Kiddeaus Esther

Gastblog ondernemer – Esther liet haar droom uitkomen met Kiddeaus – met winactie

Mijn droom

Een eigen webshop beginnen met leuk en verantwoord kinderspeelgoed is al jaren één van mijn dromen geweest. Het is ontzettend leuk dat dit gerealiseerd is met Kiddeaus. Ik laat je graag kennismaken met de persoon achter Kiddeaus en de webwinkel zelf: lees je mee?

Kiddeaus Esther

Hoe ben ik begonnen met Kiddeaus

Ik werkte als receptioniste in een hotel waar ik het erg naar mijn zin had. Echter, ik raakte zwanger van ons vierde wondertje! Hoewel ik erg blij was met de zwangerschap was de zwangerschap niet zo makkelijk. Doordat ik helaas niet kon werken werd mijn contract niet verlengd. Dit was mijn kans om voor mezelf te beginnen. Na onderzoek in de markt, begon ik eerst met kinder- en babykleding en wat< speelgoed. Echter na verloop van tijd kwam ik tot de conclusie dat mijn hart bij speelgoed ligt en dat
daar gelukkig ook de meeste vraag naar was. We zijn ons toen op houten- en ecologisch speelgoed gaan richten en dat dat was een schot in de roos! Ons aanbod tref je niet in de reguliere winkels aan, en het concept wat KIDDEAUS heeft werkt perfect! Shoppen wanneer het jou uitkomt, geen drukke winkels met je kinderen en uiteraard advies op maat. Ons aanbod is door de laatste jaren heen enorm gegroeid en we hebben de grootste variatie in houten- en ecologisch speelgoed. Mede door deelname aan beurzen en een aantal winkels waar een deel van ons assortiment te koop is is KIDDEAUS inmiddels een bekende online winkel met een grote klantenkring. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, en wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn!

Wie ben ik?

Naast mijn webwinkel Kiddeaus, ben ik ook fulltime moeder van 4 lieve kinderen. Wat erg handig is: ik
heb zo altijd mijn persoonlijke testers bij de hand! Samen beslissen wij welk fantastisch speelgoed in de collectie van Kiddeaus past. Naast offline winkelen, kan je mij ook regelmatig op braderieën
vinden. Zo kun je de collectie in het echt bewonderen. De agenda vind je hier.

Daarnaast kun je een deel van de collectie ook vinden bij Blendut in Utrecht (Leidse Rijn) en Voorlopig in Rotterdam (vlakbij het Sophia Kinderziekenhuis). Daar vind je tevens ook kortingskaarten.

Wat verkoopt Kiddeaus

Kiddeaus is een webwinkel in bijzondere cadeautjes voor baby’s en jongere kinderen. Bij ons vind jeeen breed assortiment met verschillende categorieën: Green Toys, Marbotic, Houten Speelgoed en Speelkettingen. Door de jaren heen hebben wij veel onderzoek verricht welk soort speelgoed het meest favoriet is bij kinderen. Professioneel onderzoek heeft uitgewezen dat kinderen rond het begin van de pubertijd veranderen van aandacht voor (leerzaam en uitdagend) speelgoed naar interactie tussen hun leeftijdsgenootjes. Met name tot die pubertijd is de ontwikkeling van zintuigen erg belangrijk, maar ook het sociale aspect door samen te spelen. Samen spelen begint met aantrekkelijk speelgoed waarbij je als kind uitgedaagd wordt en niet door een computer spel die je kind niet meer los kan laten. Als compromis hebben we wel Marbotic, die het beste van de twee werelden weet te combineren. De ontwikkeling van motoriek en uitgedaagd worden door de vele speel mogelijkheden zijn de basis van elk spel. Wie herkent er niet het welhaast onverslijtbare houten speelgoed vanvroeger? Kinderen veranderen niet, maar spelen waar ze door worden uitgedaagd. De diversiteit van houten speelgoed, en wat je er mee kan doen is welhaast oneindig en zo is er voor ieder kindje een geschikt cadeau te vinden, of je kunt natuurlijk lekker shoppen voor je eigen kids. Kijk eens lekker rond bij alle producten en laat je inspireren.

Een ecologisch cadeautje van ons voor jou

brandweerpuzzel kiddeaus

Deze super leuke brandweerpuzzel zit in een koffertje van ecologisch materiaal. De puzzel is maar liefst 40 cm hoog. Wil je de puzzel winnen? Laat dan onder dit bericht een reactie achter met de naam van het stoere jongetje dat deze puzzel geweldig zal vinden. Wil je de puzzel bestellen? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Wij zorgen dan dat deze snel bij jou thuisbezorgd gaat worden.

Contact Kiddeaus

Mocht je vragen hebben over de producten of over de webwinkel, dan kun je altijd contact met mij
opnemen! Ik help je graag verder en adviseer je ook graag over de diverse cadeautjes. Ik ben
bereikbaar via een e-mail naar info@kiddeaus.nl, of je kunt mij een Whatsapp sturen via 06- 41259346. Ik bel je dan zo spoedig mogelijk terug!
Neem eens een kijkje en verdwaal in al die mooie spulletjes!

Groet Esther Jacobs