Ingrid Fashion and Beads

Ondernemersverhaal van Ingrid – Fashion & Beads met winactie

Hoe het allemaal begon met Fashion & Beads

 

Wil jij deze tas winnen? Lees het artikel over Ingrid en Fashion & Beads en laat onder dit artikel jouw reactie achter waarom deze tas goed bij jou zou passen.

 

Sieraden zijn er bij mij met de paplepel ingegoten. Een vader als goudsmid waarbij ik van kleins af aan al in de winkel hielp. Alle kneepjes van het vak heb ik dan ook van mijn vader in de werkplaats geleerd. Daar stonden allerlei machines voor te polijsten, te slijpen, een grote werkbank waar klokken, en sieraden werden gerepareerd die stuk waren. Ooit begonnen met het poetsen van zilveren theelepeltjes, sieraden in een tril badje schoon maken, en pakjes inpakken voor de klanten. Later toen ik wat groter was, mocht ik de klanten helpen, sieraden repareren, en de grote etalages (het waren 8 dubbele!) stylen.

 

kast kinderkamer

Ben jij op zoek naar hele mooie meubelen voor een kinderkamer? Klik dan hier.

Sieraden ontwerpen is mijn passie

En heb ik sieraden leren ontwerpen en het maken ervan. Inmiddels is mijn vader lekker met pensioen, maar bleef de creativiteit toch kriebelen bij mij. Ik wilde verder gaan maar dan in een moderner jasje. Een leuke webshop, gezellig op markten, en in pop-up stores staan. En niet alleen sieraden verkopen, maar ook damestassen, portemonnees, sjaals, en nog veel meer kunnen daarbij niet ontbreken natuurlijk. Maar ja, hoe doe je dat?! Waar begin je mee.

KusTerug recept

Eet jij wel eens koolhydraatarm? Wij hebben de lekkerste recepten voor je.

In plaats van eenΒ  kerstoutfit, schreef ik me in bij de KvK

Voor kerst had ik geld voor een nieuwe broek gekregen. In plaats van een nieuwe broek te kopen, heb ik van het geld een afspraak bij de kamer van koophandel gemaakt om mij in te laten schrijven. Het duurde ongeveer 3 weken tot de afspraak. In de tussentijd een naam bedenken. Wat een lol was dat! De gekste namen passeerde de revu. Totdat een bepaalde naam bleef hangen die heel in het begin al bedacht was. En opeens weet je het, dit wordt het! Er moest natuurlijk ook een webshop en een logo komen. Welke stijl wil ik, hoe wil ik het hebben. En gaat alles in rollercoaster versnelling. Foto’s, teksten, kleuren, stijlen, voorraden maken, groothandelaren zoeken, inkopen doen, en noem het maar op. Binnen een tijdsbestek van 9 dagen inclusief nachtbraken was mijn hele webshop up and running, inclusief alle betaalmogelijkheden, algemene voorwaarden, en privacyverklaring. Er is veel waar je over moet nadenken. Bij welke bank open je je zakelijke rekening, wie wordt je betaalprovider, bij wie breng je je administratie onder. Doe je het zelf, besteed je het uit, welk boekhoudpakket wil je dan? Allemaal vragen waarvan je in het begin denkt say whaaat?

De heerlijkste tapashapjes op een rijtje.

Een webshop is hard werken?

Regelen, zoveel te regelen… Een webshop hebben is hard werken. Heel hard werken. Voor wie denkt dat alles vanzelf gaat, en voetjes omhoog komt van een hele koude kermis thuis. Maar het is leuk! Zo ontzettend leuk! En het is het allemaal waard! Want uit het niets ben je dan ineens een girlboss, blogger, nieuwsbrief maker, designer, advertentie ontwerpster, marktstand houder, belasting nerd, administratief medewerker, webdesigner, fotograaf, en fotobewerker, verkoper, Seo expert, Social media chick, chatbot bouwer, klantenservice, en ben je op de hoogte van regels en hoe dingen in elkaar steken. En nog zoveel meer! Maar ook dit komt niet vanzelf aanwaaien. Ik heb het afgelopen jaar my fair share aan cursussen, webinars, en challenges gedaan. Dat heb je gewoon nodig. Zeker als je net begint. En denk je na het lezen van mijn blog dit kan ik echt niet! Tuurlijk wel! Als je tijd en liefde erin stopt, jezelf en je webshop een kans geeft om te groeien moet jij eens opletten wat er gebeurd! Ik ben met letterlijk niets begonnen.

originele meisjesnamen

Heb jij onze lijst met meest bijzondere kindernamen al gezien? Klik dan hier.

Geen geld, geen ervaring

Geen geld, geen ervaring. Nu een jaar later kijk ik terug op een enorm leuk en bewogen jaar. Een jaar waarin de webshop flink gegroeid is, en ik iedere dag met een grote glimlach wakker word dat ik deze beslissing heb genomen.

 

Ingrid Fashion and Beads

Verdrinken wil je niet

Ik ben in het diepe gedoken, en verdrinken wil je niet, dus zwem!

Liefs van Ingrid

Fashion & Beads

 

Wil jij graag deze mooie tas winnen? Laat dan onder dit bericht een klein berichtje achter waarom jij deze graag wilt winnen.

101 antwoorden
 1. Linda Wijnen
  Linda Wijnen zegt:

  Ik wil deze tas heel graag winnen voor mijn zus. Zij staat altijd voor mij en haar 2 lieve kleine nichtjes klaar. Daarnaast is ze een ontzettende tassen freak en deze zou heel mooi in haar verzameling staan. Daarom graag om haar een keer te bedanken!!

  Beantwoorden
 2. Judith
  Judith zegt:

  Wauw gave tas…waarom ik hem wil winnen ? Nou omdat ik geen reden kan bedenken waarom ik deze mooierd niet zou willen winnen πŸ™ƒ

  Beantwoorden
 3. Inge Romkes
  Inge Romkes zegt:

  Al heel lang ben ik geΓ―nteresseerd in opvoeding en lijkt het me leuk mensen er bij te helpen. Heel lang heb ik het opzij gezet maar nu toch de opleiding gaan doen en wie weet steaks net als in jou verhaal voor mezelf beginnen. Maar moet nog even moet verzamelen voor de sprong in het diepe.
  Ik zou de tas heel graag willen winnen!

  Beantwoorden
 4. Angrit Bracke
  Angrit Bracke zegt:

  Hele mooie tas die ik graag zou willen winnen!
  Ik heb al een aantal tassen met sterren, omdat ik daar van hou en deze is qua formaat wat groter zodat er lekker veel in past, super handig!

  Beantwoorden
 5. Petra klijnsma
  Petra klijnsma zegt:

  Zou deze graag willen winnen voor mijn allerliefste schoonmoeder van 78 die deze tas zag en der helemaal weg van is. Misschien kan ik haar nog eens verrassen op haar leeftijd. Hij is de mooie grote daar ze altijd medicijnen en nog meer mee moet nemen als ze weg gaan.

  Beantwoorden
 6. Wendy Dutour- van der Star
  Wendy Dutour- van der Star zegt:

  Wauw, ik denk idd “dit kan ik echt niet’ zou er de energie niet voor hebben. Respect voor jou ! En de tas, mijn meisjes achternaam is Star πŸ˜‰ daarom past deze ster wel bij mij.

  Beantwoorden
 7. Marielle
  Marielle zegt:

  Graag voor mijn collega Sharon met de S in de naam dus.
  Zij is de eerste collega op de auto waar het meteen mee klikte en waar ik eindelijk niets aan hoef uit te leggen zij pakt alles zelf aan en past alles zelf toe.top meid is het! Dus ze verdiend wel een cadeautje!

  Beantwoorden
 8. Erna Smit
  Erna Smit zegt:

  Zou deze tas zo mijn lieve schoondochter gunnen.Ze is volgende week jarig dus hoe leuk zou dat zijn.Maar je hebt echt hart voor je vak.Geweldig om te lezen.Je mag trots zijn op jezelf.

  Beantwoorden
 9. Viola Oostveen
  Viola Oostveen zegt:

  Ik gun mezelf deze prachtige tas natuurlijk, maar nog meer gun ik hem mijn lieve collega Bianca Sami! Kan ze hem mooi meenemen op vakantie!😍

  Beantwoorden
 10. Manon
  Manon zegt:

  Ik zou deze tas graag voor mijn vriendin ingrid willen winnen. Zij heeft een heftige operatie achter de rug en de revalidatie loopt niet zoals verwacht. Ze heeft een enorme tassentik, is aan bed gekluisterd dus kan niet shoppen. De tas als cadeau zou haar goed doen…….daarnaast verdien ze het ook gewoon!

  Beantwoorden
 11. Natascha Kempen
  Natascha Kempen zegt:

  Zou deze tas willen winnen omdat ik gek ben van vintage spul..En m’n handtas die ik nu heb is dringend aan vervanging toe vanwege kapotte ritsenπŸ˜‰πŸ˜Š

  Beantwoorden
 12. Marielle Slaghuis
  Marielle Slaghuis zegt:

  Wat super dat je je droom hebt kunnen verwezenlijken. Ik heb al jarenlang zoon droom, maar dan met creatief bezig zijn met stoffen en garens. Helaas is er door omstandigheden nog niets van terecht gekomen. Het leven liep anders. 15 zware jaren door de verzorging van mijn ernstig zieke ouders. Altijd geroepen: mijn tijd komt nog. Nu ben ik op een punt beland dat het kan, maar dat de leeftijd en gezondheid zijn tol eist. Nog steeds de wens en de droom. Hopelijk kan ik de moed oppakken om die toch, koste wat kost mijn droom te verwezenlijken. De tas zou voor mij het symbool zijn om door te zetten en toch mij eigen zaakje te starten. Respect voor je. Je bent mijn voorbeeld ❀

  Beantwoorden
 13. Renate
  Renate zegt:

  Wat een te gekke tas! Met twee kleine jongens in huis moeten er altijd wel wat spulletjes mee als we ergens heen gaan. Met deze tas is dat geen probleem meer en kan mama zelf ook nog wat spulletjes meenemen 😁.

  Beantwoorden
 14. Lonneke
  Lonneke zegt:

  Ruimte genoeg voor alle zwemspullen voor deze zomer…en ik ben geboren in 1978 (40 πŸ™ƒ dit jaar) dus een hippe tas is altijd welkom!

  Beantwoorden
 15. Inge
  Inge zegt:

  Zou super zijn deze gave tas te winnen, de mijne is aan vervanging toe en ik ben niet iemand met een groot arrangement aan tassen πŸ™ kost beetje teveel dus nieuwe tas zou welkom zijn en als je hem dan kan winnen helemaal

  Beantwoorden
 16. Carley
  Carley zegt:

  Super mooie tas! Ik zou hem graag winnen voor mijn moeder Helma of mijn schoonmoeder Ingrid. Zij passen beide een dag in de week op op mijn kleine man. Dik verdiend dus!

  Beantwoorden
 17. cbdkl
  cbdkl zegt:

  Mooie tas, daar kunnen lekker wat spullen in als ik van de zomer geen jas meer aan heb met zakken en toch wel het een en ander mee wil nemen. Succes verder en vooral blijven zwemmen anders verdrink je.

  Beantwoorden
 18. Olga
  Olga zegt:

  Ik ben echt gek op tassen. Heb zo ook in verschillende soorten, kleuren en maten.
  Deze tas lijkt mij heel geschikt om te gebruiken bij mijn werk in het onderwijs.
  Lekker groot maar niet te groot, een perfecte tas voor mij.

  Beantwoorden
 19. Marielle
  Marielle zegt:

  Jij hebt (met succes) je gevoel gevolgd dat doe ik ook. Ik voel dat ik een mooi kado voor mijn verjaardag (26april) win dit jaar!!;)

  Beantwoorden
 20. Rianne
  Rianne zegt:

  Zou heel graag willen winnen voor mijn schoonzus Monique omdat ze ook niet altijd makkelijk heeft en ik gun haar zo een mooi tas

  Beantwoorden
 21. Wendy
  Wendy zegt:

  Oei mijn naam heeft een w en ik ben al een tijdje op zoek naar een goede #meesleeptaswaarallezooivanmijenmijndochterinkan 🀣 dus jaaaaa… Ik stel me zeker beschikbaar om deze tas te winnen πŸ˜πŸ˜„ liefs Wendy *fingercrossed*

  Beantwoorden
 22. Sharon
  Sharon zegt:

  Echt een super leuke tas
  Waarom ik deze tas wil
  Wil al heel lang dat soort tas sinds ik bevallen ben heb ik geen tijd en geld om zo tas te kopen dus al heel lang niks voor mezelf gehaald

  Beantwoorden
 23. Nicoline
  Nicoline zegt:

  Leuk stuk om te lezen! Mooi om te lezen dat je de passie van je vader hebt overgenomen. Heel veel succes maar met jouw instelling gaat dat vast lukken!
  Oja waarom ik de tas wil winnen? Hij is gewoon erg gaaf, neem niet vaak een tas mee, maar deze zou zeker elke de meegaan!

  Beantwoorden
 24. Sanne Veuger
  Sanne Veuger zegt:

  Wat is deze tas tof zeg! Ik zou m super graag willen winnen! Heb nu een (mama) kipling tas en dat kan toch Γ©cht niet meer! Daarnaast ben Ik samen met een vriendin in oktober Love Ush begonnen..armbandjes verkopen voor het goede doel Stichting Ushersyndroom. Volledig vrijwillig en wat komt er dan idd al op je pad aan tijdbesteding, social media en fairs etc. Ongelooflijk! Maar wel heel dankbaar!! Dus dit extraatje voor mezelf mag best toch?πŸ˜‰

  Beantwoorden
 25. Jeanet v logchem hassfeld
  Jeanet v logchem hassfeld zegt:

  Super graag voor mij zelf! Ga in sept 2018 weer voor een jaar naar school en op zoek naar leuke tas! En kijk nou! DAAR IS IE!

  Beantwoorden
 26. Esther Scheepe
  Esther Scheepe zegt:

  Wat goed van je! Succes met alles.
  Leuke actie.
  Op fb iemand getagd, maar mocht ik hem winnen en zij wilt hem niet(denk wel dat ze hem graag wilt winnen)
  Dan krijgt mijn dochter de tas, zij gaat na de zomer naar de middelbare school.
  Super mooie tas. Wij gaan duimen πŸ‘

  Beantwoorden
 27. sylvia
  sylvia zegt:

  πŸ˜πŸ€ super leuke blog, maar de tas vind ik nog mooierπŸ˜‰ ik ben gek op alles met sterren, heb er zelfs een tattoo van op mijn been, dus zou supergaaf zijn deze te winnen πŸ˜πŸ€

  Beantwoorden
 28. Debby
  Debby zegt:

  Nou omdat mijn letter ofnaam niet in de tag actie staat van kusterug 😁 En ik hem heel leuk vind en gewoon wil winnen 😊

  Beantwoorden
 29. Sjannie
  Sjannie zegt:

  Prachtige tas. Hier mag ik mee gezien worden op Rhodos. Ik zie mezelf helemaal hip flaneren. Die Grieken zullen me met jalourse blik aanstaren. Haha ik ga helemaal uit m’n dak met zo’n tas.

  Beantwoorden
 30. Martine
  Martine zegt:

  Mooi om te lezen dat je je droom achterna gaat!
  Als je werk moet kiezen,kies dan iets wat je graag doet! Zelf een drogisterij gehad met mijn moeder met veel plezier gedaan
  Nu in dienst bij een drogisterij waar ik op dit moment met veel plezier werk en wie weet wat er later op mijn komt want het bloed kruipt waar het niet gaan kan πŸ˜‰
  Oh ja en de tas vind ook geweldig!

  Beantwoorden
 31. Tineke Groen
  Tineke Groen zegt:

  Stoer en inspirerend dat je bent gesprongen en heel tof dat het je al zoveel brengt πŸ™‚ maak graag een kansje op deze heerlijke stoere tas voor een frisse start van mezelf πŸ™‚

  Beantwoorden
 32. Bianca Wolters
  Bianca Wolters zegt:

  Hoi Ingrid,
  Wauw wat een inspirerend verhaal.
  Heb het met veel enthousiasme gelezen
  Wat knap dat je zover gekomen bentπŸ‘
  De tas is super gaaf 😊
  Groetjes Bianca

  Beantwoorden
 33. Ingeborg
  Ingeborg zegt:

  Wauw mooie tas zeg! 😍
  Zou hem super graag voor mijn dochter Lieke winnen! Ze zou hier heel blij mee zijn ❀
  Mooi en stoer…Precies zoals zij is!
  Ik ga vast duimen!

  Beantwoorden
 34. Ellen
  Ellen zegt:

  Ik vind de tas super gaaf. Ik zal deze elke dag met plezier dragen, omdat het een vette knipoog is naar mijn geboortejaar. Dit jaar wordt ik dus 40….. echt vintage!
  Mijn man zegt dat het tijd wordt om me in te ruilen voor 2 van 20 πŸ˜…πŸ€£πŸ˜‚

  Beantwoorden
 35. Wendy Schmidt
  Wendy Schmidt zegt:

  Wauw wat een verhaalπŸ˜€….
  Ik zou de tas graag willen winnen om mee te nemen op huwelijksreisπŸ‘°πŸ€΅ daar zou ik veel plezier er van kunnen hebben of het nou naar het strand is of om te shoppen voor beiden een prachtige, geschikte tas 😍

  Beantwoorden
 36. Melanie van Thal
  Melanie van Thal zegt:

  Omdat ik onderde indruk ben van je verhaal en zelf op hervmo ment bezig ben om het een en ander op papier te zetten om in het buurthuis waar vrijwilligers werk doe workshop s wil gaan doen en dan ja pronken met deze tas en iedereen op je verhaal wijzen

  Beantwoorden
 37. Naomi Jager
  Naomi Jager zegt:

  Wat een inspirerende verhaal! Vind zo leuk om te lezen hoe sommige webshops ontstaan zijn en deze ook weer met een mooi verhaal erachter met het geluk van jongs af aan van je vader mogen leren, maar vooral jou strijd om te blijven zwemmenπŸ’ wel doen hΓ© en dat mooie glimlach blijven houden iedere ochtend weerπŸŒžπŸ€
  Ik zou de tas willen winnen voor mijn dochter Isabella want die heeft vanwege gezondheid problemen heel veel school (klas 2 middelbare) helaas gemist, maar door keihard te leren en doorzetten mogen het schooljaar eindigen alle vakken cijfers in groen(geslaagd)dus gaat over naar klas 3. Super trots op haar😍

  Beantwoorden
 38. Marjolein
  Marjolein zegt:

  Wat een gedrevenheid! Zo zie je maar weer, waar een wil is, is een weg. Mooi stukje. Waarom ik deze tas wil winnen? Het artikel begon met, zit er in jou naam een a, e of n… Toen voelde ik mij direct aangesproken met mij naam Marjolein, alle letters dus.
  Daarna zag ik dat ik deze mooie tas kon winnen, toen was ik helemaal verkocht. Heb zelf maar 1 tas, dus daar past wel 1 bij. En deze is erg leuk. 😍

  Beantwoorden
 39. Anne
  Anne zegt:

  Wat een super stoere tas πŸ’ͺ. En veel ruimte. Mijn eigen tas is echt aan vervanging toe.

  Bijzonder inspirerend verhaal ook. Echt knap dat je dat zo gedaan hebt respect!

  Beantwoorden
 40. Stefanie Centen
  Stefanie Centen zegt:

  Ik zou deze tas graag winnen omdat hier volgens mij aardig veul inpast. En een chaoot als ik moet een huge bag hebben voor alle rommeltjes en friemeltjes en dingetjesπŸ˜‰

  Beantwoorden
 41. Angela Dennison-Spiga
  Angela Dennison-Spiga zegt:

  Ik zou deze tas gebruiken voor mijn nieuwe werk! Na lang twijfelen toch de sprong gewaagd: mijn vaste baan opgezegd om als gastouder te gaan werken. Kan ik straks lekker op stap met de kindjes en deze mooie tas om van alles mee te nemen. πŸ˜‰

  Beantwoorden
 42. Gina
  Gina zegt:

  Heel graag!! 😍

  Omdat het een damestas is maar toch stoer, net als ik, niet te damesachtig πŸ™‚

  Ennnn, ik heb de gevraagde N en A in mijn naam πŸ™‚

  Ik ga duimen draaien! Liefs,
  Gina

  Beantwoorden
 43. Manuela
  Manuela zegt:

  De letters A, E en N heb ik allemaal in mijn naam: Manuela.
  Waarom moet ik de tas winnen… Ik vind het een geweldige tas, ik ben toe aan een nieuwe tas, daar mijn huidige tas versleten is en een van de hengels afgelopen weekend . Wat een pech… en oh ja… ook omdat ik nog nooit wat gewonnen heb maar dat vind ik niet echt een reden.

  Beantwoorden
 44. Marianne
  Marianne zegt:

  Wat een super mooie tas! En nog hardstikke handig ook πŸ™‚ Ik zou er echt zo blij mee zijn! Bovendien heb ik een N, E en A in mijn naam πŸ™‚

  Beantwoorden
 45. Loes van Mieghem
  Loes van Mieghem zegt:

  Ik zou de tas heel graag willen winnen morgen omdat ik het een tof verjaardagscadeau zou vinden aangezien ik morgen weer een jaartje ouder wordt 😊

  Beantwoorden
 46. Carla
  Carla zegt:

  Ik ben wel.toe aan een nieuwe tas
  Ma twee jaar ben ik die luiertas wel beu. En. En ik weer toe aan een tas al een voor mezelnuf.

  Beantwoorden
 47. Marianne
  Marianne zegt:

  Wauw supergave tas. Echt een musthave die ik moet hebben. Heerlijk meenemen voor een dagje shoppen, het strand maar ook om mee te nemen nasr mijn werk. Xxx Marianne.

  Beantwoorden
 48. Miranda jurgens
  Miranda jurgens zegt:

  Aller eerst wat een inspirerend verhaal zeg, super leuk om te lezen waar je passie ligt en hoe het allemaal begonnen is……… maar boven al wel blijven zwemmen hoor zodat je nog meer leuke en mooie ideen op mag gaan doen net zo als d3ze tas! Ik ben zo ie zo al gek op sterren prints en met zn gave tas als deze kan ik niet alleen mn eigen spullen er in doen maar ook de luiers en andere spullen van mn dochter dat scheelt toch wel weer even sjouwen. Heel veel succes met je passie en het kiezen van de winaar. Liefs miranda

  Beantwoorden
 49. Maaike van Rijbroek
  Maaike van Rijbroek zegt:

  Ohh super graag, hele mooie tas. Ik zou hem overal voor gebruiken!
  Doe graag mee voor de loting, hopelijk geluk πŸ€

  Beantwoorden
 50. Ineke
  Ineke zegt:

  Het zou super zijn als ik deze tas win. Kan ik mezelf weer eens verwennen en niet alles maar uitgeven aan andere.
  Na alle ellende met mn gezondheid zou dit wel leuk zijn

  Beantwoorden
 51. Annemarieke
  Annemarieke zegt:

  Ik koop normaal pas een tas wanneer mijn oude echt op is. Maar door verhuizing van mijn moeder en een nieuwe baan even tussendoor is het er nog niet van gekomen. Heb nu tijdelijk een tas van mijn moeder in gebruik. Ik ben ook te kritisch wat tassen betreft. Maar deze komt met een dikke 10 door de keuring!

  Beantwoorden
 52. Nadine
  Nadine zegt:

  Wat een heerlijk artikel zeg!
  Leest makkelijk en wat ben je open over hoe het is om te ondernemen.
  zelf werk ik bij een uitzendorganisatie voor twee ondernemers.
  Een geweldig echtpaar met een visie en nemen mij hier in mee.
  Ik kom uit de zorg en twee jaar geleden hier begonnen als intercedent en na een half jaar vestigingsmanager geworden.

  Hier mag ik leren en ontwikkelen en mijn visie mee nemen.
  mij is de kans gegeven om een andere kant op te gaan en word gekeken naar wie ik ben
  word ik in mijn kracht gezet.

  Het is hard werken als ondernemer dat heb ik wel gezien.
  maar het is nog mooier om resultaat te zien.

  Oja ik moest reageren voor de tas
  Nou Letters heb ik in mijn naam.
  over 3 weken vakantie en daarna zwangerschap verlof.

  kom straks stralend in Januari terug met een hippe stoere tas.

  groetjes Nadine

  Beantwoorden
 53. Sanne Dusink
  Sanne Dusink zegt:

  Oh ik vindt hem geweldig! Mijn tas die ik dagelijks gebruik is net kapot gegaan πŸ˜” Deze is daarom erg welkom! Ik heb een a twee keer een n en een e in mijn naam 😁

  Beantwoorden
 54. Chantal
  Chantal zegt:

  Leuk verhaal om te lezen! Soms moet je niet (te veel) denken maar doen! πŸ’ͺEn hoe trots ben je dan als het ook nog lukt allemaal…?!

  Graag doe ik een poging om de tas te winnen πŸ€Omdat het een erg leuke tas is Γ©n wat het nog leuker maakt…..is dat er zelfs mijn geboortejaar op staat πŸ˜ƒ

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *