Margriet Hulsker fotograaf

Gastblog ondernemer – Margriet Hulsker fotografeert prinsessen in een heus kasteel (met winactie)

17 jaar was ik

toen ik met mijn toenmalig vriendje ging samenwonen in het bruisende centrum van Leeuwarden. De geweldige studentenstad, waar ik op de NHL en het Van Hall instituut de HBO opleiding Biotechnologie studeerde. Tijdens het verenigingsleven kwam ik in aanraking met fotografie. Iets wat mij mijn hele leven al wel trok, want mijn ouders fotografeerden vroeger al erg veel (dia’s) en ik vond het geweldig! Ik sloot me aan bij de FOTOCIE groep binnen de vereniging, de club enthousiastelingen die foto’s maakte van alle vergaderingen; uitjes en feesten… heerlijk om alles vast te leggen als herinnering voor later! (hhmmm ik moet eens goed nadenken waar ik al die foto’s heb gelaten eigenlijk… want zeker weten dat ik daar een hele stapel van heb)

Margriet Hulsker fotograaf

Hartfalen en hartproblemen waren mijn vak

Ik liep een te gekke stage bij het NFI in Rijswijk en studeerde met super cijfers af. Nu kwam het echte leven de hoek om kijken… Uiteindelijk besloot ik werken nog even uit te stellen en een universitaire opleiding erachteraan te doen in Groningen, mijn thuisstad. Echter viel me dat enorm tegen en besloot ik mezelf toch maar in het diepe te storten door naar werk te zoeken.. In het noorden (waar ik oorspronkelijk vandaan kom en mijn ouders nog altijd wonen) was echter weinig werk in de biotechnologische sector te vinden, dus dat werd verhuizen naar het westen en samenwonen met mijn (toenmalige en huidige) partner. Binnen twee maanden na het samenwonen vond ik een leuke baan en het echte leven kon beginnen….. Maar jemig, wat viel werken mij tegen zeg! Na 3 jaar en een bijna burn-out besloot ik verder te kijken en kwam vrij snel een super leuke andere baan tegen aan de overkant van de straat. Ik ging werken bij het Leids Universitair Medische Centrum als wetenschappelijk medewerkster in het onderzoek naar hartfalen en hartproblemen. Twee jaar heb ik op dat project gezeten in Leiden en Amsterdam tot ik overstapte naar een andere onderzoeksgroep die onderzoek deed 9en nog steeds doet) naar de ziekte van Duchenne; Een spierziekte bij Jongens en de onderzoeksgroep waar ik mijn eerste zelf geschreven paper heb mogen publiceren! In totaal heb ik nu 11 publicaties op mijn naam staan doordat ik veel labwerk voor anderen heb gedaan. Het werk was super leuk en interessant, maar ook de fotografie trok me nog steeds enorm aan. Vrienden en familie bleven me vragen of ik hun of hun kinderen wilde fotograferen omdat ik altijd wel een camera bij me had.

Margriet Hulsker gezinsfotografie

En nu moest ik zelf naar de cardioloog

In 2010 had ik besloten me in te schrijven bij de KVK als fotografe en had part time mijn fotografie bedrijf PiktureFrame Photography. In 2011 en 2012 fotografeerde ik veel zwangere dames en bruiloften. Super leuk om te doen omdat ik een creatieve uitlaatklep had naast het ‘priegelwerk’ in het laboratorium.

1 September 2012 werd ons dochtertje geboren na een hele makkelijke en probleemloze zwangerschap. Tot 4 weken voor de uitgerekende datum fietste ik nog dagelijks naar mijn werk en op de uitgerekende datum had ik zelfs nog een zwangerschapsreportage van iemand gefotografeerd…

Mei 2013 begon ik me niet goed te voelen. Ik werd kortademig, werd verschrikkelijk moe en kon niets meer volhouden. Hier klopte iets niet!

Ik ging naar mijn cardioloog (ik heb al een hele medische geschiedenis achter de rug als kind met Leukemie en een open hart operatie, dus tijdens de zwangerschap stond ik onder controle van een cardioloog) en vertelde wat er aan de hand was. Hij dacht dat het lag aan net moeder zijn geworden en stuurde me terug naar huis. Ik vertrouwde het niet (lang leve het -te- goed kennen van je eigen lichaam) en ging de volgende dag naar de huisarts. Die wist het ook niet en vroeg verschillende bloedonderzoeken aan. Ondertussen ging het zo slecht met me dat ik besloot naar mijn ouders te gaan, omdat ik niet meer alleen voor mijn dochtertje (toen 9 maanden oud) kon zorgen overdag. Op vrijdagochtend besloot ik dat het welletjes was en vroeg mijn huisarts me door te verwijzen naar het UMCG in Groningen. Een ziekenhuis dat mijn geschiedenis kende en waar ik me vertrouwt voelde. De beste keuze die ik maar kon maken!

Margriet Hulsker gezinsfotografie

Net op tijd op de Eerste Hulp

Ik kwam op de eerste hulp binnen en werd aan allerlei onderzoeken onderworpen, waaronder ook een echo van mijn hart. Volgens de verpleegkundige die het apparaat bediende was het ‘domme ding’ stuk, want wat hij mat aan waardes kon echt niet kloppen….. wel dus! Ik had nog maar een pompfunctie van 5%! Ik was meer dood dan levend volgens hem. Ik werd direct opgenomen en aan allerlei toestellen gelegd… een heftige tijd voor mij, mijn familie en mijn gezin brak aan. Waar zou dit toe leiden? Zou ik beter(der) worden, of zou het dubbeltje de verkeerde kant op gaan.. Ze wisten het gewoon niet…. Ik mocht de keuze maken of ik in het transplantatie traject wilde stappen, of het nog even wilde afwachten. Ik besloot voor het laatste, ondanks dat mijn hart heel slecht was. Ik kreeg een ICD (soort van pacemaker) geplaatst en krabbelde langzaam aan weer op door de medicijnen die ik kreeg. Ik mocht na drie weken ziekenhuis weer naar huis en een zware tijd van revalideren, maar vooral het terugvinden van vertrouwen in mijn lichaam, begon. Al met al ben ik hier 2 jaar mee bezig geweest. Want tijdens het revalideren is het een keer mis gegaan en moest mijn ICD me redden door mijn hart weer op gang te brengen.

blotevoetenpad nederland

Heb jij ooit een blote voeten pad gelopen? Wij hebben de 10 allerleukste van Nederland voor jou verzameld.

Revalideren en mijn passie volgen

Meer en meer tijd kon ik besteden aan mijn fotografie bedrijf tussen het revalideren door. ik kon mijn eigen tijd indelen als mijn dochtertje naar de opvang was en ik niet in het revalidatiecentrum verbleef of bij de psychologe zat. Naar mate de tijd vorderde kwam er ruimte in mijn hoofd om weer te denken aan een toekomst, want langere tijd leefde ik van dag tot dag en dacht niet aan een toekomst…

Wilde ik blijven werken in het LUMC of wilde ik mijn dromen gaan najagen, wilde ik mijn passie een toekomst geven? Ik wist nu immers hoe gemakkelijk het leven voorbij kon zijn, dus als ik er iets van wilde maken dan moest ik het NU doen. Toen ik goed nieuws uit het ziekenhuis kreeg besloot ik mezelf een mooi cadeau te geven en liet een mooie boudoir reportage van mezelf maken bij een collega fotograaf. Dit wakkerde mijn interesse in boudoir fotografie alleen maar meer en meer aan. Het geweldige gevoel dat het me gaf over mezelf en over mijn lichaam wilde ik graag delen met anderen en ik wilde dat andere dames dat gevoel ook konden ervaren. Ik wist wat het leven inhield en was trots op mezelf dat ik het goed doorstaan had en het had weten te overleven. (meer hierover in een persoonlijk blog op mijn website)

Margriet Hulsker zwangerschapsfotografie

Verlangens en dromen

In gesprek met een goede oude vriend kwamen verlangens en dromen naar boven en werd er veel gesproken over het verleden en een toekomst. Uiteindelijk besloot ik nadat ik weer een jaar terug aan het werk was in het LUMC, maar er mijn draai door concentratieproblemen niet meer kon vinden, mijn ontslag in te dienen. Mijn baas was er niet zo heel erg blij mee en zei me eerst een sabbatical op te nemen. De meest niet slimme beslissing die ik maar kon nemen financieel gezien (denk er dus goed over na, maar laat je bovenal ontzettend goed informeren wat het inhoudt als je het zelf wilt gaan doen op je werk!!). Daarnaast dacht ik ook na over de nabijere toekomst; ik had geen idee hoe ik het moest bolwerken om een dochter op te voeden, haar van en naar de school te brengen elke dag; te werken in het LUMC EN mijn eigen fotografie bedrijf te behouden (die steeds meer groeide in aantal klanten). Ik moest dus een keuze maken… een best wel makkelijke keuze diep in mijn hart, want mijn droom opgeven zou ik NOOIT doen! Mijn passie gaf en geeft me nog steeds enorm veel energie en plezier.

Zoe slavenarmband met jouw tekst

Ben jij op zoek naar de perfecte armband voor jezelf, een vriendin, je moeder of je dochter? Klik hier

 

Dat lekkere gevoel elke ochtend

1 januari 2017 was ik dan echt zzp’er. Mijn ontslag was na 5 maanden sabbatical dan echt in werking getreden. Ik stond vanaf dat moment elke ochtend op met een heerlijk gevoel en moest me de eerste weken steeds bedenken dat ik direct kon gaan doen wat ik in gedachte had en niet tot de avond of vrijdag hoefde te wachten om iets bedrijfsmatigs op te pakken. Ik kon genieten van mijn dochtertje door haar elke dag naar school te brengen (ondertussen was zij ook al weer 4 jaar geworden) of door mee te gaan op een uitje van haar klas. In december 2016 vond ik een geweldig pand (een heus kasteel!!) dat helemaal aan mijn dromen voldeed en omdat ik nu toch elke dag aan mijn bedrijf mocht werken zette ik een verhuizing naar het pand door in februari 2017.

Financieel afhankelijk

Tuurlijk geef ik eerlijk toe dat het zijn van een zzp’er ook zorgen met zich mee brengt. Want ik ben ineens financieel afhankelijk geworden van mijn partner en van mijn eigen inzet in mijn bedrijf. Toch heeft het heerlijke ‘vrijheidsgevoel’ nu nog steeds de overhand en zie ik de toekomst van mijn fotografie studio alleen maar groter worden en meer vastigheid krijgen! Ik kom er wel; al is het soms hard werken.

Fotografie van gezinnen en zwangere vrouwen

Ondertussen heb ik twee verschillende fotostudio’s van de grond af opgebouwd. Met fotostudio PiktureFrame Photography richt ik me op jullie. Op het gezin, op kinderen van alle leeftijden, op (pasgeboren) baby’s en op zwangere dames die allen een mooie, eigentijdse en vooral speelse reportage wensen als herinnering aan een speciaal moment in hun leven.

Margriet Hulsker fotografie gezin

Boudoir photograpy

Mijn tweede fotografie bedrijf SweetBoudoir Photography richt zich juist op de dames die zichzelf een mooi cadeau willen geven, namelijk een schitterende reportage van zichzelf. Dit kan als een mooie elegante portretsessie tot een boudoir reportage is (sexy) lingerie. Net wat de dames zelf voor ogen heeft en aandurft.

Wie weet zie ik een van jullie wel een keer terug voor mijn lens!

Margiet Hulsker boudoir fotografie

 

Ik ga het maken!

Na alles wat ik heb meegemaakt is mijn droom duidelijk: Ik ga het maken als fotostudio eigenaresse!

Weggeefactie

Wat geven we vandaag weg?

Een echte prinsessen mini sessie shoot van 45 minuten incl. Het gebruik van een prinsessenjurk die in de studio hangt en 2 hoge resolutie digitale bestanden of 2 afdrukken van 13×18 in een passe partout in mijn kasteelstudio in Oegstgeest Zuid Holland.

De verschillende jurken die in mijn studio hangen hebben maat 92 tot en met 134. Dus de geschikte leeftijd van de meisjes is tussen de 3 en 12 jaar.

Hoe maak je kans? Laat in een reactie hieronder de leeftijd en naam van jouw mooie meisje achter dat graag een shoot als prinses wil meemaken.

 

prinsessen fotoshoot Margriet Hulsker

prinsessenbed lieke

Ben jij op zoek naar een slaapkamer voor een prinses? Kijk dan eens hier. 

805 antwoorden
 1. Winnie van Hout
  Winnie van Hout zegt:

  Oohh dit zou gaaf zijn voor onze assepoester! Fotos als een echt prinses wie wil dat nou niet? Nou onze Demi 6 jaar wil dat wel 💗💗

  Beantwoorden
 2. Angelique koene
  Angelique koene zegt:

  Goedemiddag,

  Ik zou heel graag een fotoshoot willen meemaken/winnen voor mijn prinsesje Charlotte.
  Zij is net 6 jaar geworden en een echt prinsesje❤️

  Beantwoorden
 3. Danielle ter Haar
  Danielle ter Haar zegt:

  Mijn prachtige dochter heet Lotus en is 4 jaar! Ze gedraagt zich altijd als een echte prinses met haar verkleedjurken en hakjes dus dit zou ze helemaal fantastisch vinden!

  Beantwoorden
 4. Jessica
  Jessica zegt:

  Ik zou heel graag kans maken op een shoot voor mijn kleine prinses van 4 jaar haar naam is Fay-Lieke en houd erg van verkleden ze zou dit geweldig vinden!

  Beantwoorden
 5. Shirley Smit
  Shirley Smit zegt:

  Graag doen wij mee met onze 8 jarige dochter Chelsey. Zij zou dit helemaal geweldig vinden. Even een moment in de spotlight.

  Beantwoorden
 6. Lori
  Lori zegt:

  Mijn dochtertje Cailyn Joy van 6,5j zou dit helemaal geweldig vinden. Ze heeft prachtig lang bruin haar met slagen erin, tot bijna op haar billen. Ze vindt het heerlijk om te poseren voor foto’s en heeft een stunning uitstraling met een olijfkleurige huid, groenige ogen en altijd gezonde blosjes op haar ronde wangen.

  Beantwoorden
 7. Tulin Kaya Askan
  Tulin Kaya Askan zegt:

  Jeetje… wat een verhaal…! En de moed die je had/hebt om door te zetten!!! Wat supergoed! Eigenlijk een mooi voorbeeld voor andere ouders. Blijven geloven in je zelf!.

  Mijn dochtertje is gek op poseren… en zou het geweldig vinden om zo een prinsessen shoot te winnen! Ze heet Tanem en is 5 jaar.

  Beantwoorden
 8. Mariska Brobbel
  Mariska Brobbel zegt:

  Wat een verhaal! En wat knap om je droom door te zetten.
  Mijn prinsesje Chelsea van 5 jaar. Zij zal zo’n shoot in een prinsessen jurk en het kasteel helemaal geweldig vinden..

  Beantwoorden
 9. Lydia Blankvoort
  Lydia Blankvoort zegt:

  Mijn dochter Maud van 4 jaar voelt zich en doet als prinses. Heeft voor haar verjaardag (begin februari) een Elsa jurk gekregen. Sindsdien ‘woont’ ze hierin. Als de jurk even niet beschikbaar is, omdat die af en toe ook gewassen moet worden, zoekt ze iets anders om een jurk van te maken, inclusief sleep!!!
  Dit zou voor haar ultiem zijn!

  Beantwoorden
 10. Silvia van de Pol
  Silvia van de Pol zegt:

  Wat heb je veel meegemaakt zeg, wat een krachtige vrouw!
  Ik doe graag mee met de winactie voor m’n dochtertje Sara, 3 jaar oud, maat 104/110.

  Beantwoorden
 11. Wendy Albers
  Wendy Albers zegt:

  Wat super gaaf!
  En ik denk dat onze Femm dit geweldig vindt 😍
  Ze is ruim 2,5 jaar en heeft maat 92. En is dol op prinsessen jurken 💕

  Beantwoorden
 12. Kimberley
  Kimberley zegt:

  Deze shoot zou mijn dochter Liv helemaal geweldig vinden (en ik ook 😊). Ze is 5 jaar en in mijn ogen het allermooiste prinsesje.

  Beantwoorden
 13. Christine
  Christine zegt:

  Wat zou mijn dochter dit leuk vinden! Ze is helemaal weg van prinsessen dus ze zou het vast prachtig vinden om zelf tot prinses omgetoverd te worden!
  Haar naam is Lotte, ze is 3,5jaar en heeft maat 110.

  Groetjes
  Christine

  Beantwoorden
 14. Monique van der Sluiszen-streef
  Monique van der Sluiszen-streef zegt:

  Mijn dochter Ise zou een prachtig prinsesje kunnen zijn. Ze vind het leuk om op de foto te gaan en onze trouwfotograaf was ook helemaal weg van haar. Als ze in zo’n mooie jurk mag poseren dat zou een gave verrassing voor haar zijn

  Beantwoorden
 15. Corrie
  Corrie zegt:

  Ik wil graag mee doen voor mijn kleindochter lindsay 3 en half jaar. Ze speelt zo graag prinses en een foto schoot zou super zijn. Ik wens je in iedergeval veel succes met je bedrijf je hebt wel een beetje geluk verdient.

  Beantwoorden
 16. A de Vreugd
  A de Vreugd zegt:

  Mijn dochter Jaylinn van bijna 6 jaar met maatje 134 zou dit zo geweldig vinden.
  Mama als ik later groot ben wil ik graag een prinses worden.

  Beantwoorden
   • Margriet
    Margriet zegt:

    Dank je wel Bianca!
    Ik ben me er zeker van bewust dat mijn verhaal andere vrouwen ontzettend kan inspireren om ook eens kritisch naar hun eigen leven te kijken en te beseffen dat ook zij soms ‘zijn vastgeroest’.
    Binnen mijn fotografie bedrijf SweetBoudoir Photography probeer ik dat ook heel erg uit te dragen. Naast een mama en een vrouw/ vriendin van ben je ook nog een eigen persoon…
    Liefs,

    Margriet

    Beantwoorden
 17. Judith Nagtegaal
  Judith Nagtegaal zegt:

  Mijn poppedeintje heet Wessel en ze is zes jaar. Een echt prinsesje. Gevoelig voor anderen maar een ijzeren wil. Wat maak je geweldige foto’s. Ik denk echt dat je alle kanten van haar persoonlijkheid kan vastleggen.

  Beantwoorden
 18. Marijke de Bruijn
  Marijke de Bruijn zegt:

  Wat een mooi en inspirerend verhaal zeg. Mijn dochter Hannah (3,5 jaar) is een echt “meisje” meisje en zou het denk ik wel heel gaaf vinden om als een echte prinses op de foto te gaan.
  Zij heeft 2 verschillende ogen, 1 bruin en 1 blauw, en daar is ze zelf best trots op.
  Ik hoop dat mijn Hannah wordt uitgekozen.
  Groetjes, Marijke

  Beantwoorden
 19. Kayleigh van Dijk
  Kayleigh van Dijk zegt:

  Onze dochter Daphne zou heel graag als prinses op de foto gaan! Zoals ze altijd zegt; later wordt ik prinses! 😍
  Ze is 5,5 jaar oud (geboren op 16-6-2012)
  En heeft maat 128/134

  Beantwoorden
 20. Nathalie Rooijens
  Nathalie Rooijens zegt:

  Wat een heftig verhaal ! Heel veel respect voor hoe je ermee om bent gegaan !

  Ons prinsesje Licia zou een prinsessenshoot helemaal geweldig vinden. Ze is 5 jaar oud.

  Heel veel succes met je ambities !

  Groetjes Nathalie en Licia

  Beantwoorden
  • Margriet
   Margriet zegt:

   Dank je wel voor je reactie Nathalie!
   Ik probeer er een positieve draai aan te geven en mijn verhaal te delen, zodat het hopelijk ook andere vrouwen eens laat nadenken over hun eigen leventje.. Niet alles is even makkelijk en vanzelfsprekend.

   Liefs Margriet

   Beantwoorden
 21. Sanne
  Sanne zegt:

  Mijn naam is Sanne uit Warmond, heel graag zou ik mijn dochter Loïs opgeven, ze is een echt prinsesje van 6 jaar!! Ik hoop dat wij het worden!!!! X

  Beantwoorden
 22. Jolanda Bos
  Jolanda Bos zegt:

  Oo.voor mijn mooi kleindochter Jynthe…
  Ze is nu 2,5 jaar en heeft maat 92…ze zegt de hele dag door dat ze een prinsses is. Wat gun ik het haar om voor even een prinsses te zijn in een mooie jurk…

  Beantwoorden
 23. Gabrielle Haslinghuis
  Gabrielle Haslinghuis zegt:

  Wauw wat een verhaal! Wat super tof dat je nu doet wat goed voelt. Ik zou graag deze shoot willen winnen voor mijn dochtertje Sofie (4jaar)

  Beantwoorden
  • Margriet
   Margriet zegt:

   Hoi gabrielle,

   Ik ben vooral blij dat ik mag genieten van mijn eigen kleine meid en dat is tussendoor mijn passie mag uitvoeren… Het voelt heerlijk die vrijheid.

   Groetjes Margriet

   Beantwoorden
 24. Wendy bijvank
  Wendy bijvank zegt:

  Mijn dochtertje Phéby, 3 jaar oud zou dit echte fantastisch vinden. Ze voelt zich altijd een prinsesje, Alleen maar jurkjes.

  Beantwoorden
 25. Lonie goudsema
  Lonie goudsema zegt:

  Mijn dochter Jill is nu 4 (juli wordt ze 5) ik zou het super vinden zijn om een mooie foto van haar erbij te hebben. Maar heel eerlijk zou ik het nog bijzonderder vinden als het samen met haar vriendinnetje Chloë mag. De dames schelen 5 dagen. Wij als ouders hebben elkaar op de ‘puf’ club leren kennen toen de dames nog in onze buiken zaten. Nu zijn de ouders en kindjes beste vriendinnen. Met 1 jaar hebben we samen mooie foto’s laten maken met een cake smash. We hadden het voorgenomen elkaar te doen. Maar helaas nooit meer van gekomen. Het zou echt heel gaat zijn als we het 5 jaar later nog een keer kunnen doen. Toen als 1 jaar oude super roze suikerspin prinsessen met van die petit skirt puft jurkjes en nu als 5 jaar oude prinsessen in een echt kasteel.

  Beantwoorden
 26. Monique Post
  Monique Post zegt:

  Wouw wat een verhaal! Fijn dat u goed hersteld bent en u zich weer kunt verdiepen in de fotografie! Ook mijn interesses liggen in de fotografie ik moet alleen nog veel leren wil ik net zulke foto’s als u maken! Graag doe ik dan ook mee met de winaktie voor mijn mooie dochter emily van bijna 3 jaar ( maatje 98 ).

  Beantwoorden
  • Margriet
   Margriet zegt:

   Hoi Monique,

   Met u voel ik me nu wel een beetje oud hoor 😉
   In fotografe kun je heel veel kanten op en kun je heel veel rust en ontspanning vinden.
   Ik ben zelf autodidact; of te wel ik heb alles wat met fotografie te maken heeft mezelf aangeleerd door het heel veel te doen en er veel over te lezen.
   Veel succes!

   liefs,

   Margriet

   Beantwoorden
 27. Iris van Vondel
  Iris van Vondel zegt:

  Wij doen graag mee voor onze prachtige dochter Jesmay!
  Jesmay is een prachtig meisje van 4 jaar oud met autisme.
  Ze mag zich graag verkleden als prinses loopt het liefst de hele dag in een jurk.
  Zij zou echt dolgelukkig zijn als ze zou winnen ze zou zich voelen als een echte prinses!!

  Beantwoorden
 28. Marleen Fellinger
  Marleen Fellinger zegt:

  Mijn dochter Nomi van 6,5 jaar is gek van prinsessen, en wilde met carnaval dus ook verkleed als Elsa. Ze heeft lang blond haar en ik vind haar ook echt een Elsa! Toen ze alleen thuis kwam van school was ze verdrietig.. ik vroeg haar waarom? Ze gaf als antwoord dat de kinderen uit haar klas haar hadden uitgelachen, omdat Elsa (een prinses zijn) kinderachtig zou zijn :(.
  Door z’n fotoshoot te doen lijkt het mij geweldig om iedereen te laten zien dat prinses zijn helemaal niet kinderachtig is en het de droom van (bijna) ieder meisje is!

  Beantwoorden
 29. Carola Smit
  Carola Smit zegt:

  Ik zou graag zo een shoot voor mijn mooie prinsesje Lotte willen winnen . Zij wordt 27 maart 7 en heeft het de afgelopen half jaar niet makkelijk gehad op school en doordat wij beide in het gips hebben gezeten.

  Beantwoorden
 30. Ginny Starreveld
  Ginny Starreveld zegt:

  Ik weet zeker dat mij prinses dat geweldig zou vinden. En ze zou het ook echt verdienen. Ze heet Andie Jamie Swets en is 7 jaar.

  Beantwoorden
 31. Wendela van der Wal
  Wendela van der Wal zegt:

  Wat een mooi verhaal. En wat goed dat je toch je droom naleeft, verstandige keuze gezien de mooie foto’s die je maakt! Ik zou hier best voor naar Zuid Holland willen rijden voor een prinsessen shoot van mijn dochter Ailynn, 4 jaar. Zij draagt maat 122/128. En waant zich bij tijde een echte prinses!! 👸

  Beantwoorden
  • Margriet
   Margriet zegt:

   Hoi Wendela,

   Bedankt voor je reactie!
   Waar zou je vandaan moeten rijden als Zuid Holland ver weg is voor je?
   Ik kom namelijk ook regelmatig nog in Groningen en organiseer dan ook shoots 😉

   Groetjes Margriet

   Beantwoorden
 32. Maartje Feskens
  Maartje Feskens zegt:

  Dit zou mijn dochter Emma helemaal fantastisch vinden! Ze is bijna 3 en heeft sinds kort de Disney prinsessen films helemaal ontdekt. Ze wil nu ‘prinsessenharen’, jurkjes en rokjes en de hele dag staat hier muziek op uit Disney films. Een echte prinsessenfan dus en ook fan van carnaval…dus zich mogen verkleden als een echte prinses en haar beroemde ‘cheese’ momentje pakken voor de camera…een ‘pluk de dag’ moment en droom die uitkomt voor mijn kleine meid! Ze is sinds kort ook grote zus en moet erg wennen aan het delen van de aandacht. Een momentje helemaal voor haar is dan extra speciaal!

  Beantwoorden
 33. Linda Van Den Boom
  Linda Van Den Boom zegt:

  Wow wat een mooi en indrukwekkend verhaal! En hoe fijn dat je nu volop kan doen waar je gelukkig van word.

  En wat leuk dat er een mooie winactie voor ons is 😉
  Hiervoor zou ik graag onze jongste dochter Eva willen opgeven. Eva is 4.5 heeft maat 110 en wil later als ze groot is prinses worden. Dus hoe mooi zou het zijn als ze dat nu al een keer echt kan beleven.

  Beantwoorden
  • Margriet
   Margriet zegt:

   Dank je Linda,

   Ik ben ook zeer blij dat ik mag genieten van mijn eigen dametje en mijn passie elke dag mag uitoefenen. Het geeft me energie en veel geluk.
   Groetjes Margriet

   Beantwoorden
 34. Anita van der Steen
  Anita van der Steen zegt:

  Voor een lief mooi meisje van 6 jaar oud en ze heet Eline. ..is niet mijn dochter maar goh wat gun ik het haar voor een dag prinses te zijn!

  Beantwoorden
 35. Diane Willems-Deen
  Diane Willems-Deen zegt:

  ik doe dit niet voor mijzelf maar voor een hele lieve mama genaamd Patricia….ze heeft een prachtig lief dochtertje Faithlynn…het is een prinsesje maar het zou mooi zijn om vast te leggen…

  Beantwoorden
 36. Esther Maton
  Esther Maton zegt:

  Dat zou mijn dochter Lenthe, net 6 jaar geworden, geweldig vinden. Ze voelt zich op en top een prinsesje ;-). Ze draagt nu meestal 122/128.
  Groetjes Esther

  Beantwoorden
 37. Nicole koevoets
  Nicole koevoets zegt:

  Onze dochter van 4 is een echte verkleed en acteer meisje. Ze zou graag kans maken op de shoot. Sofie wil altijd al graag een echte prinsessen jurk aan.

  Beantwoorden
 38. Hilde Marechal
  Hilde Marechal zegt:

  Wat een dappere en mooie vrouw! Wat knap dat iemand zo naar haar eigen lichaam kan luisteren en naar haar gevoel, wat andere ook zeggen. En wat super dat dromen worden nageleefd!
  Mijn dochter van 4 Fleur zou een prinsessenshoot super vinden!!! En wat bijzonder om door iemand met zo’n kracht gefotografeerd te worden! Haar papa is overleden aan een hartinfarct toen in 9 weken zwanger was van haar, maar ik weet zeker dat hij dan trots mee kijkt van af zijn wolkje en nog meer van haar geniet net als haar mama. Want ook al heeft ze hem nooit gezien, ze mist hem ontzettend!

  Beantwoorden
  • Margriet
   Margriet zegt:

   Dank je wel voor je lieve woorden Hilde!
   Ik ben ontzettend blij en dankbaar dat ik mijn verhaal kan en mag navertellen en ik ben dan zeker ook trots dat ik mijn dromen en passie waar kan maken.
   Maar wat verschrikkelijk om te lezen dat je dochtertje haar papa nooit heeft leren kennen… Dat lijkt me zo ontzettend erg voor jullie beide.
   Heel veel sterkte met dit verlies; ook jaren later zal dat gevoel echt niet minder zijn geworden.

   Liefs,

   Margriet

   Beantwoorden
 39. Sare Meijerink
  Sare Meijerink zegt:

  Wat mooi dat jij je dromen waarmaakt! Op jouw beurt maak jij met de prinsessen shoot dan weer de dromen van vrijwel elk meisje waar. Mijn dochtertje Sare van 3 zou het écht prachtig vinden (en deze mama stiekem ook).

  Beantwoorden
 40. Ilse van Es
  Ilse van Es zegt:

  Onze oudste dochter Lissy, nu 5 jaar, wil al heel lang een echte prinses zijn. Ze houdt van jurken, alleen een echte prinsessenjurk heb ik nog niet. Foto’s maken vindt ze te gek.
  Onze jongste dochter Sanne, 3,5 jaar, gaat dan ongetwijfeld zeggen dat zij ook een prinses wil zijn. Stiekem vindt ze dit ook erg leuk. Hier trekken ze vaak een verkleedjurk met hakjes aan en het liefst met kinder make-up op!!

  Beantwoorden
 41. Marloes
  Marloes zegt:

  Dat zou Noor van bijna 3 jaar geweldig vinden. Ze draagt maat 98/104 en os dol op alles wat met prinsessen te maken heeft. Ze heeft prachtige krullen. Noor is een bam- meisje. Kind van een bewust alleenstaande moeder en ik zou het fantastisch vinden om het haar te kunnen geven.

  Wat heb je een roerige tijd achter de rug en wat heerlijk dat je je droom kunt najagen! Veel geluk!

  Beantwoorden
 42. Joyce wolbers
  Joyce wolbers zegt:

  Wauw wat een indrukwekkend verhaal.
  Pff ben er even stil van.
  Echt super van je hoe je nu weer in het leven staat en zo positief echt respect.
  Wij hebbeb zelf ook een prachtige dochter en een prachtige zoon.
  Die ook in hun jonge leventjes veel hebben mee gemaakt met hun lieve papa.
  Daarom gun ik het mijn dochtertje ook zo dat zij even weer kan lachen en plezier heeft en ze is helemaal idolaat van prises Elsa en Anna. Haar droom zou uit komen en stiekem die van mama ook.
  Iris is 4 jaar.

  Beantwoorden
  • Margriet
   Margriet zegt:

   Hoi Joyce,

   Mijn verhaal is zeker geen sprookjesverhaal, maar toch een verhaal dat ik graag en vol enthousiasme vertel. Ik heb veel meegemaakt, maar mag me gelukkig prijzen dat ik er nog ben en heerlijk mag genieten van mijn eigen dochtertje en elke dag mijn passie mag uitvoeren.
   Sterkte met papa.
   Liefs,

   Margriet

   Beantwoorden
 43. Saskia Schouten
  Saskia Schouten zegt:

  Mijn dochter van 7 met maat 110 zou dit geweldig vinden!! Ze is al 7 jaar hart patiënt en moet elke keer veel onderzoeken ondergaan. Haar pompfunctie is ook verminderd en ze heeft niet altijd veel energie.
  Ze is gek op jurken en kijkt haar ogen uit bij mooie jurken op tv en in bladen.
  Ze is echt een prinsesje en weet zeker dat ze dit super zou vinden!!

  Beantwoorden
  • Margriet
   Margriet zegt:

   hoi Saskia,

   Wat naar om te horen dat je dochtertje direct als baby al hartpatiënt was. Dat is zeker geen makkelijk tijd voor haar en voor jullie als ouders.
   Ik hoop echt dat ze toch af en toe goede dagen heeft en heerlijk van haar leventje als meisje kan genieten.
   Wie weet leer ik jullie ooit een keer kennen.

   Sterkte!

   Liefs,

   Margriet

   Beantwoorden
 44. Kimberley
  Kimberley zegt:

  Beste Margriet,

  Wat een ingrijpend maar ook mooi en inspirerend verhaal. Onze dochter heeft ook een spierziekte (SMA) en ik hoop dat zij later ook haar dromen waarmaakt voor zover dat mogelijk is. Zij zelf is te oud voor de fotoshoot maar haar zusje van 10, Noa zou dat geweldig vinden! Welk meisje wil dat niet als prinses op de foto 🙂 groet, Kimberley

  Beantwoorden
  • Margriet
   Margriet zegt:

   Beste Kimberley,

   Fijn dat je het een inspirerend verhaal vond. Ik vertel het graag om andere mensen te kunnen inspireren ook alles uit hun eigen leven te halen…

   Sterkte met jullie dochter en hopelijk kan ik een voorbeeld voor haar zijn om ondanks haar ziekte toch door te gaan en haar dromen waar te maken.

   Liefs,

   Margriet

   Beantwoorden
 45. Mariska
  Mariska zegt:

  Dat zou mijn dochter Emma van 4 jaar fantastisch vinden. Ze verkleed zich heel vaak als prinses en ze is gek op alles wat met prinsessen te maken heeft.

  Beantwoorden
 46. Judith
  Judith zegt:

  Echt iets voor onze dochter Isis van 6 jaar!
  Ze houd ervan om voor de camera te staan, en el helemaal in zo’n mooie prinsessenjurk!

  Beantwoorden
 47. Marie-lene
  Marie-lene zegt:

  Ooohh dat zou een geweldig cadeau zijn voor mijn meisje die morgen 4 jaar word! Onze prinses voelt zich al een prinses en wil alleen maar jurken aan. Maar ik denk dat ze dit helemaal geweldig zal vinden! Mijn dochter heet Chayenne

  Beantwoorden
 48. Rianne de knoop
  Rianne de knoop zegt:

  Mooi !!
  En wat een leuke aktie, onze dochter van 4 bijna 5 jaar zou dolgraag een dag prinses zijn ze heet Romée een mooie klassieke Franse meisjes naam 💕 past helemaal bij een prinsesje! Ze heeft maat 122/128

  Beantwoorden
 49. Leonie
  Leonie zegt:

  Wauw wat een heftig verhaal en zo knap dat je je dromen waar maakt
  En wat maak je prachtige foto’s!
  Ik heb een mooie dochter van 7 jaar lilly en draagt mt 128/134 blond krullen en lichtblauwe ogen
  En zou dit geweldig vinden

  Beantwoorden
  • Margriet
   Margriet zegt:

   Bedankt voor je compliment Leonie!
   Fotograferen is echt mijn passie en mijn grote liefde.. Ik haal er zoveel voldoening uit als ouders de foto’s terug zien en er stil van worden. Missie geslaagd zeg ik dan altijd.

   Groetjes Margriet

   Beantwoorden
 50. Kim Neuzerling
  Kim Neuzerling zegt:

  Mijn 6-jarige dochter Annelotte, mijn eigen kerstprinses, vindt het geweldig om voor de camera te staan en houdt van mooie jurken. Ze heeft prachtig blond engelenhaar tot op haar kont en heeft gewoon een enorm open en innemend snoetje (heerlijk objectief ben ik hè?! Haha!!!).

  We zouden het ECHT ontzettend leuk vinden als je van haar een mooie reportage kunt maken.

  Beantwoorden
 51. Cynthia Dekkers
  Cynthia Dekkers zegt:

  Mijn eigen prinses Sienna zou dat fantastisch vinden. Heel de dag paradeert zij in haar doornroosje jurk en op haar glitter muiltjes. Kortom als je iemand mega blij kan maken dan is dat Sienna.
  Sienna is 3 jaar en heeft maat 116.

  Beantwoorden
 52. Samantha Bloemendal
  Samantha Bloemendal zegt:

  Dit zou echt geweldig zijn voor ons meisje Anouk. Die wil altijd al graag een prinsesje zijn. Anouk is nu nog 4 Jaar en wordt 29 maart 5 jaar.

  Beantwoorden
 53. Laura Beckers
  Laura Beckers zegt:

  Ach m’n dochter Wendy wordt in mei alweer 5 jaar. Wat zou dat een fantastisch cadeau zijn voor onze kleine prinses. Mooie jurken zijn helemaal haar ding 😍😍😍

  Beantwoorden
 54. Odette
  Odette zegt:

  Wat een aangrijpend verhaal! En wat geweldig dat je je leven zo hebt kunnen en weten om te zetten. Ik heb een dochter van bijna 4. Ze heet Nanouk, heeft lange haren en die bijna altijd een prinsessenjurk draagt thuis maar niet zo’n mooie als jij op de site hebt staan 🙂 Zij en ik zeker ook zou het super vinden om zo op de foto te staan.

  Beantwoorden
  • Margriet
   Margriet zegt:

   Hoi Odette,

   Bedankt voor je lieve woorden! Ik ben zeker ook blij dat ik het nu allemaal weer zonnig in mag zien en mag genieten van mijn dochtertje en elke dag mijn passie mag volgen.

   Groetjes Margriet

   Beantwoorden
 55. Fareeda Zoutberg
  Fareeda Zoutberg zegt:

  Wauw wat een heftig maar prachtig verhaal om dan uiteindelijk toch jouw droom achterna te gaan en voor fotografie te kiezen. Ik zou dit super leuk en bijzonder vinden om ons meisje voor jouw camera te laten staan. Haar naam is Chloë en zijn is 6 jaar, draagt maat 110/116. Heel veel succes en plezier in het naleven van jouw droom!

  Beantwoorden
  • Margriet
   Margriet zegt:

   Dank je Fareeda,

   Mijn droom komt elke dag uit wanneer ik weer naar mijn studio mag rijden en leuke (aanstaande) moeders, kinderen en gezinnen mag vastleggen!

   Liefs,

   Margriet

   Beantwoorden
 56. Annemieke Jansen
  Annemieke Jansen zegt:

  Heel graag maak ik een kans voor mijn lieve nichtje isa van 3 die loopt niks liever dan in princesenjurkjes rond dit zou echt een onwijs leuke ervaring zijn voor haar

  Super knap dat je dromen zo kan laten uitkomen
  In iedergeval nog veel succes in de toekomst!!

  Beantwoorden
 57. Hanneke van den Bos
  Hanneke van den Bos zegt:

  Wow wat een super gave actie en wat een prachtig verhaal!! Live your Dream! ❤
  Mijn dochter is Isabel, 7 jaar en een echte prinses. Ze heeft een kasteelombouw om haar bed en verkleed zich dolgraag als prinsesje, met daarbij de nodige lippenstift, oogschaduw, kroontjes.. alles er op en eraan!

  Beantwoorden
 58. Mascha Blom
  Mascha Blom zegt:

  Super veel respect voor jou, zowel wat voor je passie als voor wat je hebt mee gemaakt.
  Onze prinses heet Sarah en is 6 jaar. Ze heeft maat 122

  Beantwoorden
 59. Tamara
  Tamara zegt:

  Wat een verhaal! Wat heb jij al allemaal moeten doorstaan een wat super dat je zo ver bent gekomen! Mijn beide dochters 7 en 8.5) zouden die fotoshoot graag willen

  Beantwoorden
 60. Jentina Jongman
  Jentina Jongman zegt:

  Wat een bijzonder verhaal. Respect voor het doorzettingsvermogen!

  Deze weggeefactie zou geweldig zijn voor onze dochter Emma van 4 jaar! Ze loopt het liefst elke dag in een prinsessenjurk. Ze gaat zelfs elke dag met een kroontje op naar school. Dit zou haar stoutste dromen waar maken!

  Beantwoorden
 61. Jannet Meijerhof
  Jannet Meijerhof zegt:

  Hallo Margriet,

  Wij hebben 2 mooie prinsesjes van 7 &10 jaar. Welk meisje droomt hier niet van. De oudste heet Jaël en heeft prachtige blonde krullen en mooie grote ogen. De jongste heet Noa en heeft blond stijl haar.
  Heel veel succes en plezier met najagen van je droom! En geloof in je Zelf!

  Beantwoorden
 62. Isabel
  Isabel zegt:

  Mooi geschreven en super actie!

  Mijn oudste dochter Annefleur (5) is gek van prinsessen, mooie jurken en zichzelf in de spiegel bekijken….dit zou zooooo gaaf zijn. En natuurlijk een mooie afdruk ervan in haar nieuwe kamer ophangen zou het helemaal af maken!

  Beantwoorden
 63. Nisrine jamali
  Nisrine jamali zegt:

  Mijn dochtertje 🌺Nisrine🌺is helemaal gek van prinsessen, ze zou dit geweldig vinden😃!Zodra ze de kans krijgt om zich te verkleden als prinses dan doet ze dat ook echt😂!! ze is ruim 4 jaar oud en heeft maat 110!!! Tenslotte wil ik je even zeggen : wat ben jij een doorzetter, sjapo!!! Veel🍀

  Beantwoorden
 64. Anne Sophie Molnár
  Anne Sophie Molnár zegt:

  Ik gun het ons meisje Phi ( fie) enorm.
  3 jaar is zij en draagt maat 104
  We komen graag in Oegstgeest en al helemaal bij een heus kasteel😊

  Beantwoorden
 65. Joyce Borst-Klaver
  Joyce Borst-Klaver zegt:

  Onze Faye van 4 jaar is eigenlijk al een echte prinses en zou denk ik heel graag zo mooi als een prinses worden vastgelegd. Waarom? Gewoon omdat het kan (als zij wordt uitgekozen). Ik het zelf vroeger en stiekem nu nog ook heel leuk zou hebben gevonden.

  Beantwoorden
 66. Sherida
  Sherida zegt:

  Heel graag voor mijn kleine meid Megan van 4 die net naar de basisschool is gegaan en ze vind zichzelf een echte prinses en is gek op alles wat daar dan ook mee te maken heeft! Haar maat is 104

  Mooie blog, je lijkt me een hele sterke vrouw en heel goed dat je je droom achterna gaat!

  Beantwoorden
 67. Wendy
  Wendy zegt:

  Wat zou ik mijn dochtertje Lotte daar blij mee maken.
  Ze voelde zich altijd een prinses. Maar sinds ze een bril heeft vindt ze zichzelf niet mooi meer. Met deze shoot voelt ze zich misschien weer een prinses.
  Lotte is 5 jaar en heeft maat 116-122.

  Beantwoorden
 68. Stefanie willems
  Stefanie willems zegt:

  Mijn dochters yfke en merle zijn echte prinsessen 😍😍😍 ze zijn 6 en 4.5 jaar
  En een prinsessen jurk wie wil dat nou niet !!!
  Dat wordt duimen 🍀🍀🍀

  Beantwoorden
 69. Arijs Jolien
  Arijs Jolien zegt:

  Onze prinses Jalyna zou dat fantastisch vinden!
  Een foto kunnen we hier niet plaatsen zoals gevraagd… maar per mail misschien?

  liefs

  Beantwoorden
 70. Patricia van der Spek
  Patricia van der Spek zegt:

  Wat een heftige tijd en mooi dat je van je hobby je werk hebt kunnen maken.

  Deze actie zou ons prinsesje Sterre die net 3 is geworden geweldig vinden!

  Ze heeft blond haar en sprekende blauwe ogen waar elke fotograaf tot nu goe helemaal gek op is.

  Groetjes Patricia en Sterre

  Beantwoorden
  • Margriet
   Margriet zegt:

   Ik ben ook zeker blij dat ik elke dag mag doen wat ik het aller liefste doen… fotograferen!
   Wie weet zie ik die mooie blauwe ogen binnenkort ook voor mijn lens 😉

   Liefs,

   Margriet

   Beantwoorden
 71. Saskia
  Saskia zegt:

  Wat sta jij sterk in het leven. Mooi artikel.

  Ik zou graag mijn dochter opgeven voor de prinsessenshoot lijkt me een mooi cadeau voor haar 4e verjaardag (7mei) ze draagt nu kledingmaat 110 met haar rossige haren zou een prinssessenjurk haar mooi staan

  Beantwoorden
  • Margriet
   Margriet zegt:

   Ik hoop dat ik met dit verhaal een inspiratie kan zijn voor anderen. Neem het leven niet zoals het is, maar maak ervan wat je er zelf van wilt maken…

   Liefs,

   Margriet

   Beantwoorden
 72. Gerdien vd Hoek
  Gerdien vd Hoek zegt:

  Wat een verhaal! Een diepe buiging voor je doorzettingsvermogen. Als (leerling-)CCU verpleegkundige zie ik dagelijks de gevolgen van een slecht functionerend hart, maar het verloop na de opname gaat aan ons voorbij.

  Onze dochter Marieke is 2. Een echt prinsessenmeisje en ik heef haar graag zo’n prachtige shoot. Ze draagt maat 98/104

  Beantwoorden
  • Margriet
   Margriet zegt:

   Hoi Gerdien,

   Het verloop na opname is helaas bij de meeste mensen niet zo rozekleurig als dat het bij mij is geweest en doet veel artsen ook verbaasd achterlaten.
   Een hart is niet regeneratief (zelf herstellend), dus waarom mijn hart zich wel hersteld heeft (pompfunctie is hersteld en vergroting van de kamer is weer naar normaal ‘getrokken’) is een groot raadsel. Ik ben er blij mee, maar vreemd en medisch onverklaarbaar is het wel…

   Groetjes Margriet

   Beantwoorden
 73. Wendy
  Wendy zegt:

  Wauw, wat heb je veel voor je kiezen gekregen! Fijn dat je nu daar bent, waar jij wil zijn!

  Of mijn dochter nu wel of niet gekozen wordt, bewondering is er al! Uiteraard wil ik ook meedoen aan deze winactie voor mijn dochter van 5. Zij is gek op prinsessen en mag mede daardoor in september mee naar Disney om ons 5 jarig trouwfeest te vieren!

  Beantwoorden
 74. Elisah van Steenhuijsen
  Elisah van Steenhuijsen zegt:

  Mijn dochter Elisah van 6 jaar zou dit waanzinnig vinden! Ze is nu al helemaal gek op opmaken en nagels lakken! Laatst kwam een moeder op school naar mij toe waarom ik lippenstift bij mijn dochter op deed? Ik vertelde haar dat zij dit zelf doet, ze stond perplex zo mooi dat het erop zat!
  Iedere dochter is voor haar moeder een prinses, zo ook voor die van mij!!

  Beantwoorden
 75. Sharita
  Sharita zegt:

  Wauw. Wat heb jij veel meegemaakt. Ik heb respect voor je doorzettingsvermogen en kan me geen beter voorbeeld indenken voor jouw dochter.

  Mijn dochter heet Yara, Is 4 jaar oud en helemaal gek op Elsa en Belle. Ze houdt van kroontjes en wil prinses worden. Ik doe graag mee voor Haar!

  Beantwoorden
  • Margriet
   Margriet zegt:

   Hoi Sharita,

   Ik probeer zeker een goed en positief voorbeeld voor mijn dochtertje te zijn. Ze is mijn alles en ik hoop dat ook zij zoveel van het leven houdt als ik doe.

   Groetjes Margriet

   Beantwoorden
 76. Tamara Wijnholds
  Tamara Wijnholds zegt:

  Wat een heftig verhaal. Ik maak graag kans voor mijn prachtige meisje. Ze is dol op prinsessen. Ze heet Sophie en is 3 jaar.

  Beantwoorden
 77. Sandra
  Sandra zegt:

  Sofie (5 jaar, maat 134) zou dat leuk vinden. Mama is hobbyfotograaf en ze vind het super om model te mogen staan voor mij. Wat zou ze graag voor het echt gefotografeerd wieden😊

  Beantwoorden
 78. Lotte & saar
  Lotte & saar zegt:

  Wow! Wat een rollercoaster is het voor je geweest!
  Wat fijn dat je zo toch de rust heb terug gevonden!
  Mijn Saar zou zon prinsessen shoot té gek vinden!
  Ze draagt maat 98 & is 2.5 dus hopelijk wel al oud genoeg! Iig gek van de camera!
  Heel veel geluk !

  Beantwoorden
 79. Rimke van de Ree
  Rimke van de Ree zegt:

  Dat zou geweldig zijn voor Fenna onze prinses 💕 Fenna is 4 jaar en heeft mooi lang bruin haar met met grote donker bruine ogen.

  Veel succes met het volgen van je dromen 🍀

  Beantwoorden
 80. Shirley heins
  Shirley heins zegt:

  Mijn dochter Milaya van 2 jaar wilt iedere dag een prinsessen jurk aan als het aan haar ligt. Ze speelt iedere dag met haar prinsessen spulletjes en oweee als je zegt dat ze niet iedere dag een prinsesje kan zijn, dus haar prinsessenjurk niet naar de opvang aan mag. Dikke tranen en grote verdriet! Daarom loot ik graag mee voor mijn allermooiste prinsesje, zodat ze iedere avond dromend en kijkend naar haar foto’s aan haar muur naar haar prinsessenkasteel in dromenland kan!

  Beantwoorden
 81. Hadassa van der Vegt
  Hadassa van der Vegt zegt:

  Onze dochter Hannalore is net een weekje 4 en is gek van prinsessen!
  Dus in zo’n prachtige prinsessen jurk op de foto gaan vindt ze vast geweldig!

  Beantwoorden
 82. Inge van Esdonk
  Inge van Esdonk zegt:

  Onze dochter Liv zie ik helemaal in een prinsessenjurk, heeel gaaf! Zij wordt over 2 maanden 4 jaar, wat een te gek cadeau zou dat zijn! Ze draagt nu maat 110 💗

  Beantwoorden
 83. Daisy Laros
  Daisy Laros zegt:

  Ik heb met veel bewondering je verhaal gelezen, je bent een powerwoman! Heel knap dat je je droom hebt nageleefd!
  Onze oudste dochter van 6 jaar zou heel graag als een prinses op de foto willen! Dit zou ze helemaal geweldig vinden. Zij draagt maat 128/134. Mama zou zo’n prachtige foto een ontzettend mooi plekje geven in ons nieuwe huis. 🍀🍀

  Beantwoorden
  • Margriet
   Margriet zegt:

   Dank je wel voor je compliment Daisy!
   ik doe elke dag mijn best om mijn dromen waar te maken en schitterende herinneringen vast te leggen voor later..

   Groetjes Margriet

   Beantwoorden
 84. Esmeralda Brammerloo
  Esmeralda Brammerloo zegt:

  Jeetje wat heb jij veel meegemaakt zeg en wat knap wat je ondanks alles bereikt hebt!!! Onwijs knap en wat een superleuke weggeefactie.

  Zou het geweldig vinden om voor mijn tweeling te winnen! Zijn gek op verkleden en willen altijd prinses zijn!
  Yara en Jade zijn 4 jaar en dragen 116/122

  Beantwoorden
 85. Joyce
  Joyce zegt:

  Ik zou mijn nichtje Amy van 4 jaar op willen geven voor deze geweldige weg geef actie.
  Haar vader heeft ook een icd gekregen vorig jaar en jou verhaal is zo herkenbaar en het zou mij geweldig lijken om mijn nichtje hier mee te verassen dat zou ze geweldig vinden na wat er allemaal is gebeurd. Mvg Joyce

  Beantwoorden
 86. Karin Bouman
  Karin Bouman zegt:

  Wat een indrukwekkend verhaal zeg! Stoere keuze wat lief dat je nu een ‘prinsesje’ blij wil maken.

  Fenna van 3,5 zal dit fantastisch vinden en mama stiekem ook 😉

  Beantwoorden
 87. Stephenie van turnhout
  Stephenie van turnhout zegt:

  Wat een mooie blog of je dromen achtervolgen. Door alles wat je mee hebt gemaakt staag doen wat e leuk vind op 1. Onze prinses Djaylin 4 jaar doet graag mee om de schoot te winnen.

  Beantwoorden
 88. Petra
  Petra zegt:

  Vind je verhaal indrukwekkend en inspirerend heb 2 hele mooie prinsessen een meisje van 3 jaar met krullen Djess en een meisje met super mooie lange haren 5 jaar Royce

  Beantwoorden
 89. Heleen Snel
  Heleen Snel zegt:

  Onze roodharige dochter Imke (7 jaar, maat 128), werkt op school over kastelen, ridders en prinsessen. Deze week is het projectweek en mag ze in haar prinsessenjurk naar school. Alhoewel ze ook aangetrokken wordt door zwaarden en schilden en best ridder wil zijn, verheugd ze zich ook helemaal op haar prinsessendag! Een reportage zou de droom compleet maken!

  Beantwoorden
 90. Esther
  Esther zegt:

  Wat heb je veel meegemaakt. Super dat je voor jezelf gekozen hebt.
  Zo’n fotoshoot zou super leuk zijn voor (1 van) mijn dochters. Selah is 5 en Ziva is 2.

  Beantwoorden
 91. Marjan van osselaer
  Marjan van osselaer zegt:

  Dit zou echt iets voor mijn dochtertje Fiebe zijn! Ze wordt in juli 3 jaar 😍 Maatje 92/98 zou haar geweldig staan 😉
  Verder wens ik jou nog veel succes en plezier in wat je doet na al de ellende.. 😘

  Beantwoorden
 92. Laura
  Laura zegt:

  Megan 6 jaar
  Wauw wat een mooi(en heftig) verhaal, dat je na zoveel eigen ellende ook nog zoiets moois en positiefs kan doen voor andere (waar je dan zelf ook weer blij van wordt😊)
  Petje af!

  Beantwoorden
  • Margriet
   Margriet zegt:

   Dank je wel Laura!

   Ik haal inderdaad heel veel energie uit het fotograferen van leuke kinderen, maar zeker ook van dames die een boudoir reportage laten maken als eerbetoon aan zichzelf…

   Groetjes Margriet

   Beantwoorden
 93. Nadja
  Nadja zegt:

  Mijn jongste dochter Mila van 6 jaar zou dit helemaal geweldig vinden!
  Onze lieve kleine stuiterbal doet niks liever dan verkleden en ‘optredn’. Dus dit is helemaal in haar straatje! En mama zou de quality time een op een erg waarderen.

  Beantwoorden
 94. Maike van luijk
  Maike van luijk zegt:

  Yinthe is 6 jaar en heeft 2 kanten. Ze is een hele stoere meid die echt niet met zich laat sollen maar ze houd heel erg van alles wat met echte meiden te maken heeft, van make up tot de mooiste jurken en natuurlijk als een prinses op de foto!

  Beantwoorden
 95. Jacqueline
  Jacqueline zegt:

  Mijn dochter Jacky wordt op 3 juni 3 en zou dit geweldig vinden. Thuis wil ze nu al vaak haar prinsessen jurk aan. Ze heeft prachtige rode haren met heerlijke krullen!

  Beantwoorden
 96. L. Sen
  L. Sen zegt:

  Ik heb een dochter van 3 jaar (nr98/104),
  1 van 5 jaar (mt 116) en een dochter van 6 jaar (mt 122/128) zou leuk zijn als 1 van hun dit zouden winnen. Of alle 3 samen😉

  Beantwoorden
 97. Mariska Verbeek
  Mariska Verbeek zegt:

  Zou zooooooo gaaf zijn voor maddy, het vriendinnetje van mijn zoon Tim, wellicht nog stoerder om de shoot met hun samen te doen als prins en prinses 😍😍 Tim en maddy ( allebei bijna 4 ) hebben elkaar voor het eerst ontmoet op de ic voor kinderen, beide zijn extreem prematuur geboren ( 26 en 29 weken ) ze hebben samen gevochten voor hun leven en daarbij een band voor het leven opgebouwd. Wat zou deze winactie prachtig zijn om hun verbinding met elkaar echt VAST te leggen ❤🍀

  Beantwoorden
 98. Natalie Westendorp
  Natalie Westendorp zegt:

  Ooow geweldig!! Wat een fantastisch levensverhaal! En mooi om te lezen dat je voor je passie hebt gekozen. Wat zou ik het ook graag durven 😉
  Zelf ook een passie voor fotografie en inderdaad ook vrienden en familie waar ik regelmatig een shoot voor doe.

  Heel graag zou ik kans maken om dit te winnen voor mijn prinsesje! Haar naam is Emmalie, ze heeft maat 122 en is 4 jaar.

  Ze staat vaak voor de camera van haar mama te poseren, maar dit is dan voor haar “voor het echie”.
  Echt in de spotlight terwijl mama toekijkt ipv achter de camera staat…
  Wij wonen in Leiden dus ook nog eens heerlijk dichtbij. Ik ga heel hard duimen en hopen dat ik mijn meisje hiermee kan verrassen!

  Beantwoorden
 99. Chantal
  Chantal zegt:

  Oh dit zou mijn kleine prinses (zo wenst mevrouw graag aangesproken te worden😉) Sofie van 2,5 echt helemaal geweldig vinden! Het allergaafst zou zijn als er ook nog een heus kasteelpaard aanwezig zou zijn! Duimen maar!!!! (Mama zou zelf wel een keer zo’n super mooie boudoir shoot willen!!!wauw! ! )

  Beantwoorden
  • Margriet
   Margriet zegt:

   helaas heb ik geen paard tot mijn beschikking, maar het is zeker een leuke toevoeging voor een gave shoot!

   En mama is natuurlijk altijd welkom voor haar eigen boudoir reportage!

   Liefs

   Margriet

   Beantwoorden
 100. Hanna
  Hanna zegt:

  Wat een indrukwekkend verhaal! Respect dat je de stap hebt genomen om te doen wat je echt leuk vindt.

  Onze dochter Isabel zou zo’n shoot fantastisch vinden! En denk ik het liefst de jurk nooit meer uit doen. Ze wordt in mei 3 jaar en draagt maat 98. Ze is een stoere meid, maar jurken zijn toch haar favoriete kledingstuk. Ze is licht getint en heeft een mooie bos donkere krullen.

  Beantwoorden
 101. Winnie van Hout
  Winnie van Hout zegt:

  Hoop dat mijn reactie te zien is.. staat bij in afwachting van moderatie..

  Dus nogmaals;
  Dit zou super zijn voor ons meisje .. wie wil dat nou niet? Als prinses.. wij hebben een eigen assepoester met blinde krullen.. 💗…
  Dit zou haar zi blij maken! Demi 6 jaar💗

  Beantwoorden
 102. Karin
  Karin zegt:

  Dat zou Evie van bijna 4 helemaal geweldig vinden. De hele dag is ze bezig met prinsessen en verkleden in mooie jurken. Later wilt ze ook graag prinses worden.

  In ieder geval heel veel succes met je mooie toekomst.

  Beantwoorden
 103. Ruby van kerkhoff
  Ruby van kerkhoff zegt:

  Julia: 5 jaar oud en maat 104-110. Als we haar vragen, wat wil je later worden; is haar antwoord standaard “prinses”. Ze zou het geweldig vinden om voor een dagje haar droom waar te kunnen maken. Net zoals ik lees in jou verhaal. Wat een heftige tijd en wat goed dat je nu je dromen en passie achterna gaat. Heel veel geluk!

  Beantwoorden
 104. Tamara
  Tamara zegt:

  Echt iets voor mijn kleine nichtje van 5. Grijpt elke kans aan om een prinsesje te mogen zijn. Een ontzettend ondeugende meid net een engelen gezichtje.
  Ik zou mijn zus ook de mooie fotos van haar lieve meisje gunnen.

  Beantwoorden
 105. Daisy Hunting
  Daisy Hunting zegt:

  Wat mooi geschreven allemaal.
  Mijn meisje Jaylin van 5 jaar wil niets anders dan mooie draai en zwier jurken aan en wil de heke dag poseren. Hier zou ze geknipt voor zijn.

  Beantwoorden
 106. Lammie
  Lammie zegt:

  Wat een ontzettend heftige blog. Maar wat een doorzettingsvermogen heb jij zeg!!! Bijna dagelijks zie ik de heftige kanten hiervan maar dan van de andere kant. Ik ben namelijk verpleegkundige in Heerenveen en zie dus vele heftige dingen. Echter wel heel gaaf dat je je dromen nu na jaagt want je maakte enorm gave foto’s. Ik heb een ontzettend mooi meisje genaamd Soraya (betekenis: perzische prinses) dus deze fotoshoot kan dan ook geen toeval zijn. U zoekt een prinses, wij hebben er 1. Een heel mooi, lang meiske van 4 jaar met maatje 116. Hele mooie donker blonde krullen, en onwijs knap (maar dat vind iedere moeder natuurlijk) 😉

  Beantwoorden
  • Margriet
   Margriet zegt:

   Hoi Lammie,

   Verpleegkundige zijn is geen makkelijk beroep! Daar heb je soms ook doorzettingsvermogen voor nodig hoor. Vergeet dat niet. Je ziet veel erge dingen en moet daar elke dag opnieuw mee dealen. Dat is niet makkelijk.

   Bedankt voor je compliment! Ik maak graag foto’s van mooie kinderen en gezinnen.
   Liefs,

   margriet

   Beantwoorden
 107. Denise
  Denise zegt:

  Wow! Wat een verhaal!
  Bij ons in huis huppelt een mooi prinsesje van 2,5 jaar rond! Elke ochtend vraagt ze aan mij of ik van ‘Tara’ een prinsesje kan maken. Wat zal ze stralen als ze deze shoot zou winnen!! 😍

  Beantwoorden
 108. Astrid
  Astrid zegt:

  Hoi Margriet, Jeetje wat een verhaal. Pittig, maar wat ben je sterk. En wat bijzonder dat je iets gevonden hebt wat nu bij je past en waar je je passie in kunt leggen. En wat een gave winactie. Veerle word 23 juni 3 jaar en zou dat super tof vinden. Ze is altijd in de weer met poppen en prinsessendingen. Het liefst jurkjes en haar haren mooi. Ze heeft momenteel maat 98/104. Ik wens je veel geluk, gezondheid en liefde toe. Jij komt er wel.

  Beantwoorden
 109. Janneke
  Janneke zegt:

  Ha,

  Wat een verhaal zeg, veel meegemaakt! Super fijn ook dat je ondanks alles wat er gebeurt je toch je dromen najaagt!

  Ik ben Janneke van net 18 jaar,
  Ik zou graag als verrassing mijn nichtje (tante zeggertje) Niena willen opgeven.. (ze is 6 jaar) niemand weet er van, maar zij is mijn oudste nichtje. Ik voel dat ik een bijzondere band met haar mag hebben, en ik weet dat ze erg veel houd van mooi. Door alles wat ik de laatste tijd moe (s) t ‘doorstaan’ heb ik niet zo veel tijd voor haar gehad.
  Nu als ik kom zegt ze vaak ‘Tante Janneke, ik heb jouw zooo gemist!’ en krijg ik een knuffel. super lief natuurlijk!! maar zo voel je wel een schuldgevoel..
  doordat ze ook het oudste nichtje van me is wil ik het graag voor haar doen. (ik heb nog meer prinsessen liefhebbers, maar ja, welk meisje is dat nu niet?!)

  Ik hoop dat ik in aanmerking kom!!

  Hartelijke groet!

  Beantwoorden
 110. Maud
  Maud zegt:

  Heel leuk voor mijn dochter Vanity met haar lange haren dit vraagt ze zo vaak of ze in een prinsessen jurk op de foto mag 😍 ze is net 6 jaar geworden en heeft maatje 116:122
  Rn voor jou heel veel geluk 🍀

  Beantwoorden
 111. M. Boom.
  M. Boom. zegt:

  Dapper om je verhaal zo neer te zetten!
  Onze prinses van 6 jaar is helemaal weg van prinsessen, een echt ‘meisje-meisje’.
  Ze draagt maat 134 en zou dit helemaal te gek vinden!

  Beantwoorden
 112. Laura Bours
  Laura Bours zegt:

  Onze dochter van 6 jaar geef ik graag op! Ze vind prinsessen met name de bekenden van de Disney films helemaal geweldig. Zich verkleden ook en op de foto gaan. Leuk kado voor haar verjaardag in Juni.

  Beantwoorden
 113. Sabine Dingler
  Sabine Dingler zegt:

  Leuk! Mijn dochtertje Chloë wordt 3 in juli en heeft maat 98/104. Ze krijgt er ook een zusje bij in juli dus zou het leuk vinden dat ze even helemaal de aandacht krijgt.
  Duimen maar 🍀🍀🍀

  Beantwoorden
 114. Karin
  Karin zegt:

  Voor onze Elsa. Haar naam is ook al van een prinses en tante Nouk noemt haar prinses. Ze is 4 en vind verkleden als prinses ontzettend leuk!

  Beantwoorden
 115. Melanie
  Melanie zegt:

  Wauw zou geweldig zijn voor mijn kleine prinses
  Ze is 3 jaar en maat 98 ze houd van verkleden en wil heel graag prinses zijn weet zeker dat ze het helemaal geweldig zou vinden!

  Beantwoorden
 116. Saskia
  Saskia zegt:

  Wat een prachtige foto’s maak je!
  Heel veel geluk met de studio’s ! Als ik het ooit durf kom ik een boudoir shoot bij je doen☺️

  Hier zou onze Lize van 4 jaar (kledingmaat 122/128) ontzettend blij van worden! Het liefst loopt ze de hele dag in prinsessenjurken en poseert ze voor iedereen die maar wil kijken.

  Beantwoorden
 117. Edith Demilt
  Edith Demilt zegt:

  Wat een geweldig artikel en wat een doorzettingsvermogen!! Graag zou ik mijn lieve dochter Robée op willen geven van 7 jaar. Ze is gek op verkleden maar ze begint al zo groot te worden dat het wel eens heel snel afgelopen kan zijn. Ze zit nog net in maat 134 ze is dus niet alleen mentaal maar ook lichamelijk flink aan het groeien. Ik grijp de kans graag aan om haar nog een keer als prinses te zien schitteren.

  Beantwoorden
 118. Samantha van Balveren
  Samantha van Balveren zegt:

  Omdat Ise altijd de filmpjes van Julianatoren kijkt en ze het liedje van prinsen en prinsessen wil. Het liefst wil ze net zo’n mooie jurk aan als Julia met een strik erbij.
  Als ze een verkleedjurk aan heeft gaat ze net zo galant lopen en voelt ze zich als een echte prinses 😍 ze heeft maat 104-110. Ze is een smalle meid.

  Beantwoorden
 119. Miranda
  Miranda zegt:

  Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn dochters, Isabella van 5 en Sarah van 3 jaar. Alle bij gek van prinsessen en omkleden.
  Wat een mooie foto’s maak je!

  Groetjes Miranda

  Beantwoorden
 120. Sammy Busscher
  Sammy Busscher zegt:

  Wat geweldig dat je je passie hebt gevonden en je dromen nastreeft. Een prinsessenshoot zou mijn dochter Lotte van 2 jaar geweldig vinden. Ze draagt maat 92/98 en is echt een meisje meisje. Ze loopt thuis altijd met oude hoeden/ armbanden en sjaals van mij te slepen die ze dan aan doet om mee te dansen en met haar poppen te spelen. Maar ze heeft nog nooit een prinsessenjurk aan gehad. Het lijkt me geweldig om haar dat te laten beleven en een mooie shoot als herinnering daaraan zou ik geweldig vinden.

  Beantwoorden
 121. Natacha
  Natacha zegt:

  Wat heb jij een stevige weg afgelegd en wat heb je dat onzettend goed gedaan! Ik heb ook zo op een kruisweg gestaan na een burn -out om uit eindelijk op een job te komen die ik met hart en ziel graag doe, het implanteren van PM, ICD/ CRT-D, maakt daar deel van uit 😊 als Verpleegkundige op het Cathlab. Mijn dochtertje is Hsp en vindt het geweldig om zich in haar eigen wereld terug te trekken, waardoor zich verkleden als prinses hier dagelijkse kost is ☺️, dat vind ze echt geweldig! Dit zou een prachtig cadeau zijn voor haar. Daarom neem Ik graag deel aan deze prachtige actie, dankjewel! ❤️

  Beantwoorden
 122. Anita Jager
  Anita Jager zegt:

  Hoi,

  Het klinkt alsof je jouw ware zingeving hebt gevonden in de fotografie! Good for you!
  Onze dochter Isabel is de princessenfase bijna ontgroeit. Ze is nu 7 en draagt maat 128.
  Het zou geweldig zijn als we haar op de gevoelige plaat kunnen vastleggen voordat deze magie voorgoed verdwenen is.

  Groet,
  Anita

  Beantwoorden
 123. Simone de Graaff
  Simone de Graaff zegt:

  Wow wat een verhaal zeg! En wat prachtig dat je bent waar je nu bent *bewondering*.
  In het mooie wat je nu geeft zou ik graag willen delen! En dan wel voor mijn dochtertje Evi die net 5 is geworden. (Maat 110) De verkleedkist puilt uit met jurken die met enige regelmaat tot ‘prinsessenjurk’ worden omgetoverd. 😀 Je foto’s zijn echt fantastisch, dus dat gecombineerd met het thema: wij doen heeel graag mee!! 😀

  Beantwoorden
 124. Stefanie van der Linden
  Stefanie van der Linden zegt:

  Ik zou heel graag kans maken op de fotoshoot voor onze dochter Fenna van 5 jaar. Ze is gek op prinsessen en gaat graag op de foto. Met haar mooie lange rode lokken zal ze het vast goed op de foto doen.

  Beantwoorden
 125. Nathalie
  Nathalie zegt:

  Alycia versluis 7 jaar😍

  En wat heb je veel meegemaakt en wat mag je trots zijn op je zelf wat je allemaal tot nu toe bereikt heb ondanks dat je zo ziek was …. en wat gaaf dat je van je honby je beroep heb kunnen maken .wij wensen je dan ook niet meer dan geluk maar vooral gezondheid toe

  Gr van ons

  Beantwoorden
 126. Astrid
  Astrid zegt:

  Zou geweldig mooi zijn voor mijn kleindochter Esmee, (5 jaar) zij is het enige meisje tussen 5 jongens
  Ze is dol op dieren en ‘werkt’ graag mee bij de buren op de boetderij in haar rioze overal met rioze rubberlaarsjes
  Hoe mooi zou dat zijn als ze voor even een prinsesje kan zijn

  Beantwoorden
 127. Kirsten Lucassen
  Kirsten Lucassen zegt:

  Mijn dochter Lynn zij is 6 jaar en vind prinsessen geweldig.
  Zelf draagt ze het liefst jurken en zo’n echte prinsessenjurk vindt ze zeker geweldig.

  Beantwoorden
 128. Silvia
  Silvia zegt:

  Mijn lieve dochter Beau van 4 zou het fantastisch vinden om als echte prinses op de foto te gaan.
  Er zou een droom in vervulling gaan.

  Beantwoorden
 129. debbie van otterloo
  debbie van otterloo zegt:

  Wow..Wat gaaf dat je zo kan iets kan doen..Een echte meisjes droom realiseren! Wow..
  Mijn prinses Lisa is 5jaar.. en wil het liefst elke dag schitteren in een prinsessen jurk.
  Ze draagt maat 122 en heeft prachtig blond lang haar.. Wat een Cadeau zou dit voor haar zijn…
  Fingers Crossed..
  Succes met alles wat je doet!

  Beantwoorden
 130. Chantal Veenman
  Chantal Veenman zegt:

  Dat zou mijn mooie meisje van 7 jaar echt geweldig vinden! ❤❤
  Ze vind het super leuk om voor even een echte prinses te zijn.
  Wat zou ze dat fantastisch vinden en dan ook nog met zo’n super gave jurk!!
  Ze draagt maat 134/140.

  Wat een super toffe actie vind ik dit!! 😍

  Beantwoorden
 131. Mirijam van der spek
  Mirijam van der spek zegt:

  Mijn dochter Esmee zou dit geweldig vinden
  Ze wordt bijna 5 jaar wat zou dit een super kado zijn voor haar
  Is een echte meid, zou zo mooi zijn, mijn oudste is zon stoere meid die alleen een spijkerbroek aan wil wat is het dan mooi ook een prinsesje te hebben

  Beantwoorden
 132. Mia van helten
  Mia van helten zegt:

  Dit zou onze kleindochter Bobbi fantastisch vinden loopt vaak in prinsessenjurken. Zij is haast 7 jaar en is een prachtig meisje met donker haar.

  Heel veel geluk en gezondheid.

  Gr. Oma van Bobbi

  Beantwoorden
 133. Mariska van lochem
  Mariska van lochem zegt:

  Super gaaf voor mijn meisje jazzlyna. Zij heeft prachtige krullen. Een waar fotomodel vokgens mensen die haar zien. Prachtige blaauwe ogen. Dol op prinsessen.
  Zij is 4 en wordt eind mei 5 jaar. Draagt maat 116/122.
  Ik wil met haar verjaardagsfeestje een prinsessen feestje geven. Wat zou het te gek zijn als wij haar deze minishoot cadeau kunnen geven.
  En het is nog in de buurt ook. Wij wonen in leidschendam.
  Ik ga heeeeel hard duimen!!

  Beantwoorden
 134. Linda Bazen
  Linda Bazen zegt:

  Wat een heftig verhaal! En wat super dat je voor jezelf gekozen hebt!!! Ik weet zeker dat mijn dochter van 4 (maatje 116) echt helemaal te gek zou vinden! Ze is dol op prinsessenjurken en op de foto gaan vind ze ook erg leuk! Ze dans de hele dag is super enthousiast!

  Beantwoorden
 135. Alexandra zwier
  Alexandra zwier zegt:

  Super mooi voor mijn prinsesje Logan ze is 5 jaar en draagt maat 122/128 en wil niks anders als de hele dag verkleden als een prinses.wat super dat je je dromen hebt kunnen najagen😁powervrouw

  Beantwoorden
 136. leonie vermeulen
  leonie vermeulen zegt:

  Mijn kleine prinsesje Nora van 5 loopt zodra het even kan in een prinsessenjurk. Ze zou het super leuk vinden om als prinses op de foto te gaan.

  Beantwoorden
 137. Sumeye
  Sumeye zegt:

  Wauw, wat lief dat je dit doet!!
  Wat ontzettend veel heb je al meegemaakt en gelukkig kan je het nog vertellen!
  Onze elif heeft toen ze 4.5 maand was ook een openhartoperatie ondergaan, ze is geholpen aan haar AVSD.
  Ze is nu bijna 3 jaar en zal graag willen schitteren als een prinses!

  Liefs,
  Sumeye

  Beantwoorden
 138. Esther Hop
  Esther Hop zegt:

  Hoi mijn prinses Emmely zou heel graag een fotoshoot willen in een kasteel. Ze is 5 jaar 22 april wordt zij 6 jaar.

  Liefs een trotse mama

  Beantwoorden
 139. Femke
  Femke zegt:

  Mijn dochter van 6 jaar heeft lang blond haar tot haar billen waar ze enorm trots op os en wij stiekem ook natuurlijk.
  We gunnen haar een prinsessen-moment!! Ze verdiend Dit!!

  Beantwoorden
 140. Shirley
  Shirley zegt:

  Wat een ontzettend mooi setting! Onze Lois 4jaar maat 110 is van top tot teen prinses gek op jurken en kroontjes. Mooie lange licht blonden haren met blauwe ogen. We gaan heel hard duimen !!

  Beantwoorden
 141. Karlijne van Ammers
  Karlijne van Ammers zegt:

  Ik wil graag onze lieve Liv opgeven. Zij is 1 van een tweeling en helaas veel te vroeg geboren. Lange tijd in het ziekenhuis verleven met alle bijbehorende toeters en bellen. Na 2 maanden ziekenhuis naar huis. Helaas met 1 jaar heupdysplasie geconstateerd en na een operatie 12 weken met beide benen in het gips. Helaas nog steeds is haar heup niet goed en moeten in mei weer voor controle. Aangezien het best druk is met een tweeling is er weinig tijd en ruimte voor 1 op 1 moment. Met deze fantastische prijs ga ik er die dag een uitje van maken met haar. Ze is net 3 en heeft maat 98.
  Wat een heftig verhaal heb je zelf meegemaakt! Altijd naar je gevoel luisteren zo blijkt maar weer 🍀

  Beantwoorden
 142. Angelique Bekkema
  Angelique Bekkema zegt:

  Onze dochter Jade van 7 zou dit geweldig vinden. Zij is ons prinsesje. De jurken gaan haar net passen. Ze zit nu in kledingmaat 134 😊

  Beantwoorden
 143. Jessica Brouwer
  Jessica Brouwer zegt:

  Lara Brouwer 3 jaar en 4 maanden oud. Ze is gek op prinsessen. Ze heeft rood haar en bruine ogen. Ze draagt ongeveer maat 104.

  Beantwoorden
 144. Mariska
  Mariska zegt:

  Wauw wat een heftig verhaal! Fijn dat in ieder geval je fotografie droom uit gekomen Is! Ik doe graag mee met de winactie voor mijn net 5 jarige dochter Alyssa! Wat zal ze dat geweldig vinden! Ze is dol op alles van prinsessen en verkleed zich maar als te graag als prinses! Haar droom is dan ook om naar prinsessenland te kunnen (Disney) Wat zal een prinsessenshoot leuk vinden!

  Beantwoorden
 145. Elise
  Elise zegt:

  Mijn dochters Tess en Yette zouden allebei heel graag als prinsesje voor de camera staan! Ze zijn 4 en 3 jaar, en verkleden is het leukste!
  Als verpleegkundige op de hartbewaking weet ik dat je een hele moeilijke tijd hebt gehad. Wat ontzettend fijn dat het nu goed gaat!

  Beantwoorden
 146. Danique
  Danique zegt:

  Danique zou dit geweldig vinden .
  Verkleed zich elke dag als princes maar dan zonder kasteel natuurlijk .Dit zou voir haar een geweldig kado zijn voor haar 4de verjaardag
  Ik ga heel hard duimen

  Beantwoorden
 147. Kelly
  Kelly zegt:

  Wow wat een verhaal zeg. Wat super dat je je dromen werkelijkheid hebt laten worden 🙂

  Mijn dochter Esmay van 8 zou het super leuk vinden om als prinses op de foto te gaan dan zou 1 van haar dromen ook uitkomen 🙂

  Beantwoorden
 148. Marjoke
  Marjoke zegt:

  Daar zou ik mijn dochter Celine van bijna 5 (23 mei) super blij mee maken. Zij doet niets liever dan prinsesje spelen en gaat dan ook 200% in haar rol! De foto zou dan een geweldig plaatsje krijgen in haar meidenkamer.

  Beantwoorden
 149. Nadine
  Nadine zegt:

  Wat een super leuke actie. Dat zou mijn prinsesje Isabel wel super leuk vinden. Zij is nu nog 4 maar alweer bijna 5 jaar oud. Die wil wel graag als een prinses bij een mooi kasteel op de foto.

  Beantwoorden
 150. Bo Poels
  Bo Poels zegt:

  Mijn lieve Noor (van bijna 5) wil zooooo graag prinses worden en wil ook naar de prinsessenschool. Wat zou ze dit geweldig vinden 😍

  Beantwoorden
 151. monique schoonhoven
  monique schoonhoven zegt:

  Wauw!! Ik heb een meid van bijna 6 jaar maat 110/116 ze heet Estelle een echt meisjes meisje met lange haren en altijd macup op willen.. helemaal weg van de camera! Ik gun het Estelle ontzettend graag
  Door haar wijnvlek probeert ze door middel van macup zich mooi te voelen en wil ze altijd op en top meisje zijn! Dit zou ze prachtig vinden! Voor heel even een echte prinses te zijn! ♡

  Beantwoorden
 152. Esther
  Esther zegt:

  Ik wil meedoen voor mijn nichtje Lisanne. Ze is een leuke meid van 3 jaar en loopt het liefst de hele dag in een van haar prinsessenjurken.

  Beantwoorden
 153. Rainaldo lemmen
  Rainaldo lemmen zegt:

  Mijn mooie meisje Lola-Lily zou dit super leuk vinden. Ze is 3,5 jaar oud en draagt maat 98-104.
  Ze is gek van elza van frozen.

  Beantwoorden
 154. Erica van Gils
  Erica van Gils zegt:

  Heel graag voor mn meisje Tess van 4 en half jaar. In juni wordt ze 5. Ze is gek van prinsessen en foto’s dus een goede combinatie .

  Beantwoorden
 155. Pauline Verplaetse
  Pauline Verplaetse zegt:

  Wij hebben onlangs een fotoshoot georganiseerd van frozen voor onze bijna 6jarige dochter, wij hebben daarvoor 2,5uren heen en 2,5uren terug in de auto gezeten. We kwamen daar toe en ontdekten dat de shoot niet kon door gaan wegens familiale redenen! Mijn moederhart begon al te kijken voor het te vertellen aan Noor, die was zoo teleurgesteld! We hebben dan nog wat rondgereden om iets leuk te zoeken in de buurt, maar helaas na al het geduld en toch wat frustratie hebben we niets gevonden! En zijn we maar naar huis teruggekeerd, zo hebben we +-5uren in de auto gezeten, zonder resultaat!
  Dus daarom zou ik mijn dochter Noor graag verrassen om toch een shoot te doen zoals een echte prinsses!

  Mvg Pauline Verplaetse

  Beantwoorden
 156. Joyce
  Joyce zegt:

  Wat een heftig verhaal, maar wat fijn dat je je dromen nu najaagt! (En dat het goed met je gaat)
  Mijn dochtertje zou haar droom ook wel na willen jagen.. een heuse prinses zijn.. al is het dan alleen maar voor de foto. ‘Ceylin, 6 jaar’ een super meisje, Lief, stoer, tikkeltje onzeker, eigenwijs, mooi, zorgzame grote zus, kortom.. een prachtig kind!

  Beantwoorden
 157. joke
  joke zegt:

  ik wil graag mijn dochter van 4 opgeven.
  ze heet Alieke
  en heeft maat 104.
  en is helemaal gek van prinsessen.
  zou echt heel leuk zijn.
  groetjes joke

  Beantwoorden
 158. Verona Eekma
  Verona Eekma zegt:

  Wat een ongelooflijk inspirerend verhaal. Mijn dochter Danté van 6 jaar zou dit helemaal het einde vinden en deze mama stiekem ook. Heel veel succes met je droom najagen. Respect!!!

  Beantwoorden
 159. Eline
  Eline zegt:

  Quincy van 3 jaar zou dit geweldig vinden.. Ze voelt zichzelf elke dag prinses als ze haar mooie rode prinsessen verkleed jurk aantrekt…

  Beantwoorden
 160. Ina Bokhove
  Ina Bokhove zegt:

  Als eerste, jemig, wat een pittige tijd heb jij doorstaan, maar super mooi hoe jij de draad weer hebt opgepakt. Mijn compliment.
  Maar onze dochter, Lisa van der Zel 6 jaar ( bijna 7 jaar op 5 april), lijkt het heel erg leuk om mee te doen.
  Veel succes met alles.
  Mvg

  Beantwoorden
 161. Shannon Ebbenhorst
  Shannon Ebbenhorst zegt:

  Mijn dochter wordt in juli 3 jaar en draagt maat 92/98. Haar naam is Mila. Ze wordt in oktober grote zus en ik denk dat ze het fantastisch zou vinden om een keer een echte prinses te mogen zijn. Mila is een meisje wat het liefst in bomen klimt en voetbalt maar wel altijd in rokjes en jurkjes.

  Wie er ook mag meedoen, veel geluk met het achterna gaan van je dromen

  Beantwoorden
 162. Olga Vermeeren
  Olga Vermeeren zegt:

  Onze Veerle van 6 jaar en maat 128 zou het prachtig vinden om zich als een echte prinses te mogen kleden. Ze houdt van verkleden en op de foto gaan. We zijn al twee jaar terug verhuisd van Leeuwarden naar Lemmer maar ze mist soms nog haar oude huis en vriendjes dit heeft onze kanjer wel verdiend.

  Beantwoorden
 163. Inge Verhaar
  Inge Verhaar zegt:

  Hoi

  Hier staat 3 jaar op fb 2 jaar .. een beetje verwarrend .. mijn dochter Yinthe is bijna 2 en dit zou ik heel gaaf vinden voor haar !

  Beantwoorden
 164. Marieke
  Marieke zegt:

  Onze mooie dochter van 2 (17 juli 2015) heeft een echte prinsessen aan namelijk: Marelinde en draagt maat 92/98

  Ze vindt het geweldig om een mooie prinsessenjurk aan te hebben dus ik denk dat we haar heel blij zouden maken met zo’n geweldige shoot

  Beantwoorden
 165. Jamilla
  Jamilla zegt:

  Dat zou Mila zo leuk vinden. Dochtertje van mijn beste vriendin. Gevraagd zich al echt al eens prinsesje en zo’n fotoshoot zou het echt afmaken. Een kind kan je niet blijer maken.

  Beantwoorden
 166. Sanne
  Sanne zegt:

  Mooi verhaal over de keuze je heb gemaakt na pittige tijd. Niet iedereen durft zijn/ haar passie te gaan!

  Ik heb een prinses van 3 jaar in huis! Amber heet ze en ze zou het geweldig vinden om in mooie jurk voor jou lens te mogen staan!

  Beantwoorden
 167. Claudia
  Claudia zegt:

  Mijn dochter Zoëy van 4 zou dit geweldig vinden! Ze vind het heerlijk op de Disney liedjes als een prinses rond te dansen en morgen na haar operatie aan haar oren zal ze de liedjes ook daadwerkelijk goed kunnen horen! Zou super zijn als we haar ook als een prinses kunnen laten voelen met zo’n mooie fotoshoot!

  Beantwoorden
 168. Lisette
  Lisette zegt:

  Och dat zou ons 4 jarig meisje geweldig vinden..
  Ze is echt van het make up, roze, sieraden en prinsessen 😍 Dus dit zou voor haar echt super zijn 🍀 wij gaan duimen 🍀🍀

  Beantwoorden
 169. Meriem
  Meriem zegt:

  Wauw wat een indrukwekkende blog. Super gaaf te lezen dat je je dromen waar hebt gemaakt, wat een inspiratie!
  Mooi voorbeeld voor je dochtertje.

  Onze dochter Feline wordt 22 april 4 jaar. Ik zou zo’n shoot echt geweldig vinden. En ik weet zeker, zij ook!!
  Vorig jaar zijn we in een kasteel vlakbij annecy geweest waar kinderen zich konden verkleden. Ze vond t geweldig! Alleen was de jurk veeeel te groot hahahha dus mooie plaatjes in een passende jurk zou echt waanzinnig zijn!!

  Beantwoorden
 170. Kim
  Kim zegt:

  Wat een mooi en pittig verhaal. Ik heb zelf 2 mooie meisjes met een hartprobleem. Amy van 5 een mooie blonde krullenbol gek op mooie prinsessenjurken en mijn 2e dochter Romijn die in juli 3 word. Helaas niet om de hoek maar, daar is vast een oplossing voor te vinden. Veel geluk verder in de toekomst

  Beantwoorden
 171. Loes
  Loes zegt:

  Wat een mooie foto’s!
  Hier in huis hebben we ook een echt prinsesje ronddartelen… MacKenzie van 2 (92/98) heeft al een hele verzameling jurken waar ze ook veelvuldig gebruik van maakt 😀

  Beantwoorden
 172. Bianca Kuenenger
  Bianca Kuenenger zegt:

  Ja ons prinsesje miléna bijna 3 jaar 92/98! (20-5-2015)
  Ze is echt een meisje meisje en heeft ook weer haar sprekende gezichtsuitdrukking. Ligt aan de datum waarop de shoot zou zijn maar we zouden het natuurlijk heel leuk vinden om er meteen een familie bezoek dag aan vast te plannen (Oud-Beijerland)

  Beantwoorden
 173. Petra van Rhijn
  Petra van Rhijn zegt:

  Dit zou zo leuk zijn voor ons prinsesje Esmee ze is 3 jaar, esmee is een echte meid die van prinsessen houd en zich graag zo kleed

  Beantwoorden
 174. sandra.smit23@gmail.com
  sandra.smit23@gmail.com zegt:

  Dat zou onze dochter van 5 geweldig vinden. Ze heet Yara, de betekenis hier van is ook prinses😍 ze draagt maar 116-122.

  Beantwoorden
 175. Thali
  Thali zegt:

  Hallo,

  Goed bezig! Je mag zeker trots op jezelf zijn. Graag kom ik als moeder een keertje langs voor de boudoir shoot dan voel ik mezelf ook een prinses.

  Graag wil ik mijn dochter Jaicey marly voorstellen aan u. Ze denkt al dat ze een prinses is en dit zou haar hele wereld compleet maken.

  Beantwoorden
 176. Angeline
  Angeline zegt:

  Tessa 4,5
  Tessa is dol op foto’s maken zowel voor als achter de camera. Ze zou zo graag in zo mooie prinsessen jurk willen lopen. Ze is spontaan en Erg vrolijk dit zou een droom zijn die uit komt

  Beantwoorden
 177. Neirynck kristel
  Neirynck kristel zegt:

  Hallo. Wat een mooie actie
  Ik heb nog 2 meisjes die in aanmerking komen kwam leeftijd
  Amyntha Savannah 9 jaar maat 128/134
  Alexandra 8 jaar maat 122 /128

  Beide heel mooie jonge dames met prinsesse look.
  Mvg kristel mama van 7 kinderen

  Beantwoorden
 178. Cynthia de Jong
  Cynthia de Jong zegt:

  Mijn dochtertje van 3, Noa, zou dat geweldig vinden! Ze wil ook graag trouwen met haar beste vriendinnetje in een prinsessenjurk haha. Ze heeft maat 104

  Beantwoorden
 179. inge keeman
  inge keeman zegt:

  Mijn buurmeisje floor is een echt prinsesje, ze is een lief, knap, gezellig, eigenwijs meisje. Ze loopt danst en zingt als een prinsesje. Graag zou ik haar dit gunnen, als gezin zijnde zit ze in een nare periode, dus even niets lekker kind zijn. Floor is vijf jaar.

  Beantwoorden
 180. Ilse van Diepen-Neven
  Ilse van Diepen-Neven zegt:

  Mijn vader wordt dit jaar 70. Hij ligt op dit moment in het ziekenhuis met dikke darmkanker. Mijn broer en ik zouden graag een mooie foto willen geven van de drie kleinkinderen. Mijn dochter wil heus wel als prinses, maar of de jongens als prins willen??? Mijn dochter is bijna 5 en draagt maat 122 (ja, ze is lang voor haar leeftijd). Haar neefjes zijn 3½ en bijna 2.

  Beantwoorden
 181. Wendy Groeneveld
  Wendy Groeneveld zegt:

  Dit zou mijn dochter Jennifer wel heel leuk vinden 😍😊🍀 ze is 5 jaar (30 September) en draagt maat 122.

  Op het moment dat ze wakker word trekt ze gelijk 1 van haar prinsessenjurken aan en loopt hier het liefst de rest van de dag in.

  Beantwoorden
 182. Manon
  Manon zegt:

  Ja voor de liefste prinsessen vrienden Emily en jasmijn beide bijna 4 jaar en maat 104/110. De mama’s al jaren vriendinnen en waren samen zwanger, nu zijn ze dus al bijna 4. Als ze samen zijn hebben ze altijd een prinsessen jurk aan. Geweldig om te zien. Wij maken graag een kansje

  Beantwoorden
 183. Bianca
  Bianca zegt:

  Oh daar zou mijn dochter van 6 Marieke heel blij van worden maat 128 draagt ze in Juni word ze 7. Ze gedraagd zich vaak als een echte prinses dus dit zou haar echt passen.
  Wat fijn dat het nu goed gaat en je je droom werkelijkheid hebt kunnen laten woeden, dat voelt vast fantastisch!!

  Beantwoorden
 184. Lianne van de Lagemaat
  Lianne van de Lagemaat zegt:

  Jaaaa doolgraaaag!!! Zou echt te gek zijn…
  Als je haar vraagt wat ze wil worden dan antwoord ze:prinses … dus dit zou ze echt geweldig vinden!!
  Ze is 4 jaar en heet Lieke

  Beantwoorden
 185. Patricia van Dijk
  Patricia van Dijk zegt:

  Mijn prinses heet Alina, is 6 jaar en draagt maat 134. Uiteraard zou ze het geweldig vinden. We hebben een prinsessenjurk voor haar en daar loopt ze het liefst de hele dag in!

  Beantwoorden
 186. Saskia verhoeven
  Saskia verhoeven zegt:

  Mijn dochter Saar van 3. Is helemaal gek van prinsessen en zou het liefst alle prinsessenjurken in haar garderobe opnemen. Dus een foto shoot in een echte prinsessenjurk zou helemaal het einde zijn. Ze draagt maat 92

  Beantwoorden
 187. Bakker
  Bakker zegt:

  Ons pleegdochtertje van bijna 6 met maat 122 is gek op princessen jurken en wilt ook alleen maar jurken dragen. Met haar lange blonde haren en blauwe ogen zal ze prachtig stralen

  Beantwoorden
 188. Samantha Bodegom
  Samantha Bodegom zegt:

  Wat een verhaal wat heb je veel mee gemaakt. Ik wil graag m’n dochter luna opgeven net 8 geworden en een beetje onzeker over haar uiterlijk maar ik vind haar de mooiste 😉 x samantha

  Beantwoorden
 189. Susan
  Susan zegt:

  Wauw als een echte prinses, ik haar eigen kasteel dat zal Zoë geweldig vinden. Hier kan ze alleen maar van dromen……. meisjes van 5 dromen heel veel……

  Beantwoorden
 190. Sandra de stigter
  Sandra de stigter zegt:

  Pffff jeetje wat een heftig verhaal.
  Kippenvel!!!
  En wat een zegen dat je door je passie, wilskracht en doorzettingsvermogen je droom kan nastreven.
  Mijn levensspreuk is. Het leven is net een sprookje, het komt altijd weer goed.
  Helaas lopen dingen niet altijd zoals jij wilt, maar met positieve blik op het leven en kijkend op naar wat je hebt. Kom je al een heel eind.
  Om nog even op mij levensspreuk terug te komen en op jou geweldige winactie.
  Denk ik dat mijn prinsesje Jaylinn prachtig in het sprookjes plaatje past.

  Heel veel geluk met je gezin en je bedrijfje.
  Liefs
  Sandra

  Beantwoorden
 191. Joke
  Joke zegt:

  Oma en Opa zouden heel graag zo’n mooie foto van onze kleine ballerina prinsesje willen.
  Sawyer is 5 jaar en de jongste kleindochter, van onze 5 kleinkinderen .
  Ook is het een prachtig kado voor haar papa en papa van hun eigen prinsesje.

  Beantwoorden
 192. Saskia Oosterhuis
  Saskia Oosterhuis zegt:

  Onze dochter Vera (4 jaar) zou het geweldig vinden!

  Elke dag, als ze uit school komt, gaan alle kleren uit en trekt ze haar prinsessenjurk aan. Dit zou werkelijk een sprookje voor haar zijn.

  Beantwoorden
 193. Maureen
  Maureen zegt:

  O heel gaaf voor onze dochter zinzi van 5 jaar 21 maart 5 jaar geworden ze wilt ook echt altijd behandeld worden als Princess de kleinste thuis twee groote broers van 11 en 13 en toen we haar pas vroegen wat ze graag eens zou willen zij ze een Princess zijn in een mooi kasteel dus wat gaaf dit oproepen doen graag mee en duimen voor haar

  Beantwoorden
 194. Marian de bruijn
  Marian de bruijn zegt:

  Wat zal mijn kleindochter danisha dit mooi vindengraag doe ik mee voor haar ze loop als ze de kans krijg de hele dag in haar elza jurk

  Beantwoorden
 195. Charissa Driebergen
  Charissa Driebergen zegt:

  Wat een heftig verhaal..
  Heel bijzonder hoe je doorzet!

  Mijn meisje, djyanne, morgen 4 jaar, maat 104/110.
  Ze heeft zelf een mega garderobe aan prinsessen jurken, dit draagt ze ook het liefst!
  Hoe fantastisch zou het zijn om haar hiermee te verrassen ..
  Voor haar gevoel een echte prinses zijn voor een dag! ❤️

  Beantwoorden
 196. Irene
  Irene zegt:

  Lijkt me geweldig voor mijn dochter Jamila van net 4 jaar. Kan ze zich voor een dag ook een prinses voelen (al is zij elke dag mijn prinsesje). Zij draagt maat 116/122. Denk dat zij dit geweldig zou vinden. Ik ga flink voor haar duimen

  Beantwoorden
 197. caroline
  caroline zegt:

  Ik kan me voorstellen dat het moeilijk kiezen is uit al die lieve meisjes die voor 1 dag prinses willen zijn!
  Toch wil ik ook een poging wagen en mijn jongste dochter Emma aanmelden voor wellicht DE fotoschoot van haar leventje.
  Emma is 3 ( in September wordt ze 4 ) en is uiteraard volgens haar mama ( ik dus ) een beauty.
  Ze is gek op prinsessenjurken, maar ook op ridder-outfits haha.
  Haar favoriete prinses is Sophia. Dit komt vooral door haar jurken.
  Verder is ze ook redelijk stapel op de camera 😉
  Ik zou het een eer vinden om Emma te laten fotograferen door een dame met zoveel lef en doorzettingsvermogen.
  Petje af! Gr, Caroline

  Beantwoorden
 198. Sandra Bierman
  Sandra Bierman zegt:

  Mijn dochter Liliana van 6 jaar, vind het heerlijk om zich als prinses te verkleden en gaat er dan als een echte prinses voor staan om een foto te maken.

  Beantwoorden
 199. Angela Crapts
  Angela Crapts zegt:

  Ons lieve mooie prinsesje Emma-Lisa van 4 jaar oud zou deze fotoshoot geweldig vinden. Ze vind het heerlijk om zich te verkleden als prinsesje. Echt genieten als je je dochter zo ziet genieten van het verkleden en tutten met haar haar en tiara’s. Ons prinsesje heeft maatje 110.. 🍀🤞👸

  Beantwoorden
 200. Laura
  Laura zegt:

  Oh wat een mooi verhaal! Ik geef graag mijn dochtertje Kate op. Zij is in november 2 jaar geworden en zit in maat 92. Ze is een lief meisje met rode krulletjes en bruine ogen. Op de foto gaan vind ze leuk en kan dan echt poseren. Succes met de actie!!

  Beantwoorden
 201. Sabine
  Sabine zegt:

  Jasmijn is gek op jurken, prinsessen en alle andere meisjesdingen. Een shoot in een echte prinsessenjurk zal ze geweldig vinden! Ze is bijna 7 jaar, blond en hele donkerbruine ogen en draagt maat 122-128

  Beantwoorden
 202. Linda de Wit
  Linda de Wit zegt:

  Hi Margriet! Wat super goed dat je je droom achterna gaat!! ✨ Mijn dochtertje Nina van 3 jaar zou denk ik heel graag een shoot met je doen. Iig heel veel succes en geluk in de toekomst!! 📷🍀

  Beantwoorden
 203. Ramona
  Ramona zegt:

  Jaaa Jasmijn, ze is net 6 jaar en maat 128. Ze heeft lange donkere krullen en mooie blauwe ogen. Ze zag de foto,s en zei mama dit is echt iets voor mij. Heb ik voor heel even mijn eigen kasteel. Haar ogen glinsterden, geweldig! 😃

  Beantwoorden
 204. Marielle
  Marielle zegt:

  Sara is de prinses die jij zoekt! Ze is 6 jaar en draagt maat 128. Ze is dol op alles wat met prinsessen te maken heeft, vooral glitters ❤

  Beantwoorden
 205. Leonie
  Leonie zegt:

  Pfff dat is een heftig verhaal… Goed van je, dat je ondanks alles, je droom achterna bent gegaan!
  Graag wil ik mijn mooie meisje opgeven voor de shoot. Ze heet (prinses) Dani-Roos en is 3 jaartjes.

  Beantwoorden
 206. Marjan hagen
  Marjan hagen zegt:

  Mijn dochter madelief zou dit net zoals veel meisje meisjes heel erg leuk vinden. Vind ontdekken erg leuk (nieuwsgierig!) Flaneren met mooie kleren (want wauw…!!) en foto’s best interessant. Ze is 2 jaar en heeft maat 92/98. Madelief heeft temperament ik denk echt dat ze dit geweldig zou vinden.

  Beantwoorden
 207. Rozé ter Voert
  Rozé ter Voert zegt:

  Wahw, dat zou onze kleindochter Femmie van 6 jaar helemaal te gek vinden.
  Ze draagt maat 122/128.
  We duimennnnn 🍀🍀💋

  Beantwoorden
 208. Janine
  Janine zegt:

  Dat zou onze dochter minke geweldig vinden. ze is 5 lentes jong en loopt het liefst hele dagen als prinses rond!!😍 ze heeft maat 122/128

  Beantwoorden
 209. joke-van-der-wey-prins
  joke-van-der-wey-prins zegt:

  voor-onze-lotte-die-al-veel-helaas-heeft-moeten-meemaken-en-ik-haar-oma-woon-er-best-ver-vandaan-zou-zo-graag-een-glimlach-op-haar-snoetje-zien-ook-als-ze-niet-wint-ze-is-en-blijft-mijn-prinsesje

  Beantwoorden
 210. Kristel Vriens
  Kristel Vriens zegt:

  Onze dochter van 5 jaar Loïs-Jade zou ik dit gunnen. Als enige meisje in ons gezin van 3 verdient zij eens een speciaal meiden dagje. En hoe kan dat beter dan met deze prijs? Zij is vrij klein voor haar leeftijd (draagt maat 98) heeft bnlond haar en blauwe ogen. Voor ons altijd al een prinses maar nu misschien ook eens in het “echt”

  Beantwoorden
 211. Wendy Otsen
  Wendy Otsen zegt:

  Mijn dochter Liz zou zo’n fotoshoot geweldig vinden. Ze is 6 jaar (mt 128-134) en is dol op alles wat met prinsessen te maken heeft. Super leuk om zo’n magische fase van je dochter op deze manier te kunnen vast laten leggen.

  Wat mooi dat je deze stap hebt kunnen en durven zetten.

  Beantwoorden
 212. Soraya Krol
  Soraya Krol zegt:

  Onze dochter Rozemarijn van 3 jaar zou dit helemaal geweldig vinden! Ze vind het leuk om een prinsesje te zijn en als ze een jurk aan heeft dan gaat ze helemaal ronddraaien zodat de jurk lekker zwiert, en dan schatert ze het uit van het lachen!
  Met deze shoot kan ze zich weer helemaal een prinsesje voelen!

  Beantwoorden
 213. Marith Huisman
  Marith Huisman zegt:

  Z’n fotoshoot zouden mijn meisjes geweldig vinden. Vajèn van 4 jaar en Fèline van bijna 3 zijn dol op prinsessen en zouden dit super vinden.

  Beantwoorden
 214. Kirstie
  Kirstie zegt:

  Mijn dochter Julie van 2,5 is gek op prinsessen. Het liefst loopt zij elke dag in haar Elsa jurk. Een shoot in zo’n mooie jurk zou zij super vinden. Zij draagt maat 98/104

  Beantwoorden
 215. Claudia
  Claudia zegt:

  Jeetje wat heb jii al veel meegemaakt!
  Heel heftig allemaal .
  Geweldig dat je nu je passie uitvoert. Onze dochter Jasmine vindt het geweldig om op de foto te gaan .
  Die zou wel gebruik willen maken van jou talenten.
  Ze is 3 jaar en heeft maat 98/104 .
  Mooie donkere haren en blauwe ogen.
  Ons oogappeltje.
  Heel veel succes met je passie !

  Groetjes,

  Beantwoorden
 216. Shamira van Lambalgen
  Shamira van Lambalgen zegt:

  Jemig wat een verhaal. En wat maak je nu mooie dingen zeg!
  Mijn dochtertje Bobbi-Mae is het liefst de hele dag een prinsesje. Ze is van 05-11-2014 en ook nog eens een engeltje om te zien met haar blonde krulletjes, witte huidje en hele licht blauwe oogjes😍.
  Succes met alles wat je doet en zet hem op.

  Beantwoorden
 217. Melina
  Melina zegt:

  Mijn meisje heet Juliette en heeft maat 116/ 122.
  Ik ben veel ziek geweest wat groot effect heeft gehad op beide kinderen. Ik gun haar zo n mooie reportage. Maak je ook rapportages van draken vechtende ridders. Dat zou mijn zoon ook erg leuk vinden.

  Beantwoorden
 218. Kim tolboom
  Kim tolboom zegt:

  Het zou geweldig zijn als een van mijn 2 meiden wordt uitgekozen👍! Tessa (mt 122-128) is net 5 jaar geworden (maart) en Debbie (mt 98) wordt (eind april) 3 jaar.
  Er kunnen niet genoeg prinsessenjurken in de verkleedkist komen dus een shoot zou super tof zijn 👍

  Beantwoorden
 219. Yaluan Wallé
  Yaluan Wallé zegt:

  Mijn kleine prinsesje zou dit heel erg leuk vinden, ze is 3 jaar en heeft maat 104. Ze is eg leuk op foto’s erg muzikaal ,dans graag op kinderen voor kinderen en zo’n mooie prinsessenjurk is helemaal geniaal!

  Beantwoorden
 220. Niket van twillert
  Niket van twillert zegt:

  WoW wat een verhaal!
  Heel bijzonder.

  En wat een leuke winactie! Onze dochter Elena is altijd graag prinses, voor haar zouden we graag willen winnen.
  Gr
  Niket

  Beantwoorden
 221. Marscha
  Marscha zegt:

  Sofie en Lieke vriendinnen voor het leven 6 en 7 jaar. Vorig jaar samen een fotoshoot gedaan als verjaardagskado. Hier wilde we een traditie van maken, als prinsesjes zou natuurlijk geweldig zijn.

  Beantwoorden
 222. Danielle
  Danielle zegt:

  Wat een bijzonder verhaal! En wat een gave actie. Onze dochter femke van 4 is net een grote zus geworden en doet het zo goed als grote zus dat ik deze fotoshoot geweldig zou vinden voor haar. Ze loopt het liefst elke dag in een zwierjurk en speelt dan graag prinsesje.

  Beantwoorden
 223. Tanja Schelfhout
  Tanja Schelfhout zegt:

  Boudewijn 3 jaar maat 104 , ja het is een jongen, en zijn hobby is toch echt wel prinsesen jurken dragen.
  Hij vind dat zo leuk! Blond blauwe ogen en krullen aan de achterkant. Super cute😉

  Beantwoorden
 224. Marleen van overveld
  Marleen van overveld zegt:

  Mijn dochter fiore, ze is 4 jaar. Op 16 juni wordt ze 5 jaar.
  Met dr geboorte vertelde ze mij dat ze heel bijzonder was, ze had namelijk een knoop in haar navelstreng. Het grappige is nu dat heel veel mensen haar nu heel bijzonder vinden zonder het verhaal van haar knoop weten.

  Beantwoorden
 225. Kiki Zen
  Kiki Zen zegt:

  Wauw wat een verhaal en even weer iets om je terug te brengen in de realiteit. Sterke vrouw ben je.
  Mijn dochter Izza van 6 jaar zou dit super graag winnen want ze wil altijd graag een prinses zijn.

  Beantwoorden
 226. S haasnoot
  S haasnoot zegt:

  Wauw wat een verhaal.
  De fotoshoot zouden mijn beide meiden onwijs gaaf vinden:
  Valerie bijna 3 maat 104
  Julia 6 jaar maat 140

  Beantwoorden
 227. Cion
  Cion zegt:

  Wat een mooi en heftig verhaal! Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Chloé. Zij wordt eind augustus 2 jaar maar zit al wel op maat 92.

  Beantwoorden
 228. Danielle
  Danielle zegt:

  Wat ‘n mooi verhaal!
  Ik heb 2 dametjes:
  Bibi 6 jaar en Lara 8 jaar
  Heel leuk als 1 van hen de shoot mag komen doen. De andere boeken we er dan graag bij 😉

  Beantwoorden
 229. Linda van Alphen
  Linda van Alphen zegt:

  Dit zou mijn lieve nichtje Fay ( juni 4 jaar) fantastisch vinden. Ze loopt nu al het liefst heel de dag in een prinsessenjurk rond.😍

  Beantwoorden
 230. Stefanie Ruys
  Stefanie Ruys zegt:

  Wat een mooi verhaal en wat ben je sterk. Mijn dochtertje Mila is 3.5 jaar en noemt zichzelf prinses Mila. Voor haar zou het heel mooi zijn en ze houd er ook nog van om op de foto te gaan. Dan zouden het hele mooie foto s worden. Door alles wat je doorstaan hebt moet er zoveel gevoel in de foto s komen. Dat zouden we graag mee maken.

  Beantwoorden
 231. Claudia
  Claudia zegt:

  Ik ben zo niet van de prinsessen en glitters maar mijn dochter des te meer. Die zou haar geluk niet meer op kunnen met deze verrassing!

  Ze heet Noa en is 4 jaar.

  Beantwoorden
 232. Yvonne
  Yvonne zegt:

  Mijn dochter Sara is een stoere meid maar stiekem is ze toch wel gek op prinsessen en droomt ze van zo’n prachtige jurk. 1 april wordt ze 6 jaar en dit zou een ultiem verjaardagscadeautje zijn

  Beantwoorden
 233. Marloes
  Marloes zegt:

  Wat een verhaal! En wat een dappere keuze met mooie foto’s als resultaat
  Ik wil mijn dochter van bijna 3 opgeven. Ze heet nora en heeft maar 98/104!
  Ze is dol op foto’s en prinsessen! Loopt elke dag in haar verkleedkleren van prinsessen

  Beantwoorden
 234. cora laan
  cora laan zegt:

  Mijn dochter Pam van 7 jaar en kleding maat 128 zou dit geweldig vinden.
  denk dat ze helemaal in de wolken zou zijn van alleen al de mooie jurk en dan nog alle indrukken erom heen. geweldig (ook voor mama)

  Beantwoorden
 235. Brigitte
  Brigitte zegt:

  WoW wat een super mooi naar heftig heb je geschreven en meegemaakt! Fijn dat je je helemaal kan geven in de fotografie! Ik zou graag meedoen voor mijn dochtertje Lela van 6 jaar oud, welke helemaal blij word van verkleden en doen alsof ze een prinses is.

  Beantwoorden
 236. Femke
  Femke zegt:

  WoW wat een verhaal. Prachtig dat je je passie bent gaan volgen. Ws is het een longshot. Maar ik loot graag mee.
  Ik heb zelfs twee prinsesjes. Malu van 2 maat 92 en grote zus Fina van 4 maat 110.
  Ik ga duimen.

  Beantwoorden
 237. Francisca Zeedijk-Aalbers
  Francisca Zeedijk-Aalbers zegt:

  Voor onze Vera van 5,5 jaar zou het zo mooi zijn als haar droom om prinses te worden echt uitkomt. Het is haar liefste wens😍❤️🙏🏻
  Extra fijn om nog eens helemaal het middelpunt van de belangstelling te mogen staan voordat ze grote zus wordt!!!

  Beantwoorden
 238. Joyce verhees
  Joyce verhees zegt:

  Wauw, wat een verhaal. Precies een verhaal wat ik ook mijn kleine prinses wil meegeven!
  Demi heet ze…. een lief verlegen maar oh zo stralend als het om prinsessen en foto’s gaat.
  Na een zieke periode is ze wel toe aan een gave uitdaging. Dit zou echt gaaf voor haar zijn!

  Beantwoorden
 239. Marieke
  Marieke zegt:

  Wauw wat een verhaal! Wij zouden heel graag deze shoot willen winnen voor ons meisje Lizze van 3! Het zou een prachtige setting zijn voor de uitnodigingen voor haar 4e verjaardag , toch ook altijd weer erg bijzonder want na de zomer mag ons prinsesje naar school! En dubbel bijzonder omdat ze door jou gefotografeerd mag worden, jij met dit prachtige verhaal en deze enorme passie! 💖

  Beantwoorden
 240. Renee
  Renee zegt:

  Ik heb geen dochtertje van 3. Maar mijn beste vriendin wel! Ze heet Julie en vindt alles wat met prinsessen te maken heeft GE-WEL-DIG!
  Ik moest meteen aan haar denken!

  Beantwoorden
 241. Kim Timmermans-Schrauwers
  Kim Timmermans-Schrauwers zegt:

  Hoi

  Jeetje wat een respect voor jou en wat een verhaal joh!
  Prachtig dat je je dromen na gaat! Beste wat er is

  Onze mooie prinses heet Meadow en is net 7 jaar dol op foto’s maken en prinsessen dingen en draagt maat 128

  Groetjes kim

  Beantwoorden
 242. Vanessa Stevens
  Vanessa Stevens zegt:

  Wat een verhaal. Tranen in mijn ogen. Mijn dochter Kiki zou dit geweldig vinden. Een droom voor haar. Ze is 7 en heeft maat 128.

  Beantwoorden
 243. Piroska van der Ham
  Piroska van der Ham zegt:

  Lizzy draagt altijd prinsessenjurken. Ze is 5 jaar en heeft haar tot aan haar kont. Zou ze prachtig vinden dit😍😍

  Beantwoorden
 244. Lisa
  Lisa zegt:

  Wauw wat zou dat super gaaf zijn zeg!
  Ik heb thuis 2 prinsesjes❤
  Jasmijn 3 jaar
  Sophie 6 jaar
  Het zou leuk zijn als 1 van de 2 voor 1 dag zich een prinsesje mag voelen!
  Liefs Lisa

  Beantwoorden
 245. Priscilla van de Fliert
  Priscilla van de Fliert zegt:

  Wat een bijzonder verhaal.
  Ik doe mee voor mijn dochter Lisa Marie. Zij is 6 jaar, en verkleed zich een paar keer per week als een prinses.

  Beantwoorden
 246. Bianca
  Bianca zegt:

  Wow… heftig en mooi… princess emma maakt heel graag kans bijna 5 jaar maat 110/116 en weg van alles wat zwiert en zwaait.. wij gaan duimen

  Beantwoorden
 247. Ippel
  Ippel zegt:

  Evy
  3 jaar
  (103 cm)
  +/- Maat 110
  .. wat zal zij super blij zijn als zij als een echte prinses op de foto gaat!
  Ik denk dat onze kleine prinses niet blijer kan worden!

  Beantwoorden
 248. Amanda Vleghert
  Amanda Vleghert zegt:

  Een mooi en ontroerend verhaal. Ik heb 2 dochters, 1 van 2 en 1 van 6. Zij zijn onze prinsesjes. Als het kan dan graag als 1 van de 2 uitgekozen word de andere erbij boeken.

  Beantwoorden
 249. Jolanda
  Jolanda zegt:

  Dat zou mijn kleindochter Quincy van 3 geweldig vinden..ze wil zo graag een echt prinsesje zijn..en en ik gun haar dit omdat ze zo lief is voor mijn vader haar overgrootvader…

  Beantwoorden
 250. Nathalie
  Nathalie zegt:

  Jeetje wat een verhaal ben blij voor je dat het nu beter gaat met je 🙏
  Mijn dochter Elisa van 8 jaar oud vind dat wel super leuk
  Ze is zelf al een echte prinses en staat graag voor de camara 😍

  Beantwoorden
 251. Paula Kamstra
  Paula Kamstra zegt:

  Jeetje heftig zeg! Maar wat ontzettend knap dat je dit dan zo op pakt.
  Mijn dochter Sophie van 7 zou het heel leuk vinden om eens een echte prinses te zijn mogen zijn

  Beantwoorden
 252. sandra
  sandra zegt:

  mijn eigen dochtertje zou dit ook leuk vinden, maar ik doe mee voor ilva van 4 jaar. Ilva is ziek ze heeft leukemie. Momenteel midden in behandelingen.
  Wat een sterk meisje vaak heeft ze een prinsessenjurk aan en een mooie diadeem van een eenhoorn.
  Een mooie fotoshoot als prinses zou haar misschien weer even gewoon een 4 jarig meisje zonder zorgen kunnen laten voelen

  Beantwoorden
 253. José Gasper
  José Gasper zegt:

  First things first;
  Iemand die zo het leven voelt en dit met passie uitvoert heeft alleen maar kans van slagen.
  Snap hoe je hier bent gekomen en wat heftig. Hopelijk brengt het leven je verder veel mooie dingen.

  Ik doe graag mee voor Dani 6 jaar oud. Geboren als prinses en tussen 4 (broer, neefjes) mannen en altijd statig als meisje weet ze prima met de jongens mee te komen. Slimme lieve knappe meid ♡

  Beantwoorden
 254. Oma egas
  Oma egas zegt:

  Ik zou het heel leuk vinden als princes Maddy de shoot zou krijgen… en dan samen prins tim.
  Tim en Maddy hebben elkaar ontmoet op ic in kinderziekenhuis utrecht…waar ze beide waren opgesomd na te vroeg geboren te zijn… Tim met 29 weken en Maddy met 26 weken … ze hebben hard moeten knokken om te komen wie ze nu zijn.2 kanjers voor t leven… en daarom verdieben hun samen de zzzse shoot.

  Beantwoorden
 255. Moniek
  Moniek zegt:

  Wauw wat een heftig maar mooi verhaal zeg.
  Tess 5 jaar en fem 2 jaar zijn 2 dochters van ons waar we stapel op zijn het zou mooi zijn om hun maar ook u een geweldige dag te bezorgen.

  Beantwoorden
 256. Marleen Cobelens
  Marleen Cobelens zegt:

  Mooi dat je na zo’n heftige periode van je passie je werk hebt kunnen maken!!

  Mijn dochter Vivian, 4 jaar, zou de prinsessen shoot prachtig vinden!

  Beantwoorden
 257. Melany schalks
  Melany schalks zegt:

  Oh mijn dochtertje liz voelt zich echt een princes als ze voor jou lens mag staan in een van de mooie jurken.
  Kroontjes, jurkjes, hakjes, tasjes en sieraden is ze dol op!
  Liz wordt in augustus 4 en heeft een tweelingzusje amber die dit ook super tof zou vinden!

  Beantwoorden
 258. Marjolein van Randeraad
  Marjolein van Randeraad zegt:

  Wat een leuke actie!
  Ik geef graag mijn prachtige lieve nichtje Maartje op. In mei wordt ze alweer 3! de tijd gaat snel 🙂

  Beantwoorden
 259. Isabella Gonzalez
  Isabella Gonzalez zegt:

  Mijn dochtertje Isabella is 6 jaar en zij is helemaal weg van prinsessenjurken etc. Ze zou dit heel leuk vinden .
  Nu hooen dat ze dit zou mogen doen 🤞🏻🤞🏻🤞🏻😍

  Beantwoorden