zwangerschapsblog au ik ben zwanger

Auw, ik ben zwanger door Bo #1

Auw, ik ben zwanger, zwangerschapsblog

 

Het is zondagmorgen en ik ben alweer fris en fruitig. Laat ik even mijn vingers strekken voordat ik jullie vertel wie ik ben en ik neem jullie wekelijks mee op dit zwangerschapsblog van KusTerug (Knak, knak)

Bo Theijs zwangerschapsblog

Hai,

Ik ben Bo Theijs, 26 jaar en kom uit het altijd vrolijke Veenendaal. Het gezinnetje waar ik uit kom bestaat uit 5. Dit zijn ze, paps, mams, Kim, Lotte en ik.  Oeh ik vergeet Beer, de grootse teckel van het land. Mijn passie is ook gelijk mijn baan ik werk als fotografe en daar haal ik super veel energie uit. Ik ben iets langer dan 6 jaar samen met Tim en zwanger van ons 1e kindje. Dat vind ik echt ongelooflijk spannend. Ik wil jullie graag meenemen in mijn leuke, hippe en zwangere leventje en vooral voorstellen aan het Ed project, (de Baby), vriend en moi. Ik ga elke week een blog schrijven op KusTerug over hoe ik mijn zwangerschap ervaar en wat ik allemaal meemaak.

 

Au ik ben zwangerschapsblog

Ben jij ook zwanger en op zoek naar kindernamen die je niet zo vaak hoort? Klik dan hier.

 

Auw, mijn borsten doen pijn

Hoe kan ik mijn 1e blog het beste beginnen? Juist, jullie gelijk te vertellen over de dag waarop ik dacht dat ik best wel eens zwanger zou kunnen zijn. Ik was 25 jaar toen ik stopte met de pil. Ietsjes langer dan een jaar verder stootte ik per ongeluk tegen mijn borsten aan. Auw Wat doen die dingen zeer! Het is nou niet de standaard menstruatie borsten pijn die ik normaal gesproken had. Ik ging uitbundig op onderzoek uit en kwam tot de conclusie dat ze eigenlijk ook niet zo lekker in mijn BH zaten. Weg met die twee lappen stof. Freedom is everything. Ah fijn, Ik keek weer even tv en opeens dacht ik, had ik eigenlijk niet ongesteld moeten worden?? Nog even een hand aan de borst, alsof ik dan het antwoord zou weten, mmmmm geloof van wel. Ik appte Tim om te vertellen dat mijn borsten onfire zijn en met een lap informate kwam over dat ik ook ergens nog ongesteld had moeten worden? Alsof hij dat weet;-) De altijd lieve Tim stuurde: Aha oké. Ik ben over 30 min thuis. Soms kunnen de berichten nog korter, echt waar! Tim komt thuis en meteen zeg ik volgens mij ben ik zwanger.

 

speelhut in de kinderkamer

Op zoek naar een kinderbed voor vette actieprijzen? Kijk dan hier.

 

Auw, niet aanraken

Kijk dan, ze zijn groter of niet? NEE!! niet aanraken, ze doen pijn!. Als we een avondwinkel hadden in het Veentje, was ik er direct heen gevlogen. Helaas ik moest toch echt tot de volgende dag wachten om een test te halen.  Ik heb de hele nacht liggen woelen en draaien.  Maar zodra het kon ging ik naar de drogist en gelijk door naar de gezellige vierkante meter. Dat z’n momentje van op een stokje plassen zo spannend kan zijn.  Want ja zeg nou eerlijk, dit doe je niet dagelijks. Toch?

En ja hoor hoppa, 2 streepjes ik ben zwanger. Al schreeuwend met de deur open roep ik, TIM, je wordt Vaaaaderrrr. Dit alles was 1 dag voor kerst en wij vonden het, ook al hadden we toen nog geen idee hoe ver ik was een leuk en speciaal idee de testen in te pakken en onder de boom te leggen.

Want het is nou eenmaal echt een cadeautje. Stel dat het niet goed zou zijn kunnen we ook op ze rekenen

 

Op zoek naar een online winkel voor een zwangerschapstest? Bestel hier

 

Auw, einde van de wijntjes

Zo gezegd zo gedaan! Ouders helemaal blij, tranen met tuiten en ook mijn oudste zus kon haar oogjes niet droog houdeng Niet zo gek, want die is ook zwanger van haar 3e kindje.  Dit was echt een kerst om nooit meer te vergeten. Wat wel even slikken was of beter gezegd niet. De overheerlijke wijntjes en de fijne hapjes die ik niet meer kon eten. Opeens zag alles er zoveel lekkerder uit. Hier en daar wat kleine stress momenten maar gelukkig kon ik bij  Kim afkijken wat je wel aan lekkernijen mocht.  Oh ja en de alcoholvrije rode wijn.  Dames, niet te drinken. Ondertussen heb ik wel 2 favorietes gevonden Champagne van Faberg.

Gewoon bij de slijter te vinden en de Jupiler 0.0 en die smaakt nagenoeg exact hetzelfde.

Tot volgende week.

Liefs Bo

 

 

Luiertaart door Sabine Jansen

Ben jij op zoek naar gave luiertaarten? Onze lezers hebben mooie foto’s toegestuurd.

Je vindt deze hier.