Ondernemersblog van Leonie van Creamamalejow met winactie

Ondernemersblog van Leonie van Creamamalejow

 

Toen KusTerug mij vroeg om een ondernemersblog over Creamamalejow te schrijven, hoefde ik niet lang te aarzelen. Al zolang ik me kan herinneren, ben ik creatief bezig. Op zeer jonge leeftijd schreef ik altijd gedichten en verhaaltjes. Ik droomde ervan om schrijfster te worden en een boek uit te geven. Ooit maakte ik schilderen, sieraadjes en bakte ik taarten en decoreerde deze prachtig.

Voor mijn eigen bruiloft stond ik 2 dagen daarvoor nog van ’s morgens vroeg 7 uur tot laat in de avond in de keuken om mijn eigen bruidstaart te maken. Dat kon ik toch het allerbeste zelf. Maar na een aantal jaar gaf het me te weinig voldoening. Lichamelijk vond ik dat ook steeds zwaarder worden. Vaak ging het hele weekend op aan bakken en daarna volgde nog de decoratie in een thema.

stoel met unicorn

Van wie heb ik dat creatieve?

Mijn moeder is enorm creatief. Ze kan heel goed tekenen en heeft heel veel schilderijen gemaakt in encaustic art. Maar zij was ook ziek. Toen ze nog redelijk ter been was, zaten wij samen urenlang te tekenen en knutselen. Als ze weer eens in het ziekenhuis lag, maakte ze de meest prachtige creaties voor mijn traktaties als ik jarig was. Maanden was ze hiermee bezig. Helaas is mijn moeder in de herfst van 2014 overleden.

Creamamalejow

Verjaardagscadeau voor mezelf: investering in mijn bedrijf

Al jaren droomde ik van een snijapparaat om teksten te snijden, een plotter. Met een plotter snijd je teksten uit vinylfolie en deze teksten gebruik je later om dingen te bedrukken. Na de zomervakantie in 2015 besloot ik mezelf zo’n apparaat cadeau te geven voor een verjaardag. Geen verjaardagsbloemen of sierraad maar een bedrijfsinvestering op weg naar mijn droom. Op internet bekeek ik filmpjes hoe ik met de plotter om moest gaan en zo heb ik uiteindelijk alles onder knie gekregen.

Ik was al vrij snel van 1 ding zeker. Ik wil hiermee verder. Het voelt goed en het brengt mij energie. Maar het moest wel allemaal via de officiële weg. Wat zou mijn moeder trots zijn geweest op me. Ik had kleding voor haar kunnen maken die ze in het ziekenhuis kon dragen. Mijn moeder goed kennende zou ze ze verkopen aan alle verpleegkundigen van de hele afdeling;-). Maar door haar overlijden mocht dat helaas niet zo zijn. Eind oktober 2015 liet ik me officieel inschrijven en wel op de 22e. Mijn bedrijf zou Creamamalejow gaan heten.

De webshop moet online

Vele handen maken licht werk dus samen met mijn man en een aantal lieverds werkten we aan de webshop. Begin november had ik mijn eerste order binnen. Afgelopen 2.5 jaar is mijn assortiment vele malen veranderd en heb ik verschillende nieuwe apparaten bij gekocht waardoor ik bv. ook “knipbeurzen” en koffiebekers kan bedrukken. Ik krijg vaak de vraag of ik de enige ben die dit doet? Nee, natuurlijk niet. Er zijn meerdere bedrijven die dat doen maar ik probeer elke keer weer origineel te vinden en ik vind het zo’n eer dat er een steeds grotere groep trouwe klanten ontstaat.

En mijn dochter van 6…

Mijn 6-jarige dochter heeft het creatieve duidelijk niet van een vreemde. Vroeger hielp ze mee om de taarten te decoreren en nu helpt ze met het snijden van de stickers (de mallen). Zij mag elke keer als eerste een nieuw artikel showen en vaak draagt ze iets met haar naam erop tijdens het kerstfeest of het ontbijt met pasen.

 

Ik ben ook nog juf

3 Dagen per week ben ik juffrouw voor groep 5. Soms is dat best zwaar om naast mijn baan op school ook nog tijd en energie in mijn webshop te steken. Zeker in drukke tijden zoals sinterklaas en kerst. Maar het brengt me ook heel vaak een glimlach om mijn mond. Mijn man helpt me zo vaak hij kan. Hij en ik zijn samen een goed team. Hij neemt het commerciële en financiële aspect voor zijn rekening en ik mag me druk maken over het creatieve stuk van Creamamalejow. Zo benutten we ieders talenten optimaal.

Volg mij op Facebook en je bent altijd als eerste op de hoogte van mijn nieuwe ontwerpen.

Wil jij nu dit hele gave stoeltje winnen met jouw eigen afbeelding en naam? Laat dan in een reactie onder dit ondernemersblog de naam van jouw kindje achter met de geboortedatum. En wie weet staat dit prachtige stoeltje binnenkort bij jou binnen.

Groet Leonie van Doorn

 

Wil je graag een ander ondernemersverhaal lezen?

Juul is alleenstaande moeder en heeft knetterhard geknokt om haar mooie bedrijf op te zetten. Je leest er hier alles over.

Just Juul Anne-Marie van Rijn

 

Of Margriet… na haar universitaire studie werkte zij in het ziekenhuis de hele dag tussen de harten maar ze besloot haar passie te volgen als fotograaf. Lees hier over haar ondernemersblog.

Margiet Hulsker boudoir fotografie Margriet Hulsker fotografie gezin Margriet Hulsker fotograaf

Weet je niet wat je wilt eten vanavond? Denk dan eens aan asperges. De lekkerste recepten voor jou op een rijtje.

quiche met asperges

Ben jij op zoek naar een gaaf cadeau voor oma? Met moederdag, verjaardag kerst of sinterklaas.De tas bestel je hier.

origineel cadeau voor oma

432 antwoorden
 1. Judith Havelaar
  Judith Havelaar zegt:

  Wat een druk maar tof leven heb je! Respect hoor! Wij gaan over een week of 2 bevallen van onze tweede spruit, dus ik kan nog geen naam en geboortedatum doorgeven, maar ik zou wel graag meeloten voor het stoeltje! Fijne dag en lieve groeten! Judith

  Beantwoorden
 2. Dilan
  Dilan zegt:

  Ik ben op 08-04-2018 bevallen van mijn dochter Hayal.
  Helaas kunnen wij nog niet naar huis omdat ze 7 weken te vroeg geboren is.
  Ik zou heel blij zijn als wij deze stoeltje winnen!

  Beantwoorden
 3. Belinda
  Belinda zegt:

  Wat een gave stoeltjes! Ons dochtertje is geboren op 08-02-2018 en haar naam is Ilvi. Zo’n mooi stoeltje zou goed passsn op haar kamer.

  Beantwoorden
 4. Priscilla
  Priscilla zegt:

  Leuk artikel. Ik doe graag mee met de winactie. Ben 21 september uitgerekend. Naam weten we nog niet zeker. Groetjes Priscilla

  Beantwoorden
 5. Lonneke Hendriks
  Lonneke Hendriks zegt:

  Ik geef graag mijn vriendin Cindy op. Zij is niet zwanger of net bevallen maar ze heeft een dochtertje van 2 jaar dus misschien voldoe ik nu niet precies aan de regels. Toch wil ik graag een poging wagen.
  Charlie heeft na haar geboorte een heel mooi stoeltje met daarop haar naam gekregen. Helaas zijn haar papa en mama sinds kort niet meer samen en woont Charlie sinds 2 weken samen met haar mama in een nieuw huis. De spullen zijn verdeeld en het stoeltje met naam gaat met haar papa mee. Toevallig dat mama Cindy laatst liet vallen dat ze dat wel heel jammer vindt. Daarom gun ik Cindy en Charlie ook zo’n mooi stoeltje voor in het paleisje van hun samen!

  Beantwoorden
 6. Priscilla
  Priscilla zegt:

  Wat een onwijs leuk stoeltje voor onze Fenna geboren op 13-2-2018! Wij doen dus graag mee met de winactie!

  Leuke blog!
  Gaan je zeker volgen!!!

  Succes!

  Beantwoorden
 7. Wim weren
  Wim weren zegt:

  Leuk voor onze esmee die nu net 2 maanden is en al een zware operatie heeft moeten ondergaan, de stoere dappere meid 💪🏻 ze is geboren op 14-02-18

  Beantwoorden
 8. Marina Posthuma
  Marina Posthuma zegt:

  Maak graag een kansje😍🍀😍 ik ben 25 augustus uitgerekend van ons tweede wonder. Naam en geboortedatum blijven nog even onbekend. Zou het geweldig vinden om zón prachtig stoeltje te winnen!!😍

  Beantwoorden
 9. Brigitte
  Brigitte zegt:

  Wat leuk! Veel bewondering voor hoe je je baan en webshop combineert 👍Zelf ben ik in februari moeder geworden van ons 2e zoontje Dex en ga volgende week weer aan het werk. Zo’n stoeltje zou heel erg leuk zijn voor Dex!

  Beantwoorden
 10. Linda
  Linda zegt:

  Wauwww.. zou super zijn!!!
  Ik beval rond 26 september, naam kan ik nog niet zeggen omdat nog niet iedereen het geslacht weet☺️☺️💖💖
  Aankomende zondag laat ik het weten☺️☺️.. het is in ieder geval geen standaard naam

  Beantwoorden
 11. Nadine
  Nadine zegt:

  Leuke actie zeg
  Bewonder de creativiteit van mensen.
  Ik kom niet verder dan van verflatjes een vensterbank pompen. En potten een beton look geven.
  Graag doe ik mee met de actie.
  Ben 22 sept uitgerekend van onze 1e.
  Wat het word en de naam weten wij nog niet.
  Succes !
  Groetjes Nadine

  Beantwoorden
 12. Lenneke
  Lenneke zegt:

  Super!!!!!! Mooie onderneming!
  Ik doe graag mee aan je actie.
  Mijn zoontje Sem is geboren op 12 maart 2018 en zou heel graag zo’n mooi stoeltje krijgen!

  Beantwoorden
 13. Fenne
  Fenne zegt:

  Wat een leuk cm en knap verhaal . Wij zijn 23 maart voor de eerste keer papa en mama geworden van Fenne. Ze kan dus nog niet zitten maar het stoeltje zou als decoratie al heel mooi staan!

  Beantwoorden
 14. Nadia
  Nadia zegt:

  Ik doe ook graag mee, zeker omdat mijn oudste dochtertje van bijna 2 dol is op de stoeltjes. Ik ben nu bijna 30 weken. De naam is hou ik graaf nog geheim. Wel kan ik verklappen dat het een meisje wordt. De naam 5 letters heeft en met een N begint. Mijn andere dochter heet Noé, dus dat past mooi😊

  Beantwoorden
 15. Ellen
  Ellen zegt:

  Leuk om over je ervaringen te lezen en ik herken me er zelf wel een beetje in. Ik heb mezelf omgeschoold om van een uitzichtloze baan naar een creatievere job in webdesign te gaan. Hier helpt de dochter van bijna 6 jaar ook graag bij het versieren van taart en cupcakes 🙂 Knap dat jij dan ook nog eens voor de klas blijft staan! Het stoeltje zou ik graag winnen voor de kleinste telg van de familie: Fenna is geboren op 23 december 2017.

  Beantwoorden
 16. Danielle van schendel-sta
  Danielle van schendel-sta zegt:

  Wat een mooi verhaal. En zo ontzettend jammer dat je moeder hier niet van mee kan genieten maar ze zal zeker enorm trots zijn geweest.
  Ik ben nog zwanger van ons 3e wonder (eigenlijk 4e maar heb eerder een miskraam gehad) na 2 jongens van 6 en 10 zijn we nu zwanger van een meisje. Haar naam weten we al. Ze heet Sophie maar geboortedatum nog niet 😁😁😁.
  Wat een leuke actie en nog veel geluk en plezier met deze baan! Groetjes danielle

  Beantwoorden
 17. Elja
  Elja zegt:

  Wat gaaf dat je zo je hart gebt gevolgd, en daardoor jouw eigen webshop hebt kunnen opzetten!
  Afgelooen maart hebben wij ons 5e kindje mogen verwelkomen met heel veel liefde. Zou graag een stoeltje winnen voor hem. Zijn naam is Maddox en is geboren op 8 maart 2018.
  Verder wens ik jou nog heel veel succes en topjaren met jouw bedrijfje!

  Beantwoorden
 18. Loes De Lange
  Loes De Lange zegt:

  Ik ben 11 mei uitgerekend van een meisje. Onze 3e spruit in huis. Na 2.stoere mannen en een verdrietige miskraam nog even geduld en dan onze kleine meid in onze armen sluiten
  💗. Dit stoeltje zou heel welkom zijn bij ons.

  Beantwoorden
 19. Priscilla
  Priscilla zegt:

  Leuke blog! Hier is het ook nog een verrassing , onze kleine word 15 juli verwacht, we weten nog niet wat het word dus extra spannend😍
  Als dat te lang wachten is doen we graag mee voor onze 1 jarige dochter lizz die geboren is op 31-03-2017

  Beantwoorden
 20. Britt
  Britt zegt:

  Wow, zeer creatief en origineel …..
  Je gaat er succes mee hebben!
  Dan doen we uiteraard mee hé:
  Dochterje Nio , geboren 19/04/2018

  Beantwoorden
 21. Rosaly
  Rosaly zegt:

  Voor mijn vriendin die in december haar eerste kindje verwacht naam en data nog niet precies bekend, maar zou het haar zo gunnen!!

  Beantwoorden
 22. Nina
  Nina zegt:

  Ik doe ook graag mee!! Ons kindje zit nog heerlijk warm in mijn buik. Naam is voor nu nog dus nog een verrassing. Maar het lijkt me super leuk om een stoeltje te krijgen voor ‘hem 😊

  Beantwoorden
 23. Romy
  Romy zegt:

  Wat een mooi verhaal.
  En wat een doorzetter ben je!
  Wees maar trots op jezelf, en blij met de steun en hulp dir je krijgt van je dochtertje en man.
  Mijn dochter Merel van 4 weken oud (geboren op 28-03-2018) vind het een super leuke actie nadat ze net der regeldagen achter de rug heeft is ze wel toe om iets “positiefs” mee te maken.
  Dromen doet leven🍀 ga zo door

  Beantwoorden
 24. Daphne de Gier-Dam
  Daphne de Gier-Dam zegt:

  Superleuk!
  Ik ben op 21 maart bevallen van onze zoon Lucas.
  Zo’n stoel winnen zal geweldig zijn dan krijgt hij ook geen ruzie met zijn oudere zus over van wie de sfoel is 😁

  Beantwoorden
 25. Femke koreman
  Femke koreman zegt:

  Wat een su0er gave actie… wat mooi dat je dat ondanks alle drukte doet! Respect…

  Ik doe graag mee voor mijn zoon Mees g3boren op 7-3-2018

  Beantwoorden
 26. Anouk
  Anouk zegt:

  Leuke actie en erg leuke spulletjes. Wij zijn nu 37 weken zwanger. De naam en de datum is nog onbekend 😀 maar zal snel duidelijk zijn.

  Beantwoorden
 27. Hadassa
  Hadassa zegt:

  Wat een mooi hoe je omschrijft hoe en waarom je bent gestart en hoe het nu gaat. Knap dat je dit naast je baan in het onderwijs doet!
  Graag zou ik een stoeltje winnen voor ons zoontje Joost, hij is geboren op 07-12-2017

  Beantwoorden
 28. Romy
  Romy zegt:

  Wat super leuk zeg
  Ik doe mee voor mijn jongste zoontje
  Rody is 8 weken en geboren op 22-02 op zijn opa’s verjaardag dus twee stamhouders op dezelfde datum geboren alleen 66 jaar verschil
  Heel bijzonder 💙

  Beantwoorden
 29. Mariska van Vuuren
  Mariska van Vuuren zegt:

  Leuk blog om te lezen en wat goed dat je de stap hebt gezet om je droom tot zelfstandig ondernemer uit te laten komen hebt gezet!
  Op 29 maart 2018 is onze lieve dochter Escha geboren. In 3 weken tijd heeft ze onze harten al weten te veroveren, we kunnen ons leven niet meer voorstellen zonder haar!

  Zo een tof gepersonaliseerd stoeltje gunnen we ons wondertje dan ook van harte! #fingerscrossed

  Succes met je onderneming!

  Beantwoorden
 30. Nadja
  Nadja zegt:

  Wat ontzettend leuk.
  Ik ben 08-04-18 bevallen van een dochtertje. Ze heet Lieke. Zou fantastisch zijn zo’n gepersonaliseerd stoeltje!

  Beantwoorden
 31. Mischa
  Mischa zegt:

  Leuk voor onze derde zoon Kai waar ik 17 maar van ben bevallen. Zijn kamer heeft een bos/vos thema dat we ook doorgevoerd hebben op het geboortekaartje. Veel kraamkado’s zijn ook met een vosje maar een stoeltje hebben we nog niet. #fingerscrossed

  Beantwoorden
 32. Sanne hartog
  Sanne hartog zegt:

  Lijkt me super leuk om mee te doen! Ik ben nog in verwachting en 24 juli uitgerekend. Dus precieze datum moet nog volgen. Naam is nog niet bekend gemaakt maar die mag jij dan wel weten voor dit leuke stoeltje.

  Beantwoorden
 33. Daniëlle Heeren
  Daniëlle Heeren zegt:

  Wauw wat een inspirerend verhaal! Super knap hoe je het aangepakt hebt en combineert met je werk en gezin.
  Uiteraard zou ik graag zo’n super mooi stoeltje winnen voor mijn kleine prinsesje Jill die 1 februari geboren is. En anders graag voor 1 van mijn 2 zusjes, de ene moet bevallen in September, de andere in December.
  Succes met je bedrijf maar dat gaat vast helemaal goedkomen!

  Beantwoorden
 34. Marjolijn
  Marjolijn zegt:

  Leuk! Ik ben zelf ook leerkracht.
  Ik ben bevallen op 18 maart na een heftige bevalling van ons zoontje Danyël.
  Op wat blauwe plekken na kwam er een kerngezond ventje ter wereld!💕

  Beantwoorden
 35. Mariska van Egmond
  Mariska van Egmond zegt:

  Ik doe ook heel graag mee! Over 2 weken word ik ingeleid en aangezien we onze uk graag een verrassing wilden laten zijn, weet ik dus nog niet welke naam het krijgt. Eerst maar eens zien of het een jongen of een meid is. ☺

  Beantwoorden
 36. Vera
  Vera zegt:

  Beste Leonie,

  Jaag je droom na, geef niet op. Met vallen en opstaan kom je er wel en dan ineens is jouw droom waargemaakt met allemaal zelf gemaakte, leuke spulletjes voor leuke eigenwijze kindjes.
  Wens je veel succes in jouw nieuwe ondernemingschap 🙂

  Ik kwam jouw blog tegen op FB via een tag van KusTerug.
  En natuurlijk wil ik ook meedoen voor een leuke custom made regenboog stoeltje voor mijn eigen regenboog kanjer baby Delilah. Delilah is op 9-2-2018 geboren met een zwangerschapsduur van 24.3 weken. Enorm spannend dus.
  Het zal even duren voordat zij op dat leuke stoeltje kan zitten, maar net zoals jouw ondernemingschap: Great things takes time and it will be worth it.

  Ik wens je super veel succes met het maken van leuke producten voor de lieve eigenwijze kleine mensen 🙂

  Beantwoorden
 37. Marjan
  Marjan zegt:

  Super leuk ! Ons ivf wondertje word rond de eerste week juni verwacht. Naam, geslacht en datum (keizersnede) zijn bekend maar graag via een pb

  Beantwoorden
 38. Anja
  Anja zegt:

  Leuke actie! Een goede vriendin van mij is zwanger van haar twede kindje. De zwangerschap loopt niet vlekkeloos, dus is haar zo gegund. Ze is 13 juli uitegrekend naam en geslacht is nog geheim. Dus duimen maar 👍🏼

  Beantwoorden
 39. Susan
  Susan zegt:

  Super leuke blog ik zou graag mee doen voor ons kleine meid die opkomst is ze wordt in september verwacht naam weten we al zou super leuk zijn om te winnen

  Beantwoorden
 40. Maaike
  Maaike zegt:

  Dag Leonie,
  Gaaf dat je voor je passie gegaan bent! Die keuze heb ik vorig jaar ook gemaakt en ik begin dit jaar met een zorgboerderij (zorgboerderij Kei gezellig). Ons meisje Floor is van 02-02-2018. Zal vast even bikkelen zijn de eerste jaren. Aangezien ik ernaast ook nog werk in de zorg. Maar dan kan ik wel ook mijn droom verwezenlijken!
  Succes in ieder geval met jou droom

  Beantwoorden
 41. Linda Iske - van Zon
  Linda Iske - van Zon zegt:

  Superleuk deze blog en deze actie! In juni ga ik bevallen van ons eerste kindje, een jongen💙 Naam weten we al, geboortedatum nog niet….

  Beantwoorden
 42. Anne-Marryn Ubbink
  Anne-Marryn Ubbink zegt:

  Wauw wat een mooie actie!
  Ik ben bewust alleenstaand 🤱🏼
  En 14-3-18 bevallen van een mooie gezonde meid!
  Mare-Roos Louisa ❤️😍
  Ik zou dolgraag graag een mooi stoeltje voor haar hebben in ons net nieuwe huis 🏡 🔑 🚼 ❤️
  Huisje boompje baby 😜

  Beantwoorden
 43. Christina Stienstra
  Christina Stienstra zegt:

  Heel erg leuk zeg!! Mooi dat je je succes zomaar met iemand anders deelt! Ik doe heel graag mee voor mijn meisje Fenna Isa. Ze is op 30 maart 2018, 3 weekjes te vroeg, gehaald met een keizersnede. Ze doet het geweldig en daarom verdient zij zo’n prachtig stoeltje om straks bij haar grote broer aan hun tafeltje te zitten!

  Beantwoorden
 44. Wendy
  Wendy zegt:

  Super leuk!
  Mijn vriendinnetje Chantal is pas bevallen van een heerlijk kroelkontje Aedyn😍 Zou graag meedoen voor haar kleine mannetje❤

  Beantwoorden
 45. Renate van den Born
  Renate van den Born zegt:

  Super leuke actie! Laat graag de naam van mijn partner en allessie achter, Jessica Overweg-van den Born, nu 32 weken zwanger was ons 3e wondertje! Naam en datum dus nog niet bekend, maar de verwachting is dat ons meisje rond 20 juni komt.

  Beantwoorden
 46. Manouk veldhuizen
  Manouk veldhuizen zegt:

  Ik zou graag willen winnen voor mijn zoontje Tije geboren op de mooie datum 7-7-17
  Tije is al erg goed in zitten dus een stoeltje zou een mooie beloning voor hem zijn;)

  Beantwoorden
 47. Mirjam
  Mirjam zegt:

  Wat een leuk blog!! ! 23 september uitgerekend van ons eerste kindje. Een klein prinsesje! Naam weten we al maar houden we nog geheim. Wat lijkt het me leuk om een stoeltje met haar naam te hebben!!💖🍀💖

  Beantwoorden
 48. Loes
  Loes zegt:

  Wat een mooi levensverhaal, jaag je dromen na, een prachtig voorbeeld! Ik wens je alle succes toe en doe ook graag mee met de winactie voor dat leuke stoeltje. Onze zoon Steijn is geboren op 26-02-2018 , we zijn ontzettend trots:)

  Beantwoorden
 49. Julienca Becker
  Julienca Becker zegt:

  Leuk naam is nog eventjes geheim.
  Kleine meid word over 8 weekjes verwacht.
  Dit mooie cadeautje zou ons opbeuren nu wij onverwachts thuis zitten met bekkeninstabiliteit 🙁

  Beantwoorden
 50. Miranda Huisken
  Miranda Huisken zegt:

  Ik doe graag mee met de win actie!
  Wat leuk om je blog te lezen. Lijkt me heel leuk dat je zo creatief bezig kunt zijn. Fijn dat je dit mocht delen met je moeder. Koester die mooie herinneringen

  Beantwoorden
 51. Sabine
  Sabine zegt:

  Heel graag ! Me dochter is 1 dag voor me verkaardag geboren 3 week te vroeg…
  met ziekenhuis in en uit gaat het eindelijk goed
  Meisje heeft koemelk allergie reflux en Kiss..
  het was dus huilen huilen huilen…

  Ik heb dus een jaar geprobeerd zwanger te raken
  Ik zelf val ik niet op mannen dus het moest via een donor. Het was me grootste droom een 2 de kindje
  Zo groot dat ik me ex vriendin kwijt ben geraakt toen ik met zwanger was… ze wou het nog niet.
  Daarom volg altijd je droom dit meijse is me droom die uitgekomen is

  Beantwoorden
 52. Alicia Poelman
  Alicia Poelman zegt:

  Oh dat zou super zijn voor ons kleine meisje. Ik ben 23 Juli uitgerekend van ons 1ste kindje. (Naam blijft nog even geheim) 😉

  Beantwoorden
 53. Kim
  Kim zegt:

  Interessant om te lezen. Ik doe graag mee aan de actie via facebook, maar vind het wel wat vreemd als er staat ‘tag een zwangere en geef de geboortedatum en naam van het kindje door’. Dat valt dan natuurlijk niet mee… Ik vraag me af of je dan als zwangere wel een kans maakt.. Het blog spreekt me aan en de producten ook, dus vandaar toch de poging! Ons derde wonder komt eraan en ik mag zeggen: het voelt echt als een wonder na al dat bloedverlies. Wij weten niet wat het worden zal en hebben dus ook nog geen naam en… natuurlijk ook geen geboortedatum.. we laten het allemaal lekker op ons af komen. Het lijkt me erg mooi om iets unieks te geven en te mogen krijgen voor ons derde kindje!

  Beantwoorden
 54. Janet Boudewijn
  Janet Boudewijn zegt:

  Wouw wat een mooi verhaal!
  Mijn man en ik hebben zelf ook een eigen onderneming, echt knap dat je zo in jezelf investeert en je door de drukte heen werkt.
  Wij verwachten in juli ons 2e kindje, de naam is natuurlijk nog een verassing zodra hij geboren is zouden we echt super blij zijn met zo’n super leuk cadeautje.
  Dan hebben we straks geen ruzie samen met zijn zus over wie zijn stoel het is :p

  Beantwoorden
 55. isaura
  isaura zegt:

  Ik vind het inspirerend dat je zo voor je passie bent gegaan!
  Tegelijk willen we ook een kansje wagen om het stoeltje te winnen!
  Ik ben uitgerekend voor september <3
  Naam is nog niet 100% zeker…

  Beantwoorden
 56. Mellany Loonen
  Mellany Loonen zegt:

  Ik doe ook heel graag mee! Ben eigenlijk 20 juni 2018 uitgerekend maar lig momenteel in het ziekenhuis in Utrecht omdat het elk moment kan gebeuren.. De naam en geboortedatum van ons meisje zijn dus nog eventjes onbekend.

  Beantwoorden
 57. Loes van den Berk
  Loes van den Berk zegt:

  Wat leuk en knap dat je je dromen hebt verwezenlijkt. Ik ben nu in verwachting van ons 2e kindje wat rond 2 augustus geboren gaat worden. Onze eerste prachtige zoon Huib (31-7-2016) is dan net wel of net niet 2 jaar spannend!

  Beantwoorden
 58. Mariska
  Mariska zegt:

  Wat een mooi verhaal heb je, Leonie! Mooi hoe je moeder jou heeft geïnspireerd. Ik ben zelf een paar dagen geleden mama geworden van een prachtige dochter, Jade. Zo bijzonder! Ik hoop dat ik mijn dochter later ook kan inspireren om haar hart te volgen! Jade is op 21 april geboren. Zo’n leuk stoeltje zouden we natuurlijk te gek vinden!
  Heel veel succes met je webshop!
  Groetjes, Mariska

  Beantwoorden
 59. Angelique
  Angelique zegt:

  Hoi Leonie,
  Wat een prachtig levensverhaal van je, je bent een sterke vrouw!
  Ik ding graag mee voor mijn kleindochter, mag dat ook? Mijn dochter is afgelopen woensdag 18-04-18 bevallen van een prachtige dochter genaamd Hailey.
  Ik wens je heel veel succes met alles

  Beantwoorden
 60. Sandra B
  Sandra B zegt:

  Erg leuk!!
  Ook om te lezen dat je moeder zo creatief was en je dit wellicht van haar hebt.
  M’n condoleances omtrent je moeder😢

  Doe graag mee voor m’n ieniemienie dochtertje Nikita.
  (Kan alleen geen foto plaatsen zie ik net, jammer)

  Kwam dit tegen op FB bij KusTerug, weet nu niet of ik hier, of op FB een reactie moest plaatsen dus doe het maar bij beide🤣

  Veel succes met je ondernemerschap, ik neem snel weer eens een kijkje.
  Leuke dingen, niet alleen voor mijn kinderen maar ook om kado te geven aan anderen!!

  Groetjes Sandra

  Beantwoorden
 61. Daisy Mijnen-Tiggeloven
  Daisy Mijnen-Tiggeloven zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn eigen lieve dochtertje Julia 24-02-2018 💕
  Daarnaast gun ik het mijn neefje Mees 23-12-2017 ook heel erg !!

  Beantwoorden
 62. Mirjam Jansen
  Mirjam Jansen zegt:

  Wat een ontzettend leuke blog en wat goed dat je je dromen achterna bent gegaan!
  Natuurlijk lijkt het me super om een stoeltje te winnen alleen kan ik de naam nu nog even niet doorgeven.. Ik ben ruim 36 weken zwanger en we houden de naam van onze kleine man nog even voor onszelf ;-).

  Heel veel succes met je eigen bedrijf!!!
  Lfs Mirjam

  Beantwoorden
 63. Stefanie van Bragt
  Stefanie van Bragt zegt:

  Wat een bijzonder verhaal en spijtig dat je moeder jouw ondernemersschap niet meer mee kan maken. Maar als zij ook zo creatief was staat ze er vast niet van te kijken en zou ze trots zijn. En een mooie winactie natuurlijk!

  Onze dochter Eline is geboren op 14-04-2018.

  Beantwoorden
 64. Linda
  Linda zegt:

  O wat een prachtig stoeltje…

  24 februari is ons zesde kindje en derde dochter geboren met de mooie naam Minthe.

  Wat zou het leuk zijn als we straks zo’n mooi stoeltje staat te pronken.

  Beantwoorden
 65. Penelope Broos
  Penelope Broos zegt:

  Wat een prachtig verhaal en wat een fantastische actie om zo’n mooi stoeltje te winnen.
  Ons prachtige tweede prinsesje
  Jaimey Lynn is op 2 maart geboren na een hele rappe maar heftige bevalling. Haar grote zus Hailey Jane van 6 was zo ontzettend trots om nu éindelijk echt grote zus te zijn. Ze zijn zo lief samen en knuffelen graag samen. 💕💕💕💕

  Beantwoorden
 66. Wendy de Groot
  Wendy de Groot zegt:

  Wat een gave stoeltjes…. en wat een goeie blog.
  Ik doe graag mee voor het stoeltje voor mijn prachtige zoon.
  Hij heet Luuk en is geboren op 20-2-2018
  Het zou geweldig zijn als hij over een tijdje gezellig bij ons kan komen zitten met zo’n geweldig stoeltje 🙂

  Beantwoorden
 67. Loes
  Loes zegt:

  Zo leuk dit soort eigen initiatieven. Zijn leuke persoonlijke cadeautjes!!!

  Graag gun ik mijn nichtje Selmah n stoeltje met de prachtige naam van haar week oude dochter Revah Liva erop. Tweede naam zou ik er graag bij hebben omdat dit n vernoeming is naar haar overleden neefje.

  Beantwoorden
 68. Carolijn
  Carolijn zegt:

  Heel erg leuk! Zou toch fantastisch zijn als hij zijn eigen stoeltje heeft in huis. Over 2.5 week uitgerekend van onze eerste wondertje een zoontje. Vandaar nog geen naam 😊

  Beantwoorden
 69. Leoni Hendriks
  Leoni Hendriks zegt:

  Beste Leonie,
  Wat leuk om je blog te lezen. Ik ben net ,afgelopen donderdag 19 april, bevallen van onze eerste dochter Evi. Wat leuk zou het zijn om kans te maken op een stoeltje met haar naam. Wij zijn helemaal gek op de kleur oud roze💕 Nou wij gaan duimen! Liefs naamgenoot Leoni

  Beantwoorden
 70. Kelly Smits
  Kelly Smits zegt:

  Wat leuk. 11 april bevallen van onze dochter Fèliz helaas is ze afgelopen zaterdag opgenomen in het ziekenhuis met een virus of infectie. Dat is nog steeds niet duidelijk. Hopelijk hebben we daar snel duidelijk heid in

  Beantwoorden
 71. Nadine
  Nadine zegt:

  Goed bezig powermama! Onze tweede dochter Nikki is 8-10-2017 geboren…lijkt me leuk zo’n stoeltje voor naast het stoeltje van haar grote zus😊

  Beantwoorden
 72. Ellen
  Ellen zegt:

  Wow wat een creatieve dame ben je! Ik ben zwanger van m’n eerst kindje, het is voor augustus en wat is het spannend! Ik zou dus superblij zijn met zo’n stoeltje, alleen hou ik hier even de naam nog geheim. Lieve groetjes

  Beantwoorden
 73. Marijke Lock
  Marijke Lock zegt:

  Gijs, geboren 13-04-2018, zoon van Sarah Tetteroo. De gehele zwangerschap gedacht dat ze een dochter kreeg (op meerdere echo’s gezien) bleek t toch een zoon te zijn. Hoe leuk is t als ze na zo’n verrassing nog een leuke verrassing krijgt 😍

  Beantwoorden
 74. A
  A zegt:

  Ik doe graag mee.. heb al een zoontje Jayson.. en in juni uitgerekend van een meisje … waarvan de naam nog geheim blijft natuurlijk … 😇 #respect voor het lezen van je blog ……

  Beantwoorden
 75. Marisma
  Marisma zegt:

  ik heb 20 juli uitgerekend van een meisje en tevens 1e kindje .. Ook ik ben leerkracht en merk dat de laatste loodjes fysiek best zwaar zijn. Zou het enorm leuk vinden zo’n stoeltje met naam te winnen…we weten de naam al! blij dat een lieve college me heeft getagd..ben benieuwd!

  Beantwoorden
 76. Orilie
  Orilie zegt:

  Wauw! Supermom!😍
  Ons spruitje is uitgerekend voor 27 september. Hoe ze zal heten kan ik nog niet verklappen! Je weet nooit als er iemand in de buurt meeleest😊!

  Beantwoorden
 77. Merula
  Merula zegt:

  Wat leuk! Mijn lieve zus Manon zorgde altijd voor andere kinderen. Nu mag ze bijna bevallen van haar eerste kind. Ik hoop heel erg dat mijn nichtje of neefje zo’n mooie stoel krijgt. Ik gun het ze. Mijn zusje wordt een geweldige moeder!

  Beantwoorden
 78. Saskia
  Saskia zegt:

  Ons eerste kindje kan zich elk moment aandienen… ik ben ruim 37 weken zwanger nu. Een eigen stoeltje met naam zou helemaal te gek zijn…! Naam en datum is dus nog even spannend… maar we maken graag kans….

  Beantwoorden
 79. Melanie
  Melanie zegt:

  Doe heel graag mee.
  Ik doe mee voor mijn zoontje Ferre geboortedatum 19-11-2016!!
  aangezien zijn tweeling broertjes uiterlijk 25 juni mogen komen zijn de namen nog geheim en de datum nog niet bekend 🙈🙈

  Beantwoorden
 80. Mandy
  Mandy zegt:

  Eva is geboren op 27 maart 2018, stoeltje komt later zeker goed van pas. Ik deed ze ook kado aan mijn nichtje en neefje die hebben er nog altijd veel plezier van

  Beantwoorden
 81. Nicky
  Nicky zegt:

  Ik gun dit stoeltje aan mijn petekindje Féliz! Zij is geboren op 11-04-2018 en ligt helaas al sinds zaterdag in het ziekenhuis met een virusinfectie.

  Beantwoorden
 82. Claire
  Claire zegt:

  De naam kan ik nog nier zeggen, omdat ik over 3.5 week uitgerekend ben. We weten zelf ook nog niet of het een jongen of meisje wordt… letterlijk en figuurlijk in verwachting! 🤰🏻

  Beantwoorden
 83. Kim & Daantje
  Kim & Daantje zegt:

  Wat een mooie droom voor jou die wekelijkheid wordt, net als de geboorte van onze dochter Isa op 18-04-2018.
  Zo dankbaar voor ons kleine wondertje !

  Beantwoorden
 84. Erica Noot
  Erica Noot zegt:

  Ik wil mijn schoondochter Jessica Boelen taggen voor zo’n origineel stoeltje. Zij is zwanger van mijn eerste kleinkind!!!!! Om precies te zijn een kleinzoon te verwachten op 9 oktober 2018!!!!

  Beantwoorden
 85. Amanda Esajas
  Amanda Esajas zegt:

  Wauw echt petje af hoe je dat allemaal zo doet hoor! Ik zou graag willen meedingen voor de prachtige stoel. Onze dochter word verwacht op 17 juni. Helaas kan ik haar naam niet zo neerzetten maar natuurlijk wel prive vertellen! Fingers crossed!

  Beantwoorden
 86. Marina
  Marina zegt:

  Superleuke actie, en hoe mooi dat je doet wat je leuk vindt! Mijn zoontje Benjamin is op 5 februari 2018 geboren, en volgend jaar zou dat stoeltje prachtig staan in ons nieuwe huis.
  Succes met kiezen!

  Beantwoorden
 87. Rebekka
  Rebekka zegt:

  Wat een super leuke actie zeg! Ik word aanstaande maandag ingeleid en niemand weet de naam nog dus kan het hier nog niet neerzetten! Maar zou het super leuk vinden om zo een stoeltje te winnen 😍😍

  Beantwoorden
 88. Anouska Plantijn
  Anouska Plantijn zegt:

  Ik zou ook heel graag zo’n prachtige stoel voor mijn prachtige dochter willen. Ze heet Alysha en is 21-02-2018 geboren.

  Beantwoorden
 89. Valerie
  Valerie zegt:

  Oh wat leuk zo creatief! Een eigen stoeltje met naam zou heel stoer zijn!
  Ik ben 7 weken te vroeg bevallen op 17/03/2018 van mijn zoontje Roan 💙

  Beantwoorden
 90. Daphne schelle
  Daphne schelle zegt:

  Wat super super leuk zeg.. Onze dochter Bo geboren op vrijdag 13 april 2018 zal ook heel blij zijn met zo’n mooi stoeltje..
  En de papa en mama zouden het voor haar ook heel leuk vinden

  Beantwoorden
 91. Marije
  Marije zegt:

  Wat een leuke stoeltjes! Onze 2e dochter wordt omstreeks 3 juni verwacht, dus ik zou graag in aanmerking komen voor deze leuke winactie! 👍

  Beantwoorden
 92. Saar
  Saar zegt:

  Wij willen heel graag het stoeltje winnen! We kunnen de naam nog niet zeggen want ons meisje zal pas begin augustus geboren worden! 😍

  Beantwoorden
 93. Joyce
  Joyce zegt:

  Wat een leuk stoeltje en erg leuke actie. Ik wil graag meedoen voor mijn dochtertje Janey Jill, zij is geboren op 08-12-2017. Erg zwaar en moeilijk geweest om zwanger te worden en uiteindelijk via IVF mocht onze droom uitkomen. Helaas was ook de bevalling heel zwaar. Na 50 uur weeën uiteindelijk via spoed keizersnee geboren.

  Beantwoorden
 94. Jessica
  Jessica zegt:

  Voor Steffie mijn nichtje die op 13-04-2018 is geboren. Een prachtig meisje van 46 cm. Het eerste kind is onze familie van 9 personen. Een stoeltje met naam zou heel leuk zijn voor haar!

  Beantwoorden
 95. Maris
  Maris zegt:

  Prachtig stoeltje! Uitgerekend van ons eerste wondertje op 31 oktober, dus de naam en datum blijven nog een poos onbekend! Maar doe wel graag mee 🙂 xx

  Beantwoorden
 96. Claudia
  Claudia zegt:

  Kan ik ook kans maken op 2 stoeltjes 😊 momenteel 16 weken zwanger van ons 2e en 3e kindje. Geslacht wel bekend, maar namen nog niet 🤗

  Beantwoorden
 97. Shahira
  Shahira zegt:

  Leuke actie en ook geweldig wat je allemaal doet en kan! Ik wil graag meedoen voor mijn dochtertje waarvan ik 12 oktober ben uitgerekend. De naam is nog niet 100% zeker…

  Beantwoorden
 98. Yvette Valckx
  Yvette Valckx zegt:

  Wat een leuk verhaal om te lezen🤗 ik ben eind juni uitgerekend, dus ik kan nog geen datum en naam geven. Het zou wel tof zijn ik zo’n stoeltje voor mijn a.s dochtertje te winnen😍

  Beantwoorden
 99. Jaone van Gi
  Jaone van Gi zegt:

  Maria op 23-1-2018 bevallen van Amy
  Karina over 6 weken bevallen, en José over 3 weekjes.
  Ik zelf Jaone van Gi bevallen van een prachtige dochter Daena op 03-02-2018😍👶

  Beantwoorden
 100. Annie Thomassen
  Annie Thomassen zegt:

  Wat zou ik het leuk vinden wanneer ik zo’n mooi stoeltje mocht winnen voor mijn dochter Lian. Ze verwacht begin juli haar derde kindje en ik weet zeker dat ze er heel erg blij verrast mee zal zijn.

  Beantwoorden
 101. Tammy Thompson
  Tammy Thompson zegt:

  Hey! Ik ben zwanger van ons 2e kindje… en jongen deze keer.. de grote zus super fier 😍
  Ben nu 4 maandjes ver Dus bijna in den helft en wat zou het leuk zijn zo een stoeltje te winnen..winnen nooit niks dus zou echt ne zotte zijn..
  de naam is nog geheim ( als het die al word ☺️) ben uitgerekend voor 6 oktober 😍
  X een hele fiere mama ❤️

  Beantwoorden
 102. Sarina Jansen-Moekardanoe
  Sarina Jansen-Moekardanoe zegt:

  Wat een super leuke actie! Ik zou graag een stoeltje willen winnen voor mijn zoontje Rylano. Hij is op 14-02-2018 geboren.

  Beantwoorden
 103. Wilma
  Wilma zegt:

  Hallo wat leuk om je verhaal te lezen, ik word in juni Oma van een tweeling en jawel een jongen en een meisje, ik zou graag een leuk stoeltje eillen winnen.kan ik de tweede erbij kopen 😍💗💙

  Beantwoorden
 104. Jade 3-1-2013. Levi Jay 25-2-2018
  Jade 3-1-2013. Levi Jay 25-2-2018 zegt:

  Super onze dochter 🍀
  Is net 5 en is net grote zus
  Van Levi Jay
  Dus ik doe graag voor hem ook mee 🍀😇

  Beantwoorden
 105. Arwen
  Arwen zegt:

  Supermooi! Mijn kleine meid is nu 5 weken. Ze heet Noya en is geboren op 17/03/2018. Zou geweldig mooi zijn om op haar kamertje te zetten!!! Fingers crossed!

  Beantwoorden
 106. Jilke
  Jilke zegt:

  Onze flinke zoon Henri kwam 6 weekjes te vroeg op 14 maart 2018, hij wilde zijn papa een verjaardagspakje geven om nooit te vergeten! ❤️

  Beantwoorden
 107. Yrsa
  Yrsa zegt:

  Mijn zoontje moet nog geboren worden, ik ben morgen 26-4 uitgerekend.. ik zou het heel leuk vinden om zo’n mooi stoeltje voor hem te winnen! Kan hij straks naast zijn grote zus aan tafel zitten 🙂

  Beantwoorden
 108. Monique Donkers
  Monique Donkers zegt:

  Mijn lieve collega Marleen Aalbers is op 5 april 2018 bevallen van een prachtige zoon. Thijs is zijn naam. Wat zou het leuk zijn als hij zo’n stoeltje kreeg! Heel veel succes met je onderneming, echt super leuk!!!

  Beantwoorden
 109. Jaimy
  Jaimy zegt:

  Wat een prachtig stoeltje
  Helaas is mijn dochtertje jaylina 27-06-2016
  Al bijna 2 maar toch wil ik een gokje wagen
  Voor mijn. Meisje

  Beantwoorden
 110. Desi
  Desi zegt:

  wij willen graag kans maken op zo’n leuk stoeltje! 🤗 ons dochtertje wordt verwacht rond 1 augustus maar de naam moet nog even geheim blijven! 😁

  Beantwoorden
 111. Bianca Lankreijer-Kogelman
  Bianca Lankreijer-Kogelman zegt:

  Heel leuk om zo’n stoeltje te winnen! Hier een juf die van haar verlof aan het genieten is. Nu ruim 37 weken zwanger, we wachten vol smart op ons eerste zoontje! ♡ Nog geen naam (nou ja, de naam weten we al wel maar die houden we nog eventjes stil) en datum dus, maar hopelijk kan ik die heel gauw geven!

  Beantwoorden
 112. Marloes
  Marloes zegt:

  Wat een leuk verhaal om te lezen. Maar wat een leuke dingen maak je, heb natuurlijk even op de webshop gespiekt.
  Ik ben op dit moment 25 weken zwanger van ons eerste kindje. We verwachten dit wonder in augustus. Een geboorte datum kan ik dan ook nog niet geven en de naam is nog een geheimpje.
  Toch zou ik erg graag mee doen met de actie. Hopelijk kan ik dan in augustus je vertellen hoe ons wondertje is gaan heten😍

  Beantwoorden
 113. Burcin Marbah
  Burcin Marbah zegt:

  Prachtig en inspirerend verhaal ! Niet iedereen durft zo zijn dromen achterna te gaan.
  Ik zou zo graag een stoeltje willen winnen voor mijn dochtertje. Zij heet Nour en is op 6 januari 2018 geboren. 😊
  Succes nog met alles wat op je pad komt !

  Beantwoorden
 114. Lisanne de Keijzer
  Lisanne de Keijzer zegt:

  Wauw!! Geweldig zeg! Heerlijk als je zo creatief bent.

  Onze zoon is 7 weken te vroeg geboren. We zijn nu 7 weken verder en hij doet het fantastisch! echt een vechter en een bikkel! Heel traject couveuse, allerlei toeters en bellen en doktoren achter de rug. We mochten na 3 weken naar huis!

  Thijs is geboren op 4 maart 2018.

  (Ik was 19 april uitgerekend)

  Beantwoorden
 115. Marco
  Marco zegt:

  Wat een leuke winactie!
  Onze zoon Mecx is op 20-04-2018 geboren.
  Zo’n stoere stoel wil onze vent wel op z’n kamer hebben staan!

  Beantwoorden
 116. Marcylia
  Marcylia zegt:

  Wauw wat een super leuke dingen! Mooi verhaal. Ik doe graag mee met de actie. Vandaag 35 weken zwanger van een meisje💕 dus de naam houden we nog even geheim😊 Veel succes met de onderneming!

  Liefs Marcylia

  Beantwoorden
 117. Daniëlle
  Daniëlle zegt:

  Leukleukleuk! Ik ben vandaag 41 weken en 6 dagen zwanger, dus de kleine zal niet lang meer op zich laten wachten… Datum en naam zodoende nog niet bekend.

  Beantwoorden
 118. Lisette
  Lisette zegt:

  Geweldig verhaal! Heel mooi dat je deze stap hebt gezet! Heel veel succes met je onderneming..
  ik zou graag willen winnen voor mijn dochter Vajèn 07-12-2017

  Beantwoorden
 119. Angelita
  Angelita zegt:

  Ik wil graag mee loten voor ons aankomend prinsesje !
  Naam en geboortedatum kan ik nog niet geven als ik uit gekozen wordt zou ik deze wel privé willen geven en wanneer de kleine diva er is ook d geboortedatum!
  Vingers gekruist onze meid zou 31 mei moeten komen !

  Beantwoorden
 120. Yvet
  Yvet zegt:

  Ik zou graag een poging willen wagen voor mijn dochtertje Mélynn Alina die geboren is op 30 maart 2018.

  Succes met alles, niets is zo belangrijk dan je dromen achterna gaan😊

  Beantwoorden
 121. Elke Mouha
  Elke Mouha zegt:

  Ik heb normaal nog een dikke twee weekjes te gaan, naam en datum zijn dus nog geheim! Maar ik zou wel heel graag meedoen! De stoeltjes zijn geweldig! Veel succes nog met alles wat je verder nog onderneemt.

  Beantwoorden
 122. Margriet
  Margriet zegt:

  Wat leuk!! Ik zou graag mee willen doen met de actie. Ik ben 20 juli uitgerekend van onze 2e! En anders doe ik graag mee voor mijn vriendinnetje met wie ik eventjes samen zwanger mocht zijn, die is 9 april bevallen van Danyn. ♡

  Veel succes met je onderneming!!

  Beantwoorden
 123. Natasha
  Natasha zegt:

  Mehdi 30-01-2018 een jongentje

  Aangezien wat mijn zoontje vanaf geboorte heeft meegemaakt vind ik dat hij het verdiend
  Dus ik doe graag mee

  Beantwoorden
 124. Lien Haesen
  Lien Haesen zegt:

  3 februari bevallen van ons 2e wondertje & dochtertje Marie 💛 wat zou zo een stoeltje met haar naam op mooi op haar kamertje staan ♡

  Beantwoorden
 125. Deborah Markus
  Deborah Markus zegt:

  Wat super leuk! Zo gaaf!
  Ons dochtertje wordt over een week of 3 geboren! Dus kan nog geen naam en geboortedatum vermelden. Maar wat zou ik dit graag winnen!

  Beantwoorden
 126. Corrine
  Corrine zegt:

  Ik zou graag voor mijn broer en schoonzusje. Ze verwachten over 4 weken hun 2e kindje een meisje!! Naam en geboortedatum kan ik nog niet geven maar wil wel heel graag mee doen:-)

  Beantwoorden
 127. Djena
  Djena zegt:

  Ik doe graag mee me zoontje is geboren op 06-04-2018 lazayro naar een zwaar bevallen van gehad te hebben van zwangerschap suiker naar zwangerscharschapvergifting daarna in stuip 37 weken te wereld gekomen hij gelukkig gezond ik zelf veel bloed verloren en aan de ijzer pillen

  Beantwoorden
 128. Ilse
  Ilse zegt:

  Ik doe graag mee :).. voor ons dochtertje Lindsey geboren op 17-03-2018. Na een moeilijke start mochten we haar na 2 weken eindelijk mee naar huis nemen, helaas moest ze ook vrij snel weer terug ! Nu kunnen we hopelijk eindelijk genieten van haar ♡

  Beantwoorden
 129. Shirley Isaak
  Shirley Isaak zegt:

  Wat leuk dat je het zo goed kan combineren. En doorgaat met je passie als creabea. Ik kan de naam van mijn oudste geven Djay-layna 20-10-2015 mijn 2de dametje is nog geheim. Zij komt in juni
  Ga zo door! Groet, Shirley Isaak

  Beantwoorden
 130. Vera Vogelzang-Kohl
  Vera Vogelzang-Kohl zegt:

  Super zo’n creatief stoeltje! Ik ben bijna 6 weken geleden weer moeder geworden. Op 16 maart 2018 is Casper geboren. Zou zo’n stoeltje prachtig vinden😍

  Beantwoorden
 131. Lonneke
  Lonneke zegt:

  Wat enorm fijn om op deze manier je liefde en creativiteit kwijt te kunnen en ook een leuke actie om jezelf daarmee op de kaart te zetten!
  Wij verwachten ons prinsesje half juli dus meer dan dat kan ik nog niet bekend maken maar wie weet maak ik toch een kansje.
  Alle succes in ieder geval!

  Beantwoorden
 132. Emily van Hulzen
  Emily van Hulzen zegt:

  Via een tag op Facebook ben ik op jouw website terecht gekomen. Wat een gave actie! Ik wil graag mee doen voor m’n dochtertje, die we bijna bijna verwachten. Op 8 mei ben ik uitgerekend! Ik kan de datum (haar naam natuurlijk wel privé) helaas nog niet doorgeven. Spannend!

  Beantwoorden
 133. Samantha
  Samantha zegt:

  Wat een lief stoeltje in het voorbeeldje! Ik keek ook even op de facebookpagina en ben nu ook verliefd op de zonneschermpjes met naam! Mijn dochtertje ❤Kendall❤ is nu 1 maand (geboren 24 maart 2018), spulletjes met haar naam erop vind ik extra leuk..een persoonlijke touch. Ik doe daarom graag mee met de winactie!
  Heel veel succes nog verder met de onderneming.

  Beantwoorden
 134. Nadica
  Nadica zegt:

  Wat een inspiratief verhaal. Good for you! Mijn dochterje heet Drina en is geboren op 31-1-2018. Zelf ben ik helaas niet zo creatief als jij, dus zo een mooie unieke stoel zou geweldig zijn voor Drina.

  Beantwoorden
 135. Serina
  Serina zegt:

  Wauw wat een mooie gave stoel!! Graag zou ik die natuurlijk net als iedere moeder hier voor mijn dochtertje Aarohi willen winnen. Zij is geboren op 09 Oktober 2017❤
  Voor de rest wil ik je heel veel succes en plezier wensen met je onderneming. Echt respect!

  Beantwoorden
 136. Anouk
  Anouk zegt:

  Super knap dat jij dit allemaal doet.
  Werken, hobbyen EN een dochter.
  Hoe trots zal jij zijn!
  En wat een leuke dingen maak je.
  Zo’n stoeltje zouden wij wel graag willen winnen natuurlijk.
  Wij krijgen een heerlijk ventje en word verwacht op 4 september 2018.
  De naam is nog niet bekend bij ons en dus kan ik die nog niet verklappen helaas.
  Ons eerste kindje, onze trots!
  *fingers crossed tot the chair 😍*

  Beantwoorden
 137. Kelly
  Kelly zegt:

  Ons Lisa is thuis geboren op 3/4/2018
  Voor onze zoon zijn gevoorte hadden we een arreslee laten maken met zijn naam op.
  Voor ons popje is het helaas nog niet gelukt om iets blijvend te laten maken.

  Beantwoorden
 138. Fleur van den bergh
  Fleur van den bergh zegt:

  Ik doe heel graag mee, mijn dochter Lotte is geboren op 08-02-2018.
  En over jou advertentie heel veel respect heb ik voor je!! 😊

  Beantwoorden
 139. Maria
  Maria zegt:

  Oh misschien voor een keertje geluk en voor het eerst dat ik ergens aan mee doe! Voor ons dochtertje Norah, geboren op 14 april 2018 💕

  Beantwoorden
 140. Marianne
  Marianne zegt:

  Wat goed om je dromen zo achterna te gaan en een stukje creativiteit van je moeder voort te zetten.
  Een stoeltje voor ons tweede zoontje Jens, geboren op 6-1-2018 is super leuk! Kan hij over een tijdje samen met z’n grote broer aan tafel zitten

  Beantwoorden
 141. Jana Deul
  Jana Deul zegt:

  Super mooie dingen maak je! Heel creatief. Ik ben 18 mei uitgerekend en weet nog niet wat het wordt. Daarom kan ik je de naam ook nog jet vertellen 😊

  Beantwoorden
 142. KimberleyDijkhuizen
  KimberleyDijkhuizen zegt:

  Wat een super gave actie! Zou het stoeltje graag willen winnen voor mijn kleine premature vechtertje Feline, geboren op 2-2-18. 🍀🍀 heb al rondgekeken voor een stoeltje adhv haar geboortekaartje, lijkt me super tof!

  Beantwoorden
 143. Anoes
  Anoes zegt:

  Ja lijkt me super!! Onze mini moet nog geboren worden dus naam en datum kan ik nog niet prijsgeven!! Maar loot graag mee voor stoeltje

  Beantwoorden
 144. Jessika
  Jessika zegt:

  Onze tweeling Achiel en Felix werden op vrijdag 13/04/2018 geboren. Dit is ook de overlijdensdatum van mijn opa 11 jaar geleden ook op vrijdag 13/04/2007 en de dag waarop mijn oudste broer getrouwd is. Dit zou voor ons dus een speciaal stoeltje zijn. Mvg, trotse papa Mike en mama Jessika

  Beantwoorden
 145. Ylse
  Ylse zegt:

  Wat een mooi stuk om te lezen, knap dat je zo het bedrijfje hebt weten op te zetten naast je gezinsleven en de samenwerking met je man in dit bedrijf!
  Je creaties zijn mooi! Dus wil graag meedoen met de win actie voor het stoeltje. Ons zoontje is nog niet geboren maar ik ben uitgerekend op 12 mei (dag voor moederdag) dus wie weet wanneer hij komt 🙂

  Beantwoorden
 146. Jennifer
  Jennifer zegt:

  Super leuk en creatief!!
  Zou graag mee willen doen met de actie!
  Ik ben zwanger van mijn eerste kindje en verwacht mijn zoontje op 12-06-2018.
  De naam blijft alleen nog even geheim, maar die geef ik natuurlijk wel door mochten wij winnen!!!

  Beantwoorden
 147. Mandy
  Mandy zegt:

  Net door mijn beste vriendin op de hoogte gebracht van deze leuke actie.
  Ik zou hem m het graag voor mijn kleine, dappere meid Lynn willen winnen. Ze is Ja 17-3-2018 geboren. 8 weken te vroeg maar ze doet het super!

  Beantwoorden
 148. Michelle Gankema - Jansen
  Michelle Gankema - Jansen zegt:

  Heel veel succes! Ik ben 26 juni uitgerekend van ons eerstje kindje. Een meisje waarvan we de naam nog niet openbaar maken. We doen graag mee met de actie en de naam kan altijd privé gestuurd worden!

  Beantwoorden
 149. Daniëlle D'achard van Enschut-Dam
  Daniëlle D'achard van Enschut-Dam zegt:

  Ik wil ook graag meeloten. Wij zijn 19 Juni uitgerekend van onze eerste. Een baby boy waar we jammer genoeg de naam nog niet kenbaar van kunnen maken.

  Beantwoorden
 150. Angela
  Angela zegt:

  Graag voor mijn broer en schoonzus die na 4,5 jaar ziekenhuis in en uit
  Eindelijk papa en mama worden van hun eerste wondertje op 6-11-2018
  Het zou een mooi kado voor ze zijn na al pogingen en teleurstellingen en dan ineens spontaan toch zwanger ☺️

  Beantwoorden
 151. Vivian Verstappen
  Vivian Verstappen zegt:

  Ik zou het stoeltje graag willen winnen. Maar de kleine muppes is nog niet geboren (nog 5 weekjes) en haar naam kan ik hier in het openbaar nog niet bekend maken😅😊 privé natuurlijk wel😉

  🤞🏻🤞🏻🍀

  Beantwoorden
 152. Melinda
  Melinda zegt:

  Ik ben 7-7 uitgerekend van mijn eerste kindje. De naam blijft nog even geheim maar Vind het stoeltje geweldig en wil die graag winnen voor mijn zoon

  Beantwoorden
 153. Iris
  Iris zegt:

  Ik ben in verwachting van een tweeling, kan de namen en de geboortedatum nog niet bekend maken. Maar wil graag mee doen met de verloting van het stoeltje.

  Beantwoorden
 154. Aynur Özsercan
  Aynur Özsercan zegt:

  Normaal gesproken lees ik geen blogs maar dit is echt leuk om te lezen, ik vind het super tof dat je zoveel tegelijk kan doen! Fulltime mommy, juf en dan ook nog eens een eigen bedrijfje. Vooral het stukje op je eigen bruiloft, je eigen taart gemaakt, al zoveel stress en dat ook nog voor mekaar krijgen.. You have my respect momster!! ❤️ Ook zou ik graag mee willen doen met de actie voor mijn zus, zij is ook vaak bezig met dingen tegelijk. Eindeloos respect voor moeders met zoveel kracht door het leven te gaan, jullie zijn mijn rolmodellen!

  Beantwoorden
 155. Inge Veling
  Inge Veling zegt:

  Wat een leuke actie, respect hoor 3 dagen werken en dan ook nog een eigen zaakje erbij!
  Wij zijn trotse ouders geworden van Sanne op 19-03-2018 😍

  Beantwoorden
 156. Jolien
  Jolien zegt:

  Wat een leuke actie! En zo’n schattig stoeltje is echt wat voor onze zoon!
  Hij heet Jesse en is geboren op 13-03-2018 na een zwangerschap van 34 weken.

  Beantwoorden
 157. Eline
  Eline zegt:

  Wat een leuke dingen maak je!
  Iets om terecht fier op te zijn!
  Wij zouden enorm blij zijn om zo’n stoeltje te winnen!
  Ik ben op 13/3/2018 bevallen van onze prachtige dochter Marie-Lou

  Beantwoorden
 158. Svenlana
  Svenlana zegt:

  Supper mooi stoeltje 😍
  Ik doe zeker mee is het proberen waard 🤞
  Kan de naam wel nog niet doorgeven onze kleine jongen is er nog niet 🙈
  Hij wordt verwacht op 22 julie 🤗

  Beantwoorden
 159. Daniëlle
  Daniëlle zegt:

  Wauw, mooi, bijzonder artikel! Het verliezen van je moeder lijkt me vreselijk!
  Onze dochter Merel is afgelopen 11 april 2018, 4 weken te vroeg geboren. We hebben haar vernoemd naar haar oma (Marietje) de moeder van mijn partner. Zij is overleden toen mijn partner 11 jaar jong was (hij is nu 36). Het gemis van haar is zo intens, maar op deze manier wordt ze toch een beetje doorgeleefd. Een stoeltje met Merel Marietje is dan wel heel bijzonder 💞✨

  -xxx-

  Beantwoorden
 160. Roxanne van Hees
  Roxanne van Hees zegt:

  Leuke blogg!

  Binnen enkele dagen mag ik bevallen van een knappe kerel. Naam en datum zijn nog onbekend.

  Groetjes!

  Beantwoorden
 161. Marjolein Moerman
  Marjolein Moerman zegt:

  Ik wil graag deelnemen, Eva heeft mij getagd op Facebook. Ik ben nu nog zwanger en verwacht ons eerste kindje tegen 19/05. Aangezien we graag de naam nog even stil willen houden, wil ik hem hier nog niet posten :p

  Beantwoorden
 162. lindsay
  lindsay zegt:

  Voor ons 2e zoontje Nyo geboren op 6/3/2018 😍

  Van ons eerste zoontje hebben we ook zo’n stoeltje, zou leuk zijn als kleine broer dit ook zou krijgen!
  Wij duimen alvast

  Beantwoorden
 163. Stephanie
  Stephanie zegt:

  Waauw wat een verhaal☺️ Ik ben net bevallen van onze tweede dochter op koningsdag 27 april. Haar naam is vera rosalyn❤️ Zou graag zo’n stoeltje voor haar winnen.

  Beantwoorden
 164. Daniëlle en Erwin
  Daniëlle en Erwin zegt:

  Onze dochter Nova Danée is geboren op 30 maart 2018 doormiddel van een keizersnede.
  Ze groeit zo goed dat ze over een paar maandjes al zeker op zo’n super mooie stoel gezellig bij ons aan de salontafel kan aanschuiven! ♡
  Wij doen graag mee en complimenten voor je leuke blog!👌🏼

  Beantwoorden
 165. Carola
  Carola zegt:

  Wij krijgen over ongeveer 4 weken ons eerste kindje een stoel met naam zou super zijn vooral als hij voelbaar is omdat ik blind ben

  Beantwoorden
 166. Deborah
  Deborah zegt:

  Wat een super leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn zoon Kay geboren op 17-11-2016 en voor onze ongeboren dochter wier naam ik natuurlijk nog niet verklap. Van haar ben ik uitgerekend op 3-8-2018.

  Beantwoorden
 167. Marissa
  Marissa zegt:

  Ik ben pas voor het eerst moeder geworden van Jet. Ze is geboren op 23 april.
  Zo’n mooi stoeltje met haar naam zou te gek zijn!

  Beantwoorden
 168. Linset
  Linset zegt:

  Heel tof!!! Over een paar weken ben ik uitgerekend vor ons eerste kindje 💙. Mocht ik winnen stuur ik zijn naam in een privéberichtje naar je toe 😍🍀

  Beantwoorden
 169. Linsey
  Linsey zegt:

  Ho iets te snel (mijn naam verkeerd 😇)

  Heel tof!!! Over een paar weken ben ik uitgerekend vor ons eerste kindje 💙. Mocht ik winnen stuur ik zijn naam in een privéberichtje naar je toe 😍🍀

  Beantwoorden
 170. Angela
  Angela zegt:

  Wat een leuke actie. Ons eerste kindje wordt als het allemaal goed gaat volgende week geboren. De naam houden we nog even voor ons zelf. Maar het zou super leuk zijn om een stoeltje te winnen .

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *