Gastblog ondernemer – Johanna liet haar droom uitkomen met Gooisfair (met winactie)

Liefde op het eerste gezicht van Gooisfair

In juli kocht ik een schattig huisje in Hilversum. Liefde op het eerste gezicht. Mooi licht, mooie oude elementen, krakende houten vloeren en prima kamers. Naast mijn slaapkamer bevond zich echter een soort smal, schuin hokje waarvan ik in eerste instantie niet zo goed wist wat ik er mee moest. Maar het hokje had een plan met mij… Dat is duidelijk. Lees hieronder alles over het ontstaan van Gooisfair.

Geen retailervaring en nul kennis van boekhouden

Ik heb de afgelopen maanden wel eens gedacht; waar ben ik in vredesnaam aan begonnen…. NUL ervaring op het gebied van retail en mijn kennis van boekhouden ligt zo’n beetje op zo’n 80% en dat is dus dodelijke 20% te weinig… Een auto tot aan de nok toe gevuld met aankopen slingerend op de A2; een to-dolijst die maar niet korter wordt  en een kromgegroeide rug van het verschuiven van dozen. Want ja. Dat artikel dat je net hebt verkocht ligt uiteraard helemaal achterin het hok. De laatste doos. Het zit altijd in die laatste doos. Standaard. En dan het geklooi met de fotografie. Want dat moet je zelf doen. En wat koop je in? En wat niet? En hoeveel? ‘s Nachts wakker schieten omdat je droomt dat je wordt bedolven onder die 14 manden die je net hebt ingekocht. En uiteraard dondert die fotocamera met statief en al de trap af. En doe ik een klein aantal miskopen. Ik denk dat veel mensen die een webshop zijn gestart zich hierin zullen herkennen….

Het voelt alsof ik een opleiding aan het doen ben. Ik ben lerares en leerling tegelijk en ik krijg nog wel eens een ferme tik van een liniaal op mijn vingers. Maar ik vind het zalig om de dingen nu eens NIET op routine te doen. Ik werk al meer dan 20 jaar als grafisch vormgever en dat is een mooi vak; maar een wijziging in de dienstregeling wat zo’n webwinkel veroorzaakt is waanzinnig inspirerend! Wat een trip…

Mijn liefde

De liefde voor woonbladen, mooie producten en voor het vertellen van het verhaal àchter deze producten hebben mij doen besluiten om begin dit jaar een webshop te beginnen in duurzame en/of fairtrade artikelen, veelal op het gebied van woninginrichting. En dat voelt goed. Mijn hoofddoel is niet om zo snel mogelijk zoveel mogelijk te verkopen, maar om vooral bewust te worden van wàt je inkoopt en vervolgens weer verkoopt. Ik wil niet alleen producten verkopen, maar ook het verhaal erachter vertellen. Waar komt het product vandaan? Welke materialen zijn er gebruikt? Hebben deze materialen een effect op de natuur? Hoe is het leer gelooid? Op een duurzame manier? Bevat het product palmolie? Plastic? Heeft de maker een eerlijke prijs ervoor gekregen? Is het een gerecycled product? Hoe meer ik mij erin verdiep, hoe complexer ik zie dat het is. Maar voor mij staat er wel een ding vast: mooie, eerlijke en duurzame spullen voelen beter, ruiken vaak veel beter en wil ik gewoon verdomd graag promoten! Al is het al om een brutale tegenhanger te zijn van al die budget-winkels die vol liggen met artikelen die gewoon domweg  te goedkoop zijn. Je weet dat de prijs dan ergens anders betaald wordt… En of mensen nou bij mij kopen of in een andere winkel die mijn filosofie deelt; ik zie dat allemaal als pure winst. Ik hoop dat er langzaam een kritische consument ontstaat die weer kiest voor soms iets duurdere producten, maar waarvan je wèl weet dat het goed zit.

En dan zijn er nog de broodplanken

En dan heb ik nu dat hokje in mijn huis gevuld. Was eigenlijk bedoeld voor de strijkplank en de tent. Maar daar staan nu allemaal dozen met spullen waar ik verliefd op ben. Broodplanken gemaakt door mensen die het wat lastiger hebben in het leven en in een werkplaats leren om hout te bewerken tot supergave producten voor in je keuken. Maar ook wasbare wattenschijfjes, tassen gemaakt van 100% gerecycle PET-flessen, manden van gerecyclede kranten, palmolievrij zeep, kattenmanden van vilt. Of bekers voor onderweg van bamboe. Maar ook een veganistisch kookboekje of een reep chocolade is er te vinden.

Spullen waarvan ik hoop dat andere mensen er óók verliefd op worden, want liefde moet je, om maar even heel weeïg uit te drukken, gewoon lekker delen!

Wil jij deze gave bamboo coffee of teacup winnen? Laat dan een reactie achter onder dit bericht en wie weet ben jij de winnaar van dit geweldige exemplaar.

 

137 antwoorden
 1. Hetty
  Hetty zegt:

  Hi Johanna, wat een ontzettend leuke stap. Je verhaal is heel herkenbaar (als ex-webonderneemster, waar jij ooit een mooi logo voor makte). Maar wat is het leuk. Soms ook eenzaam, want alle verantwoording/werkzaamheden/beslissingen liggen bij jou. Maar je winkel én je klanten gaan je zoveel energie geven. Heel veel succes!

  Beantwoorden
 2. Jacqueline
  Jacqueline zegt:

  Supergoed, fairtrade en duurzaam 👍
  En ik ben écht verliefd op die beker ♡
  Ik ben alleen bang dat mn kat er minder dol op is.. die steelt vaak een slokje koffie van me…

  Beantwoorden
 3. Coby
  Coby zegt:

  Mooi verhaal. Leuke producten en belangrijk je hebt je hart gevolgd en ook gekeken naar het verhaal achter het product.
  En de beker is zo schattig voor mijn oudste dochter.

  Groetjes coby

  Beantwoorden
 4. Amy
  Amy zegt:

  Ontzettend leuke beker. Ik zou deze graag winnen. Ik heb zelf twee katten en vang voor stichting de kittenmand zwerfkittens/ gedumpte kittens op en in t weekend heb ik oproepdienst met de dierenambulance die we in bruikleen hebben van Dierenlot. Daarnaast zou deze erg handig zijn voor tijdens mijn werk als wijkverpleegkundigen. Ik ga dus duimen dat ik hem win.

  Beantwoorden
 5. Claudia wouters
  Claudia wouters zegt:

  Heel leuk stukje! En heel herkenbaar ook

  Ik ben een drukke mama van 4 kinderen onder de 10 en werkzaam als docente. Mijn 2 noorse boskatten igor en onze Nox (kitten van 5 maanden die we pas hebben na overlijden broer van igor) brengen me altijd de rust die ik echt even nodig heb. Als om 8 uur alle kinderen op bed liggen nestel ik me op de bank met igor aan mijn zij en Nox op mijn schoot en dan heerlijk genieten met een kop thee..
  Sinds een maand of 4 ben ik begonnen aan een gezonde leefstijl en al 16 kilo kwijt en die mok thee is altijd een heerlijk momentje.. de school waarop ik werk is sinds een korte tijd afgestapt van alle plastic bekers en deze mok zou dan ook daar een eyecatcher zijn en wie weet zet ik anderen wel ertoe aan ook.zo een leuke mok te kopen

  Beantwoorden
 6. Linda
  Linda zegt:

  Wat een leuk goed geschreven blog… hoop dat je winkeltje goed blijft lopen en dat mensen zien dat eerlijke mooie producten veel fijner zijn dan de massa producten… mooi dat je van je passie je werk hebt kunnen maken, al zal het niet voelen als werk
  En ja ook ik zou de koffie voor onderweg mok super vinden… om te laten vullen met heerlijke cappuccino 😍😍

  Beantwoorden
 7. Gulay Kuru
  Gulay Kuru zegt:

  Wat leest dat lekker. Helaas ben ik allergisch voor katten🙁. Terwijl ik ze heel erg lief vind. Maar koffie uit zo’n mok vind ik dan wel super gaaf😍😍. Graag wil ik hem!

  Beantwoorden
 8. Kim schwanen
  Kim schwanen zegt:

  Wauw. Leuk artikel om te lezen en zeer leuke producten 🙂 en die mok zou ik heeel graag willen winnen 🙂 🍀🍀🍀🍀

  Beantwoorden
 9. Fleur de Weerd
  Fleur de Weerd zegt:

  Ik ben zeker verliefd op deze beker! De stijl van ontwerpen spreekt mij aan! Ik vind je filosofie achter de producten erg mooi!

  Beantwoorden
 10. Anique Aben
  Anique Aben zegt:

  Zou graag deze mooie bamboo cup willen winnen 🙂 dan hoef ik niet meer die van mijn man te gebruiken 😂 en kunnen we beide genieten van een kop koffie onderweg!

  Beantwoorden
 11. Jessica Van Doren
  Jessica Van Doren zegt:

  Wat een leuk artikel, zo fijn om te lezen. Ik bezocht de website en daar staan vele leuke producten op fairtrade en/of zoals in het artikel staat probeer ik steeds meer een kritische consument te zijn die liever iets meer betaald voor een duurzaam product. Jammer dat de verzendkosten naar België niet vermeld staan op de website.Succes met het uitkomen van je droom!
  Ook ik wil natuurlijk heel graag die beker winnen! Ik hou van katten , Ik heb er eentje als huisdier, ondertussen is hij al 15 jaar oud. Ik hoop hem nog heel veel jaren bij ons te mogen houden. En bovendien drink ik heel graag koffie onderweg. Heel jammer dat dat steeds in wegwerpkoffiecups is. Deze ecologische bambookoffiecup zou dus fantastisch zijn. Dan kan ik onderweg weer koffie drinken met een hart voor de natuur! Bovendien is deze cup ook nog eens prachtig met het poezenmotief. Mijn koffie zou er vast en zeker nog lekkerder in zijn. 😀

  Beantwoorden
 12. Patricia binnenpoorte
  Patricia binnenpoorte zegt:

  Wil graag meedoen voor de actie voor koffie beker.
  Heb 2 katers. En een hondje en als die lekker buiten ook genieten van het zonnetje vind ik het wel leuk om lekker buiten koffie te drinken en genieten van de duieren en de zon

  Beantwoorden
 13. Loi Tang
  Loi Tang zegt:

  Super leuk! Past helemaal bij onze kat. Zo hoef ik niet meer zo vaak op te staan als onze Sam lekker knus op schoot zit. 😁🐈☕

  Beantwoorden
 14. Carien
  Carien zegt:

  Wat een leuk stukje heb je geschreven.
  Mijn kat Humphrey en ik reizen regelmatig met de trein van Arnhem naar Roermond. Zij kijkt altijd vanuit haar mandje rond in de trein, zo’n mooie beker zou het helemaal afmaken, dan kan ik handiger koffie meenemen dan in zo’n te warm wegwerpbekertje

  Beantwoorden
 15. Angrit Bracke
  Angrit Bracke zegt:

  Leuk om te lezen hoe het eraan toe kan gaan bij het oprichten van een webwinkel. Fijn dat het gelukt is en nog veel succes toegewenst!
  Superleuke beker 🐱, die wil ik als theeliefhebber wel graag winnen 🍵
  Mooi dat de beker duurzaam is en dat er stil wordt gestaan bij de afkomst van artikel.

  Beantwoorden
 16. Jacoline
  Jacoline zegt:

  Super leuk deze beker! Komende zaterdag gaan we onze kitten ophalen dus past perfect bij ons! Duurzaamheid is belangrijk voor het behoud van onze planeet, deze wil ik doorgeven aan onze kinderen dus extra belangrijk om er zuinig op te zijn!

  Beantwoorden
 17. Anita van Dijk
  Anita van Dijk zegt:

  Wat leuk om te lezen! En een goede achtergrond. Ik zou de beker graag winnen. Ik gebruik zo een beker graag op mijn werk, met kinderen, veiliger en houdt thee beetje warm want toch te druk om meteen te drinken. Na mijn zwangerschapsverlof ga ik na een jaar weer aan t werk. Deze zou ik graag meenemen. Succes met je webshop!

  Beantwoorden
 18. Wendy hoeks
  Wendy hoeks zegt:

  Super leuk stukje 😊Jaah zou super leuk zijn voor mijn vriendinnetje mandy loogman en mijn zusje marion vd hoogen die zijn echt gek van katten en hebben een paar lieverds thuis 😻😻😻

  Beantwoorden
 19. Renate
  Renate zegt:

  Hoe leuk is dat!?
  Wat een leuke beker!
  Lijkt mij heerlijk om straks met deze nieuwe mooie beker in de tuin te zitten en dan heerlijk kijken Nasr de katten die ook genieten in de tuin!

  Beantwoorden
 20. Willeke Smit-freriks
  Willeke Smit-freriks zegt:

  Wauw wat dapper en wat een energie. Je bent een mooie inspiratie en wat goed dat je dit doet voor de natuur. Ik heb geen kat meer, ze is overleden, maar deze beker zou een mooie herinnering zijn.

  Beantwoorden
 21. Sylvia van den heuvel
  Sylvia van den heuvel zegt:

  Een aantal dingen uit je verhaal zijn heel herkenbaar. Je kunt heel boeiend schrijven. Ik zou deze beker willen winnen voor onze oudste dochter. Lekker voor in de trein even een momentje voor haarzelf om 7.15 na al een drukke ochtend met man kind en natuurlijk Macho.

  Beantwoorden
 22. Sietske
  Sietske zegt:

  Zo herkenbaar! Ik probeer ook heel bewust te zoeken naar eerlijke producten. Vooral voor onze 2 kleine meiden. Duurzame “schone” producten!

  Beantwoorden
 23. Conny uijl
  Conny uijl zegt:

  Hoi hallo ja ik heb 5 heerlijke poezen kinderen en ik lust heel graag thee en als ik zo.n momentje heb dan zit er ook altijd wel een poëzen kind bij mij en ha zo heel graag die te gekke beker willen winnen

  Beantwoorden
 24. Ratna
  Ratna zegt:

  Wat mooi geschreven en zeker ook herkenbaar!!
  Wat een leuke bamboo cup. Hier kan ik heerlijk koffie uitdrinken en even ontspannen!!! Dus ik wil hem graag winnen!!

  Beantwoorden
 25. Ilse
  Ilse zegt:

  Wat een lieve gave bamboo Teacup! Daar wil je toch mee gezien worden en zal mijn thee vast erg lekker in smaken. 😉
  Johanna, wat ben je goed bezig met al die mooie spullen die een mooi achtergrond verhaal vertellen!
  Prachtig….

  Beantwoorden
 26. Nel
  Nel zegt:

  Wat een ontzettend leuk en vlot geschreven artikel!👍🏼 Leuk om te lezen. Volgens gaat het helemaal goedkomen met je. Wel af en toe een rust momentje inbouwen hoor, bijvoorbeeld met die leuke beker met koffie of thee. Succes💪😊

  Beantwoorden
 27. Roelie Bergsma
  Roelie Bergsma zegt:

  Wij hebben een hele lieve zwarte britse korthaar kater waar wij stapel gek op zijn en ik ben dol op koffie (drink eigenlijk te veel) en ik ga 4 x per week mee met een taxibus.
  Dus jullie coffee cup (met onze lieveling erop) zou een hele mooie eye-catcher zijn.

  Beantwoorden
 28. Barbara
  Barbara zegt:

  Bijzonder om te lezen dat er zulke mooie producten kunnen ontstaan uit iets wat anders niks waard zou zijn. Dat zelfs daar bewust mee kan worden omgegaan. Blog zelf is wat lang van stof en dus lastig om de kern te pakken 🙈 Zeker doorgaan met deze stap en het streven om niet alles snel te willen hebben verkocht vasthouden!

  Beantwoorden
 29. Karin van Ginkel
  Karin van Ginkel zegt:

  Mooi geschreven!! Wat ontzettend leuk dat je dit doet 😊 Graag zou ik deze beker ontvangen voor onze lieve Benthe 😍 Zij is zo ontzettend gek met en lief voor onze kater Joep 😊

  Beantwoorden
 30. LA van Steenis
  LA van Steenis zegt:

  Wat schrijf je leuk.. en wat een leuke ‘winkel’ ben je aan het opstarten.. als ik wat beter in de centen zit zal ik zeker in je (h)eerlijke webshop gaan kijken.. wens je veel succes.. ps. de beker is HEEL welkom hier met 3 Kids en 2 katers en 2 poezen regelmatig koude koffie of thee… 😍😻😽😻😸

  Beantwoorden
 31. Daisy
  Daisy zegt:

  Hoi!
  Leuke blog! Ik snap je helemaal. Het streven dat je hebt is erg mooi. Hopelijk krijg je het allemaal voor elkaar.
  De beker zou ik graag winnen voor mijn lieve vriendinnetje. Ze verdient het om even in het zonnetje te staan.

  Beantwoorden
 32. Samantha
  Samantha zegt:

  Mooi verwoord 😊 heel veel succes met je onderneming. Wat een gave producten verkoop je 👍🏼
  Die kat op de beker doet mij zo aan mijn kat Puk denken 😍😍

  Beantwoorden
 33. Irma van der Velde
  Irma van der Velde zegt:

  Mooi hoe dit leuke initiatief is ontstaan…! En de beker zou ik heel graag ontvangen… heerlijk voor mn coffee to go in de ochtend..

  Beantwoorden
 34. Jessica
  Jessica zegt:

  Mooie site met mooie eerlijke producten. De portemonneetjes zijn leuk!!!
  En de bekersss …. zijn allen mooi.
  En erg handig voor op mijn werk

  Beantwoorden
 35. L. Hoogland
  L. Hoogland zegt:

  Ik vind het erg dapper van je wat je doet en ben stiekem een klein beetje (positief) jaloers 😁. Heel veel succes! 💪❤🐱☕

  Beantwoorden
 36. Roelie Bergsma
  Roelie Bergsma zegt:

  Wij hebben een hele lieve zwarte britse korthaar kater en ik ben dol op koffie en ik ga 4 x perweek met een taxibus mee, dus jullie mooie cafffee cup zou een hele mooi eye catcher zijn.
  Ik vind hem zelf ook super mooi!

  Beantwoorden
 37. Marja Lugers
  Marja Lugers zegt:

  Hartstikke leuk om het weekend heb ik een kat te logeren. Net zo zwart als op de beker dus vandaar de originele
  naam: Droppie!

  Beantwoorden
 38. Ellen
  Ellen zegt:

  Geweldige beker! Lijkt me heerlijk om thee uit te drinken terwijl onze kat ligt te spinnen op mijn zwangere buik.
  Veel succes met je webshop!

  Beantwoorden
 39. Anke
  Anke zegt:

  Mooi artikel. Ook mooi om te zien hoe steeds meer mensen geïnteresseerd zijn in zowel mooie als duurzame spullen! Ik ben er een van en win dan ook uiteraard graag deze mooie beker 🙂

  Beantwoorden
 40. Annabel de Ruiter
  Annabel de Ruiter zegt:

  Wat leuk geschreven! Ik hou ook zo van mooie producten. De beker is erg leuk en handig aangezien ik echt een theeleut ben! Doet me denken aan onze Chanti 💙.

  Beantwoorden
 41. Jet
  Jet zegt:

  Wat een bijzonder en mooi initiatief!
  Veel succes en vooral plezier gewenst met je webshop!
  Ik zou de beker graag winnen omdat ik dol op katten en thee ben! We hebben een rode kater en een schildpadpoes. Heel gezellig van die beestjes om je heen.

  Beantwoorden
 42. Desiree kulsdom
  Desiree kulsdom zegt:

  Wij hebben twee katten.1 van 8 jaar en een oude bejaarde kat van 18 jaar. Deze oude kat Loekie gaat steeds sneller achteruit met zijn gezondheid en deze beker zou een mooi aandenken zijn voor onze dochter van 11 die graag thee drinkt.

  Beantwoorden
 43. Debby
  Debby zegt:

  Ik ben verliefd!
  Leuk stukje maar die coffee cup is nog net wat leuker 😉 en handig ook met twee kleine kids. Blijft de koffie tenminste warm 😆

  Beantwoorden
 44. Elke
  Elke zegt:

  Een blogje die mij er toch weer aan doet herinneren dat het tijd wordt dat ik de koe bij de horens vat,en ik toch echt wel wat milieubewuster moet beginnen zijn:)

  Beantwoorden
 45. Mandy
  Mandy zegt:

  Wat een super stoere stap, knap dat je je dromen achterna gaat!! Erg leuke producten ook! Hands up voor de te winnen katten koffie beker!! Ideaal voor op mijn juffen bureau, denk ik toch af en toe aan onze katten!! 😉

  Beantwoorden
 46. Inge
  Inge zegt:

  Heel veel succes. Leuk geschreven.
  En die beker is super tof! Ik hou van katten en neem elke ochtend naar m’n werk thee mee voor onderweg 🙂

  Beantwoorden
 47. Petra
  Petra zegt:

  Leuk verhaal, ik denk dat veel startende ondernemers zich hierin herkennen. Als je iets met passie doet dan komt het volgens mij wel goed.
  Ik vind het een superleuke beker en zou deze cadeau doen aan mijn dinnetje die poezengek is.

  Beantwoorden
 48. Esther
  Esther zegt:

  Wat een leuke en inspirerende manier van schrijven! Wat goed dat je de stap hebt durven zetten. Anders had je waarschijnlijk altijd gedacht, wat als….? Ik heb net even op de website gekeken. Erg leuke artikelen 🙂 Ik zou de koffie/thee beker graag winnen voor een heel goede vriendin van mij. Zij is ook gek op dieren, koopt altijd heel bewust (ook dierproefvrije artikelen) en heeft net zelf ook de sprong in het diepe gewaagd met een nieuwe studie. De kat op de beker lijkt op een van haar katten. Zou een leuke verrassing zijn 🙂

  Beantwoorden
 49. Loes
  Loes zegt:

  Wat een superleuke blog en beker. Zou ik geweldig vinden als echte catlover 😍 en zo te zien ook nog eens praktisch voor onderweg 👍

  Beantwoorden
 50. Marina
  Marina zegt:

  Heel begrijpelijk dat er voor een beginnende ondernemer even wennen is … en van alle fouten leer je ook weer … succes in de toekomst !!! En uiteraard vind ik de beker super leuk en ik als katten liefhebber ding ik graag mee naar deze…

  Beantwoorden
 51. Mieke
  Mieke zegt:

  Wat een super leuke en handige beker voor mijn werk als docent. Ik heb vaak last van een volle ‘koude’ mok thee. Met deze beker is dat verleden tijd. Ik hoop dat ik hem win!

  Beantwoorden
 52. Dora Spekschate
  Dora Spekschate zegt:

  Wat een leuke blog en zo eerlijk.
  Wat lijkt het me heerlijk om hier onderweg naar mijn werk mijn koffie uit te drinken als mijn twee jongens me om de beurt weer uit mijn slaap hebben gehouden.

  Beantwoorden
 53. Linda
  Linda zegt:

  Geweldig!

  Graag zou ik deze mok willen winnen voor mijn moeder! Zij is gek op katten! Ook heeft zij mij de afgelopen tijd onwijs gesteunt in alles. Aangezien ik het erg moeilijk heb prive.

  Beantwoorden
 54. Diana
  Diana zegt:

  Super geschreven.
  En wat een mooie mok. Zou m graag willen, handig voor onderweg en op mijn werk. Heb regelmatig dat ik onder de koffie/thee vanalles moet doen en dan de koffie/ thee koud heb.
  Mijn kat Milo is 9 jaar en ben helemaal gek van m.

  Beantwoorden
 55. Marjanne
  Marjanne zegt:

  Oooh wauw wat goed Johanna! Ik herken veel in je verhaal betreffende de webshop. Ik leef met de droom om ooit een goede webshop op poten te krijgen naast mijn dagelijkse “baan” als huisvrouw en mama van een lieve baby van 7 maanden, een drukke hond en 3 kattenvriendinnetjes, Kyra (14), Izzy (7) & Lilo (7). Ik drink liters koffie op een dag 🙈 en deze beker zou dan ook veelvuldig gebruikt worden 😁 Ik maak graag kans!

  Beantwoorden
 56. Liza
  Liza zegt:

  Wat een goed verhaal, zo zie je naar dat als je iets wil het ooit gaat lukken. Al komt het door het hebben van een nieuw huis. Ik ben pas bij mijn vriend in komen wonen en in totaal hebben wij 5 katten we zijn super gelukkig en de katten hebben de boel overgenomen. Ik zou graag die beker willen winnen als een kadootje voor mijn vriend als steun en voor zijn dieren liefde.
  Groetjes en ik ga de blog vaker lezen.

  Beantwoorden
 57. Kelly verjans
  Kelly verjans zegt:

  Deze beker zou super zijn voor Jeanine van Bergen! Zij is het baasje van 2 super lieve poesjes die pas 1 zijn geworden, nota bene broer en zus.
  Deze lieverd heten Mike & Mila!

  Daarbij staat Jeanine altijd klaar voor mijn zoon en dochter van 3 & 8 weken! Dus als iemand deze beker verdient is Jeanine het wel!

  Beantwoorden
 58. Linda
  Linda zegt:

  Geweldige beker, leuke blog. Hier een kattenvrouwrje. Gremlin, pikkie en rommel zijn mijn poezenmeiden en dan hebben we 4 (langharige)kittens van vandaag 5 weken.

  Beantwoorden
 59. Vicky Brijs
  Vicky Brijs zegt:

  Wat een prachtig geschreven artikel én een prachtige coffee mug 😊 Ik duim alvast dat ik een kansje maak 😍

  Beantwoorden
 60. Leonie
  Leonie zegt:

  Oohh die mok, sinds een jaar mijn eigen 2 katjes in huis. het zijn mn kinderen, soms kan ik ze achter t behang plakken maar ze brengen me ook zoveel liefde.
  Ben ik verdrietig of heb ik ergens pijn liggen ze t liefst bij me zodat ik geen kant op.
  Ben ik blij en vrolijk dan dartelen ze om me benen heen. Op vakantie gaan is moeilijk want dan moet ik ze missen. Liever eten en speelgoed kopen voor hun dan spulletjes voor mezelf 🙈 kan wel zeggen dat ik 100% kattenvrouwtje ben..

  Beantwoorden
 61. Milou Noordergraaf
  Milou Noordergraaf zegt:

  Een bamboo cup, super leuk! Ik werk voor zwerfval binnen een gemeente, dus al die bekers die er op de afdeling al doorheen gaan op een dag, verschrikkelijk. En mijn beker is wel aan vervanging toe!

  And i love cats❤

  Beantwoorden
  • Milou Noordergraaf
   Milou Noordergraaf zegt:

   En helemaal vergeten te zeggen dat mijn 2 lieve katers Gijs en Puck van 8 jaar mijn schatjes zijn. Ik heb ze pas geleden bij iemand opgehaald ivm allergie en ik zou niet zonder ze kunnen😍

   Beantwoorden
 62. Eefje
  Eefje zegt:

  Sinds zaterdag een nieuw vriendje genaamd Jack in huis wij zijn helemaal verliefd!!
  En wat een mooi geschreven verhaal!

  Beantwoorden
 63. Anique
  Anique zegt:

  Is de beker de vorige keer wel weg gegeven?
  Heb dat helemaal niet voor bij zien komen en zie het hier ook niet staan…
  heb toen ook mee gedaan.

  Doe nu weer mee want vind hem heel gaaf en wil hem heel graag winnen!
  De naam van de liefste poes is; Mies!

  Beantwoorden
 64. Angelique Berends
  Angelique Berends zegt:

  Wauw..
  Liefst zou ik een mok willen winnen met Chino ons jongste, zeer eigenwijze abbesijntje…
  Maar ik kies voor Sammie, poesje van mijn dochter die voor stage in buitenland zit…
  Zij was net weg en Sammie overleed plotseling door een bloedprop. Dit Coontje was nog maar net 8 jaar..Steffie zal haar kleine meis niet meer mogen knuffelen…😿

  Beantwoorden
 65. Klazien van der Welle
  Klazien van der Welle zegt:

  dat is een super mooie beker en heel handig voor in de auto als we vanaf Flakkee naar onze dochter in Drenthe gaan,
  dan is onze poes Mickey er ook bij

  Beantwoorden
 66. Reena
  Reena zegt:

  Zo leuke tea beker! Precies voor mij want mijn eigen oude zwarte kater, Panter, staat erop 🙂 (ok in z’n goede dagen, hij is nu op de respectabele maar krakkemikkige leeftijd van 21 jaar)

  Beantwoorden
 67. Pauline
  Pauline zegt:

  Heerlijk geschreven! Graag zou ik de mok winnen, ben een echte kattenfan! Verliefd op mijn 2 Perzische poezenkinderen 🖤

  Beantwoorden
 68. Celine Claessen
  Celine Claessen zegt:

  Mooi om te lezen!
  Zoveel liefde voor mijn 2 prachtige ragdolls tweeling Yoshi en Miyo.. broer en zus zijn onafscheidelijk van elkaar en heerlijk knuffelbeesten maar vooral ook behoorlijk nieuwsgierig hihi

  Beantwoorden
 69. Wendy Schmidt
  Wendy Schmidt zegt:

  Wauw wat een inspirerend verhaal en super leuke beker ik hoop een kansje te maken …..heel veel s6 met alles wat nog op je pad komt en je ondernemen gaat
  Groetjes Wendy

  Beantwoorden
 70. Mariëlle
  Mariëlle zegt:

  Beste Johanna,

  Wat een mooi verteld verhaal!
  Wat goed dat u u hart heeft gevolgd en dit nu heeft kunnen bereiken.
  Mooi gave producten heeft u 👌👌
  Zou graag zo’n mooi beker willen winnen en wanneer ik de beker zou gebruiken zou ik altijd aan het verhaal erachter denken en doorvertellen.

  Met vriendelijke groet,
  Mariëlle

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *