een kindernaam die je niet zo vaak hoort? Lees dan hier onze Top 250.

juffencadeau Tijn

Zoek jij een leuk cadeautje voor de juf of meester aan het einde van het schooljaar? Wij verzamelden tips en je vindt ze hier.

angeliek nelissen de ondernemende vrouw

Wil je weten wie er achter de bedrijven Zomerzoen en KusTerug zit? Dat is De Ondernemende Vrouw en het interview met haar lees je hier. Over haar kleine meisjesdroom en hoe ze deze afgelopen 15 jaar uit liet komen. Klik hier.

 

tas om juf of meester te bedanken

Ben je op zoek naar een geweldig cadeautje om de juf of meester te bedanken? Wij hebben een gave tas bedacht. Je kunt deze hier bestellen.